[F1] Siatka bagażnika, organizer Fabia Combi
-
Witajcie,
Czy możecie polecić jakieś konkretne siatki mocujące bagaże i różne inne "pierdoły" w bagażniku Skoda Fabia I Combi??
Ewentualnie jakiś organizer w formie torby.
Gdzie to można zakupić ??Nic konkretnego nie mogę znaleźć....
-
Chetnie sie dołączę do pytania, tyle tylko ze ja bym chciał złapać tym koło zapasowe, bo mam butle w miejscu koła zapasowego.
PS.
Witam i pozdrawiam kolege z Sosnowca (moje rodzinne strony <!-- s:) -->) -
Koło zapasowe złapiesz siatką dociskającą do podłogi - prowadzę rozmowy z producentem siatek.
Wkrótce podam wymiary jaka siatka będzie najlepiej pasowała do naszych bryczek :hyhy: <!-- s:hyhy: -->Zaraz poszukam w sklepie FeuVert bo rozstaw zaczepów już pomierzyłem... Niestety strona internetowa uboga - nic nie znalazłem :zalamany:
PS. Również pozdrawiam zagłębiaka
[b]DODANO:[/b]
Zamówiłem siatkę 95 x 115 cm (wymiary między zaczepami od strony siedzeń 95 cm , boki po 80 cm i od strony zderzaka 100 cm) - dam znać jak będzie się sprawowała , koszt ok. 50 zł.
Wedle zaleceń producenta zamówiłem większą niż rozstaw aby zmniejszyć naprężenia.
Pytałem również w serwisie ale wycofali zestawy siatek całkowicie do naszego modelu - cena była zabójcza 185 zł :zalamany: -
damiani, miałeś dać znać i nie dałeś... a mi na zakrętach latają w bagażniku zabawki... <!-- s;) -->
-
Ją posiadam 3 torby na rzepach które kochałem do tylnych siedzen od strony bagażnika. Fajna wygodna sprawa. Ale w czsoe włamania do auta wszystkie torby mi posprzatali z całą zawartością. Kosmetyki trochę tego było ściereczki odkurzacz itp. Od tamtej pory bagażnika pusciutki a graty w garażu.
-
Od firmy [b]autosiatki.pl[/b], po podaniu wymiarów do F1 kombi dostałem następującą odpowiedź :
[i]Witam
Do podanego rozstawu proponuje siatki takie jak na aukcji poniżej:
[url]http://sklep.autosiatki.pl/produkt/szczegoly/2699/siatka_85x115_karabinczyki_oczko_45_cm/siatki_dociskowe[/url]
[url]http://sklep.autosiatki.pl/produkt/szczegoly/2744/siatka_86x116_karabinczyki_oczko_10_cm/siatki_dociskowe[/url][/i]Może komuś się przyda, jeżeli ktoś często wozi małe zakupy, siatki, bardzo szybko odczuje, że cena przyzwoita za 'święty spokój' podczas jazdy.