[SPOT] Gliwice i okolice
-
u mnie jest niebo zachmurzone ale nie pada i świeci słońce a za rondem tam gdzie arena to już inna bajka tam jest inna strefa pogodowa <!-- s:) -->
-
ja niestety odpadam <!-- s:( -->
-
Dziękuję wszystkim za przybycie , za miłą atmosferę. A było nas sporo najlepsza frekwencja odkąd jeżdżę na spoty <!-- s:) -->
-
Następny spocik trzeba dodać do udanych Dzięki wszystkim za fajnego spota <!-- s:) -->
Pozdrawiam i do następnego :hurra:
-
Również dziękuję i pozdrawiam!
-
byłem krótko, ale frekwencja dopisała :padam: <!-- s:padam: -->
szkoda że nie pojechałem z wami pod wieże - widać że przestało padać -
Może jakis mały spocik? Powiedzmy 20 lipca? Arena Gliwice lub M1 Zabrze ? Co wy na to ?
-
Witam wiem że okres wakacyjny i większość się pewnie urlopuje ale dawno nikt nie proponował może mały spocik w Gliwicach przy C.H. Arena 04.08 godzina do ustalenia ....
Chętnych proszę o wpisanie się !!! -
jak najbardziej ale godziny popołudniowe tylko ok 18:00-18:30 <!-- s:) -->
-
Widzę że tutaj też się za dużo nie działo przez ten czas mojej nieobecności :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
niestety <!-- s:/ --> . ja na razie ze spotów odpadam
-
Kuruj się [b]Tomuś[/b] obyś za dużo ich nie opuścił.
-
Dzięki :padam: <!-- s:padam: -->
Przez ostatnie czasy to mało jeżdże na spoty/srazy. Na srazy do Czech już nie jeżdze od 1,5 roku a polskie z fcp to już nieco lepiej -
Może by tak zorganizować mały spocik w Gliwicach,czy byłby ktoś chętny? :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Zależy kiedy...
-
Kwestia dogadania i ilu chętnych by było.
Na bratnim forum jest już nas czterech.
[color=#008000]Post edytowany przez Tomuś[/color]
-
To napisz co i jak. Gdzie się chcecie spotkać , o której godzince . Na pewno się ktoś znajdzie co się też zapisze.
-
Na bratnim forum ustaliliśmy na 7lutego godz.16,centrum europa
-
Kiedy następny zlocik. Macie jakieś info?
-
[quote="karadzisian"]Kiedy następny zlocik. Macie jakieś info?[/quote]
Zloty raz w roku, natomiast regionalnie odbywają się spoty.To tak na marginesie, co do terminu to obserwuj wątek lub pisz do kolegi Tomuś.