Klubowicz on the road
-
:hyhy: Wielki Brat Czuwa :super: <!-- s:super: -->
-
enemik widziany około 14:15 na os. Zgody ( tajniaczyłem się w autobusie <!-- s:D --> )
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b], ja bym sie bal mieszkac w kraku .. normalnie wylookasz wszystko i wszystkich z kazdego miejsca <!-- s:P -->
-
[quote="Wojtas"][b]sid[/b], ja bym sie bal mieszkac w kraku .. normalnie wylookasz wszystko i wszystkich z kazdego miejsca <!-- s:P -->[/quote]
Normalnie bym siedział cicho ale fabka się naprawia i jeżdżę zbiorkomem
Pozdrawiam
sid -
hehe no przyznam nie zaglądałem do autobusu i niestety Cie nie widziałem ale to byłem na 100% ja codziennie można mnie tam zobaczyc a właściwie to brudasa Fabie bo czasem sie zdarzy że ojciec jedzie hehehe a ze spaloną żarówką z przodu ? bo jak nie to sie wypieram <!-- s:D --> Pozdrawiam
ps. a przejeżdżałem dzisiaj przez olsze2 i myśle może trafie Sida a to on trafił mnie
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 10-11-2010, 16:11[/i] ][/size]
no to jeszcze raz pozdrowienia dla Mirka wiadomo gdzie i kiedy :zdrowko: -
Dziś było szybkie spotkanie na ul. bora komorowskiego z [b]enemikiem[/b] na kanale 19 potem 21 <!-- s:) --> .
-
zlloty ustrzelony około 2 w nocy w okolicach jednostki
Pozdrawiam
sid -
nie no bez jaj ... [b]sid[/b] Ty spisz wogole :?: ta godzina mnie rozwalila <!-- s:D -->
-
[quote="Wojtas"]nie no bez jaj ... [b]sid[/b] Ty spisz wogole :?: ta godzina mnie rozwalila <!-- s:D -->[/quote]
Ostatnio zdarza mi się nie mieć czasu na spanie Akurat wracałem z pracy i musiałem wyhamować przed dziurą Patrze i skądś znam tą fabke
Pozdrawiam
sid -
chyle czoła [b]sid[/b] :padam: <!-- s:padam: -->
-
Pozdrowienia dla kolegi /koleżanki z F1 HB z lexami lotka z klubową rameczką w kolerze zielonym (aotol taki jak MirkaS) KR 60.5G stojącego przy miateczku AGH po godzinie 16 oglądałem ładne pare min aż myślałem że ktoś sie doczepi czego chce no ale niestety nie wiem czyja az zdjęcie miałem zrobić
PRZYZNAĆ się kto to bo nie znam
-
12.04.2011, przystanek Wieczysta godzina około 17:30 , srebrna F1 KR54..3. Ze starą wlepką ma klapie
Pozdrawiam
sid -
Ostatnio upolowałem fabkę [b]Wojtasa[/b] w Jaworznie z blond niewiastą podskakującą na dziurach - mrugałem, trąbiłem, machałem lizakiem, ale bez efektu. <!-- s:( -->
Grunt, że upolowana . -
Idę ja sobie spacerkiem patrze i widzę Mirka jak śmiga mi przed nosem <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[b]wolfmk[/b], sorry ze nie widzialem,slyszalem,czulem musialem byc pochloniety jazda testuje nowa zawieche i sie wsluchuje co mi stuka i puka <!-- s:) -->
-
To akurat mnie wolfik upolował hehe widziałam Cię i machnełam w ostatniej chwili <!-- s;) -->
-
Hehe a ja [b]Cie sid[/b] nie widziałem.
-
[quote="MirekS"]Hehe a ja [b]Cie sid[/b] nie widziałem.[/quote]
Ja w ostatniej chwili zobaczyłem fabke <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b] nie da sie dojrzec .. siedzi na najwyzszym drzewie z teleskopem Hubbla <!-- s:) -->
-
Dziś upolowana w Jaworznie pod Manhattanem fabka [b]Loni[/b] <!-- s:D -->.
Godzina ok. 17:30. Gdybym miał wizytówkę klubu to bym zostawił za szybą z dopiskiem "upolowana" .