Loni
-
foty nie aktualne znajac zycie to [b]Loni[/b] ujawni fabke w dniu zlotu <!-- s:P -->
-
Ojjj tam nic takiego nie zmieniałam tylko doprowadzałam ją do poprzednigo wyglądu +/- takie tam... :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
[b]Michael[/b] wielkie dzięki :padam: co do czystości to zgadzam się non-stop mam wrażenie że jest brudne pewnie dlatego że jest czarne :zakrecony:
-
a jaktam lampy dotarly w odpowiednim kolorze i modelu....?
-
[quote="manii"]a jaktam lampy dotarly w odpowiednim kolorze i modelu....?[/quote]
... tak dotarły ale i tak wolałam te co miałam wcześniej czyli te co Ty masz ale cóż.... i tak myślałam jeszcze po FL no ale wyszło inaczej <!-- s;) -->
ps. najwyżej na zlocie zamienię
-
[quote="Loni"]
[b]Michael[/b] wielkie dzięki :padam: co do czystości to zgadzam się non-stop mam wrażenie że jest brudne pewnie dlatego że jest czarne :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->[/quote]
E nie ma się czym przejmować musiała byś spod myjni nie odjeżdżać żeby było czysyte cały czas
-
Patrząc na fotki które tutaj masz i ze zlotu to jestem pod wrażeniem zmian które wprowadziłaś w fabce.. <!-- s:D -->
Mam kilka pytań:
Reflektory (przednie) zamawiałaś z allegro? masz tam zwykłe żarówki czy xenon? tam jest H1?
Jak i czym malowałaś bębny/zaciski? -
Ojjj z tym autem to bardzo dużo się działo ;( te zdjęcia są chyba jeszcze z 2006 roku, później już było tylko gorzej, po oddaniu w ręce siostry fabka dostawała w tyłek z każdej strony aż nóż w kieszeni się otwierał pod względem mechanicznym jak i optycznym była jakaś masakra po powrocie z Anglii zaczęłam ją reanimować i wprowadziłam kilka zmian <!-- s:) --> (fotki rzucę później).
Co do lamp z przodu tak mam je z allegro akurat miałam takie szczęście że sklep miał fajną obniżkę ponieważ jedno mocowanie było ułamane, lampy nowe, wystarczyło pokleić i jestŻarówki H1 po małej przeróbce
Zaciski malowane zestawem Foliatech
-
[quote="Loni"]
Żarówki H1 po małej przeróbce <!-- s;) -->[/quote]Dlaczego po przeróbce? (w opisie pisze ze są H1)
masz elektryczne sterowanie?
-
[quote="zdono"][quote="Loni"]
Żarówki H1 po małej przeróbce <!-- s;) -->[/quote]Dlaczego po przeróbce? (w opisie pisze ze są H1)
masz elektryczne sterowanie?[/quote]
... źle się wyraziłam chodzi o przeróbkę wkładu w lampach bo H1 nie mieszczą się w otworki
-
[quote="Loni"][b]Układ wydechowy:[/b] Tłumik sportowy - dwururka <!-- s;) -->
[/quote]Ten tłumik brzmi bosko a wygląda jeszcze lepiej
Jak podjechałaś na zlocie to głowa sama o 180* leci w stronę autka
Gdzie można taki dopaść? -
[quote="Voytaz"][quote="Loni"][b]Układ wydechowy:[/b] Tłumik sportowy - dwururka <!-- s;) -->
[/quote]Ten tłumik brzmi bosko a wygląda jeszcze lepiej
Jak podjechałaś na zlocie to głowa sama o 180* leci w stronę autka
Gdzie można taki dopaść? [/quote]... o kurcze ja już mam go powoli dosyć a mam go dopiero od maja tak wyje że maskara dokładnie nie wiem jaki to model :niepewny: Pan od tłumików jak mnie zobaczył powiedział: "Mam tu coś specjalnego dla Pani co będzie fajnie brzmiało i pasowało do Pani autka" więc sam mi go polecił chociaż ja chciałam coś troszkę innego, ale że miałam wycięty zderzak pod poprzedni tłumik nie miałam za dużego wyboru (wchodził jeszcze w gre owal) i tak mam znowu dwururke
Wielkie dzięki za miłe słowa :padam:
-
w wolnej jezdzie spoko .. ale jechac tym po autostradzie przez jakies 3 h to mozna swira dostac :zakrecony: ale fakt dzwiek jest fajny :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[b]Loni[/b], jeszcze raz w sprawie lamp.. jak wygląda sprawa z silniczkiem? bo słyszałem ze nie idzie przełożyć i trzeba kupić nowy.. jak to wygląda u Ciebie?
-
[quote="zdono"][b]Loni[/b], jeszcze raz w sprawie lamp.. jak wygląda sprawa z silniczkiem? bo słyszałem ze nie idzie przełożyć i trzeba kupić nowy.. jak to wygląda u Ciebie?[/quote]
... nic nie trzeba przekładać (przynajmniej ja nie musiałam) zakładasz lampy, podpinasz do kostki i gotowe <!-- s:) -->
-
[b]Loni[/b] gdzie ta aktualizacja fotek Czekamy i czekamy a tu nic <!-- s:) -->
-
Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu uda mi się zrobić jakieś foteczki i od razu wrzucę <!-- s;) -->
-
[b]Loni[/b], obiecujesz foty już dwa tygodnie <!-- s:) -->
-
[quote="Loni"]Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu uda mi się zrobić jakieś foteczki i od razu wrzucę <!-- s;) -->[/quote]
rule no. 1 - nie obiecywać -
[quote="kapi"][quote="Loni"]Mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu uda mi się zrobić jakieś foteczki i od razu wrzucę <!-- s;) -->[/quote]
rule no. 1 - nie obiecywać [/quote]... bardzo dobrze napisane
Mam nadzieję że nie długo zaktualizuje te fotki :rotfl:
-
1,5 miecha mineło, [b]Loni[/b] gdzie fotosy? <!-- s:) -->