[SPOT] Cieszyn/ Česky Těšín i okolice
-
Witam.
Kto jest chętny na wakacyjny spot fabiarzy w Cieszynie lub Česky Těšín.
Data 15.07.2012 - Termin może ulec zmianie jeżeli wypali wszystko na wycieczkę do fabryki Škody.
Miejsce do uzgodnienia.Prosze o komentarze + zapisy <!-- s:) -->
Mogę posłać info na skodahome i spotkamy się z kolegami z Czech .
-
Tomus, nareszcie znalazlem chwilke czasu, oczywiscie pisze sie :evil: <!-- s:evil: -->
-
ale jest nas dwóch tylko <!-- s:/ -->
-
Wybacz Tomuś, nie mogłem ostatnio jechać na Ostrawę, z powodu oddania samochodu do mechanika <!-- s:/ -->
Ale już jest sprawny, mam hamulce i takie tam inne rzeczy
-
No to z mari0 jest nas już 4 <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
jade
przy okazji uzupełnie zapasy spirytusu i piwa <!-- s:D --> -
Jeśli bedzie po Polski Cieszyn lub nie dalego granicy z naszym Państwem to ja się piszę <!-- s;) -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 07-07-2012, 19:06[/i] ][/size]
Lista:- [b]TOMUŚ[/b],
- [b]jozziCZ[/b],
- [b]mari0[/b],
- [b]sid[/b],
- [b]Mir_UTG[/b],
- [b]zdono[/b],
-
Chopcy i kobitki .
Musimy wybrać miejsce - propozycje. Ja proponuje Browar Bracki w Cieszynie.Kto jest "za" tym że wiadomość o spocie dać na czeskie forum. .... dziękuję
Kto jest "przeciwko" tym że wiadomość o spocie dać na czeskie forum. .... dziękuję[size=150][color=#008080]Post edytowany[/color][/size]
-
Tomuś, możesz nawet do gazety ogłoszenie dać, im więcej osób przyjedzie, nawet z Rumunii tym lepiej ;D
Bo te lokalne spoty to widać po zdjęciach że zazwyczaj mają kilka samochodów, a na naszych jest powyżej 10 ;D
-
We wtorek daje info na skodahome albo jak mi się odwidzi to może dzisiaj <!-- s:D -->
-
[quote="mari0"]nawet z Rumunii tym lepiej ;D[/quote]
No niewiem <!-- s:P -->[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 08-07-2012, 17:07[/i] ][/size]
Jeśli są chętni na przybycie przed 17:00 to pisać. Mogę być wcześniej -
Bracia Rumuni są ok <!-- s:D -->
Ja (My) będziemy od rana w Wiśle, to możemy być w Cieszynie wcześniej )
-
Ja juž bede od rana a parking pod browarem jest najlepsza alternatywa inaczej na spotach w Ostrawie zbiera sie od 2 do 40 samochodow , zalezy od pory roku , pamientam ze na spocie w maju nas musieli wyrzucic zpod kiki , bo blokowalismy parking <!-- s:D -->
-
Jak ja byłem u kiki to było chyba 6 aut. Więc było ok . W sumie tam jeszcze alternatywą jest futurum i te parkingi koło tym markecików <!-- s:) -->
Józek dałem też info na skodahome (sh) tylko nie wiem czy to gramatycznie i słownie jest dobrze :mysli: . Ale myślę że jest -
wszystko ok ,jak wojtek zrozumial to zrozumi každy <!-- s:D -->
-
to jest super przez wielkie S :rotfl: :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
A spytam tak z ciekawości na którą godzinę się umawiamy <!-- s:D --> ?
Pozdrawiam
sid -
Jak dla Ciebie to na 17:00 <!-- s:) -->
-
To będe wcześniej <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]To będe wcześniej <!-- s:D -->[/quote]
ja też