[F1] Demontaz i położenie tylnej wycieraczki
-
Ktos moze dobieral sie do tylniej wycieraczki??
Pewnie trzeba zdjac ten plastik we wnetrzu na klapie i wtedy jest wszystko widoczne. Ktos wie gdzie sa zatrzaski od tego, jak sie zabrac za to?? -
wiem
jeszcze ci tego nie ukradli :?: <!-- s:?: -->
od lewej strony do góry w strone wycieraczki i plastik zaślepke masz w dłoni reszte już widać jak na dłoni :piwo:
-
No wiem, widac wtedy srube. I wystarczy ja odkrecic i wyjdzie mi wycieraczka??
-
tak
-
[quote="MŁODY"]wiem
jeszcze ci tego nie ukradli :?: <!-- s:?: -->
od lewej strony do góry w strone wycieraczki i plastik zaślepke masz w dłoni reszte już widać jak na dłoni :piwo: [/quote]
A w Grudziądzu ktoś szukał tego elementu w swojej Fabce.. :zabawa:
-
Mnie już raz ukradli ta platikową zaślepkę i tym razem przykleiłam ją dośc mocnym klejem :hyhy: niech się odważni złodzieje męczą jak będą chcieli spróbować ja zwędzić raz jeszcze :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="DAX"]A w Grudziądzu ktoś szukał tego elementu w swojej Fabce.. :zabawa: <!-- s:zabawa: -->[/quote]
A szukał szukał tylko kto :?: Bo mi pamięć zawodzi, czyżby [b]Adaś[/b] :?:
-
[quote="MirekS"][quote="DAX"]A w Grudziądzu ktoś szukał tego elementu w swojej Fabce.. :zabawa: <!-- s:zabawa: -->[/quote]
A szukał szukał tylko kto :?: Bo mi pamięć zawodzi, czyżby [b]Adaś[/b] :?: [/quote]
Tak właśnie było........- o ile alkohol nie uszkodził mojej pamięci... :idiota:
-
ale to chyba nie Adaś szukał, a Hildkowi ktoś dmuchnął pewien plastik na parkingu pod realem, chcąc sprawdzić jegos spostrzegawczość <!-- s:D -->
-
No no chba tak to nie [b]Adasiowi[/b] tylko [b]Hildkowi[/b] zniknął ten plastik, a później mały prezesek mu go znalazł i oddał :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
To może się pomyliłem ale póznym bardzo wieczorem przed ośrodkiem gdzie mieliśmy nocleg na II Zlocie FCP komuś ten element zniknął z auta. Już teraz nie pamiętam na 100% komu.
-
jak dla mnie demontaz tylnej wycieraczki jest bardzo niepraktyczny :dobani: wiem bo nie mam w sienie tylnej i jest porazka w jezdzie w deszcz :mur: <!-- s:mur: --> i tak dobrze ze to sedan to az tak nie pryska jakby to pewnie bylo w HB
-
No wlasnie caly czas sie przymierzam do tego zabiegu i sie nie moge zdecydowac. Nawet nie wiem skad wziasc zaslepke na szybe??
-
podajcie wymiar otworu średnice - moze cos znajde <!-- s -->
-
W tygodniu rozbiore i pomierze, to ci podam [b]MŁODY[/b],
-
ciezko dopaśc taka duza zaslepke ja zrobilem tak ze zostawilem ta gumowa uszczelke w szybie a w nia dalem zaslepke najwieksza jaka dopadlem mama jeszzcze ze 2 w zapasie wiec jakby ktos byl chetny to nie ma sprawy
-
[b]manii[/b], wybierasz sie jakos do krakowa?? chetnie bym to zobaczyl jak to u ciebie wyglada i w razie czego rezerwuje jedna <!-- s:D -->
Masz jakas fotke??
-
[b]manii[/b] może zacznijmy od fotki, ja co prawda nie mam zamiaru jej demontować, ale chętnie zluknę jak to wygląda.
-
do krk wybieram sie na TS w najblizszym czasie wiec nie ma sprawy Zygus wezme Ci zaslepki
co do komplikacji to nie ma zadnych 3 srobki i kostka + wezyk od spryskiwaczy (polecam go zaślepic) i juz nie mamy wycieraczki -
fotka: