V zlot - wypad na sobotę
-
Chciałbym zaproponowac przejazd na V zlot tylko na 1 dzień.
wiadomo, nie każdemu pasuje być na zlocie 2 lub 3 dni, ale każdy by chciał tam być <!-- s:) -->
idąc wzorem z zeszłego roku, chciałbym zbudowac listę osób chętnych na przejazd w 2 strony.w zeszłym roku sam goniłem samochód w 2 strony, w tym roku może ktoś się będzie chciał zabrać ? dysponuje 3 wolnymi miejscami - koszt przejazdu do podziału :cwaniak:
może ktoś jeszcze wybiera się na zlot samochodem, i będzie chciał zabrać innych ?
możemy ze śląska np. jechac na 2 - 3 lub więcej samochodów
czekam na sugestie w tym temacie :zdrowko: oczywiście TYLKO bezalkoholowe :hyhy:
-
my też się wybieramy w sobotę jedną furą w 3 osoby <!-- s;) -->
-
kurcze, a już chciałem zaproponować "Poznaniakom" wtargnięcie grupowe na zlot
-
No niestety.. grupą aut nie wpadniemy, ale na szczęście będziemy na zlocie w sobotę - poznamy ludzi osobiście, rozerwiemy się <!-- s;) --> Wpadamy na 1 dzień bo na więcej nie wyraziły zgody nasze Żony
-
kapi chętnie się piszę, jak coś to daj znac na pw lub gg
-
[b]nicram[/b], piszemy w wątku by inni widzieli że "obsada" rośnie <!-- s:) -->
czyli u mnie zostały 2 wolne miejsca
-
ok trzeba ustalić szcegóły gdzie i o której wyjazd. Jeśli o mnie chodzi to może być w Katowicach miejsce i godzina do ustalenia, zależy od drivera <!-- s:) -->
-
trasa wygląda tak : [url=http://goo.gl/maps/I7o4]> klik<[/url] - czas : ok. 3h.
skoro mamy być na miejscu najpóźniej o 10.00 to wyjazd o 7.00 byłby wskazany.
dawno 1-ką nie jechałem i nie wiem jak tam teraz jest az do Piotrkowa.start: McDonalds w katowicach przy 3-ech stawach.
jeśli ktoś z Zabrza / Gliwic chciałby dołaczyć - wszystko jest do ustalenia.
-
Podepnę się pod temat, tak jak w poprzednim roku będę jechał w [i]piątek późnym popołudniem[/i] ok godz 18 -19 więc jeśli ktoś ze "spóźnialskich" się pisze można jechać w kolumnie kilkoma samochodami lub ewentualnie mogę kogoś zabrać, będę miał dwa miejsca wolne. Moja traska wygląda tak jak wyznaczył [b]kapi [/b] z tym że ja ruszam z D.G
-
na dzień dzisiejszy lista zamknięta.
[b]nicram[/b] - info PW -
Kapi, napisz o której planujecie być w Siewierzu - będę jechał od strony Olkusza.
-
[quote="zlloty"]Kapi, napisz o której planujecie być w Siewierzu - będę jechał od strony Olkusza.[/quote]
niestety - moje plany legły :zly: <!-- s:zly: --> .... na weekend jade na południe. (HU)
Zlloty - info PW