Loni
-
Upssss zapomniało mi się teraz muszę się sama za to ukarać :krzeslem: <!-- s:krzeslem: -->
-
i dalej nie ma fotek....
-
Trzeba jakiegoś spota strzelić, na którego [b]Loni[/b] się wybierze i strzelimy jej foty sami <!-- s:D -->
-
ja jak strzelą, to z każdego ujęcia i to spontanicznie <!-- s -->
-
mam lepszy pomysł, żeby Lonkę zmobilizować zagroźcie jej, że zrobicie fotkę samej Pani PREZES i każdy wstawi jako avatar do siebie <!-- s:) --> Fotki fabki w takim przypadku pewnie będą od razu na forum hehe. (oczywiście młodzieży nie realizować tego planu, bo wam ktoś główki poukręca, ale pożartować sobie można hehe)
-
[quote="dr O."]młodzieży nie realizować tego planu, bo wam ktoś główki poukręca[/quote]
Ja się domyślam, o kogo ci chodzi, ale można by było <!-- s;) -->
-
[quote="dr O."] (oczywiście młodzieży nie realizować tego planu, bo wam ktoś główki poukręca, ale pożartować sobie można hehe)[/quote]
A młodzież to do jakiego wieku obowiązuje? <!-- s:P -->
:evil: -
No proszę proszę jak się chłopaki rozgadali i to "nie na temat" ojjjj będą bananki <!-- s;) -->
-
[quote="Loni"]No proszę proszę jak się chłopaki rozgadali i to "nie na temat" ojjjj będą bananki <!-- s;) -->[/quote]
Za brak foteczek powinny być
-
Teraz fabka jest nie grzeczna więc na fotki nie zasłużyła ooo taka będę :zwariowany: <!-- s;) -->
-
[quote="Loni"]Teraz fabka jest nie grzeczna więc na fotki nie zasłużyła ooo taka będę :zwariowany: <!-- s;) -->[/quote]
No pewnieeee.... jeszcze na Fabke zganiaj...
-
[quote="K0_VOITH"][quote="Loni"]Teraz fabka jest nie grzeczna więc na fotki nie zasłużyła ooo taka będę :zwariowany: <!-- s;) -->[/quote]
No pewnieeee.... jeszcze na Fabke zganiaj...[/quote]
... a ona się odwdzięczy -
[quote="kapi"][quote="K0_VOITH"][quote="Loni"]Teraz fabka jest nie grzeczna więc na fotki nie zasłużyła ooo taka będę :zwariowany: <!-- s;) -->[/quote]
No pewnieeee.... jeszcze na Fabke zganiaj...[/quote]
... a ona się odwdzięczy ;P[/quote]... ja już dziękuję za jej odwdzięczanie
-
Coś fotek brakuje Chętnie bym pooglądał fabkę <!-- s;) -->
-
a jest, co ogladac :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
No właśnie wydaje mi się że jest co po oglądać <!-- s;) -->
-
Chyba nie ma za bardzo co oglądać <!-- s:P --> jeszcze troszkę i fabka będzie musiała zostać sprzedana ;(
-
[b]Loni[/b] Twoją fabke widuje niekiedy w Jaworznie na osiedlu podwale koło WARCAR na parkingu ? <!-- s:P -->
-
[quote="zecke"][b]Loni[/b] Twoją fabke widuje niekiedy w Jaworznie na osiedlu podwale koło WARCAR na parkingu ? <!-- s:P -->[/quote]
Tak dokładnie często tam sobie stała jak mieszkałam na 11-listopada na podwalu ale od sierpnia wróciłam do Chrzanowa ale w Jaworznie jestem często
-
[quote="Loni"]Chyba nie ma za bardzo co oglądać <!-- s:P --> jeszcze troszkę i fabka będzie musiała zostać sprzedana ;([/quote]
Czy cie Bog do reszty opuscil? :zdziwko: