[SPOT] Cieszyn/ Česky Těšín i okolice
-
[b]zdono[/b], właśnie z krk jadę sam <!-- s:/ -->
Pozdrawiam
sid -
Zdono a po co slownik <!-- s:D -->
-
Pamiętajcie o aparatach, swoją drogą szkoda, że z Poznania jest do Was tak daleko... <!-- s:( -->
-
[quote="jozziCZ"]Zdono a po co slownik <!-- s:D -->[/quote]
Żeby się z kolegami dogadać -
jeszcze w kwesti upewnienia sie o ktorej godzinie i gdzie sie spotykamy ?
-
no wiekszosc po polsku przynajmniej rozumi , wiesz w czechah oprovz krecika byl i bolek i lolek oraz reksio no swego czasu pszolka maja po polsku , to sie chlopaki cos przyuczyly a niektorzy i biegle po polsku mowia albo przinajmi godajom <!-- s:D -->
-
[b]Mir_UTG[/b], Bracki Browar Zamkowy w Cieszynie, Godzina 17:00 (Możesz być wcześniej)
[url=http://www.zumi.pl/namapie.html?loc=43-:/400+Cieszyn%2C+Dojazdowa+2&qt=Bracki+Browar+Zamkowy+w+Cieszynie+Sp.+z+o.o.&Submit=Szukaj]Mapa[/url][size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 15-07-2012, 19:03[/i] ][/size]
No i już po Spocie Chyba jestem pierwszy <!-- s:P -->Koledzy z Czech również przybyli, na szczęście słowniki nie były potrzebne
-
macie jakies obrazki?
-
[quote="manii"]macie jakies obrazki?[/quote]
Czekamy na Tomka - on robił <!-- s;) --> -
ja jeszcze po spocie skoczyłem za Olze uzupełnić zapasy skończyło sie ze wróciłem z pełnym bagażnikiem <!-- s:) -->
-
Dzięki za spota W drodze powrotnej jak wjechałem do centrum bielska standardowo miałem problem z CB ( wyciągnąłem zasilanie z gniazda zapalniczki i mi się kabelki poplątały ). Następnie objazdem bo Makdonalda i mega objazdem znowu w stronę krakowa. Przy okazji miałbym czołówkę z oznakowanym policyjnym ducato który wyprzedzał co się tylko dało na podwójnej ciągłej bez włączonej galerii na dachu :zly: <!-- s:zly: -->
Józek czekamy na fotkę naklejki
Pozdrawiam
sid -
Witam wszystkich
Spotkanie było miłe. Dziekuje za zaprosenie. Przepraszam za błędy, używam Google Translator: D
Chciałbym zaprosić Was wszystkich w niedzielę o 7.22 w Petrovice u Karviné - Hotel Dakol na sjazd. Jozzi mozna powiedzial <!-- s:) -->
-
Poprawie Marka , chodzi o 22 lipca <!-- s;) -->
-
Nie zauważyłem, Google go zmienił <!-- s:) -->
-
22 lipca odpadam :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
Przy okazji odbytego spotu w Cieszynie http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=97710
Pozdrawiam
sid -
Dziękuję wszystkim obecnym za spota, jeśli chodzi o następne z mojej strony najwcześniej początek sierpnia,potem dopiero wrzesień, aczkolwiek chętnie wybiorę się na spot po drugiej stronie Olzy <!-- s:) -->