CB Radia
-
widze ze kolega [b]MirekS[/b], ma skrzynie 6 :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="kornat"]widze ze kolega [b]MirekS[/b], ma skrzynie 6 :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]
No nie da sie ukryc troche to kosztowalo ale jest :hyhy:
[quote="Arti"]Mireks :zdrowko: tez tam mam :zdrowko: zamontowane i jest
i nawet to samo radio[/quote]A jaką masz antenkę :?:
-
[quote="MirekS"][quote="kornat"]widze ze kolega [b]MirekS[/b], ma skrzynie 6 :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]
No nie da sie ukryc troche to kosztowalo ale jest :hyhy:
[quote="Arti"]Mireks :zdrowko: tez tam mam :zdrowko: zamontowane i jest
i nawet to samo radio[/quote]A jaką masz antenkę :?: [/quote]
No mirek ładne te radyjko ,ja miałem tak samo zamontowane.a tą skrzynie to trza bedzie opić
-
Witam. Pomijam, że widać radio i gruchę - kwestia złodzieja, ale te przewody, to ściema :rozpacz: Nie lepiej pomęczyć się i pociągnąć prąd bezpośrednio z aku, chyba że radio często wyjmujesz i chowasz przed amatorami <!-- s -->
-
[quote="MirekS"]No nie da sie ukryc troche to kosztowalo ale jest :hyhy: <!-- s:hyhy: --> [/quote]
to teraz wymiatasz na alejkach w Krakowie :super: -
[quote="mrymek"]te przewody, to ściema :rozpacz: Nie lepiej pomęczyć się i pociągnąć prąd bezpośrednio z aku, chyba że radio często wyjmujesz i chowasz przed amatorami <!-- s -->[/quote]
No ... mi te przewody też nie leżą i już nawet pomysł mam jak zmienić podłączenie, wkrótce realizacja i fota.
[quote="WRC"]a tą skrzynie to trza bedzie opić [/quote]
Trza, trza :zdrowko: by dobrze się sprawowała, myślę, że nadarzy się jeszcze sposobność. Przyznaję [b]WRC[/b], że było to bardzo dobre posunięcie, aż miło sięgać do niej teraz :super:
-
Co sie odwlecze to nieucicze -sorki za ot.
-
No i już mam zrobione podłączenie pod CB, nie będą mi się pelętać kable od zapalniczki.
[url=http://img46.imageshack.us/my.php?image=img1212pj4.jpg][img]http://img46.imageshack.us/img46/3466/img1212pj4.th.jpg[/img][/url]
-
Wyglada o wiele lepiej niz z tymi platajacymi sie kablami. Wcisnales na sile??
-
Wiesz co robił mi to elektryk i szczerze mówiąc przegapiłem ten moment.
-
Ja mam radyjko zamontowane na tunelu od strony pasażera... Łatwo przykryć szmatką do szyb... I nic nie widać Jutro cykne fotkę i zarzucę <!-- s:) -->
-
MirekS antenka presidenta ml145 na magnesiku <!-- s -->
-
I jak oceniasz jakość odbioru :?: <!-- s:?: --> Bo u mnie jest spoczko, szczególnie gdy jadę po równych terenach bo w górzystych jest nieco gorzej.
-
u mnie tez
i jeszcze zalezy od pogody ale ogolnie jest dobrze a nawet bardzo :piwo: <!-- s:piwo: --> -
Witam, Ja używam najprostszego Huslera. Miałem przez miesiąc President missouri ale spadła 2 razy przy 180 i wróciłem do hustlera. Co mi po dalekim zasięgu, jak interesuje mnie co się dzieje tuż tuż :super: <!-- s:super: -->
-
Mnie tak interesuje do około 10 km.
A wracając do spadania [b]mrymek[/b], piszesz, że poleciała przy 180, czyli do 170 można ciągnąć :?: , ja z swoją leciałem narazie około 150 i nie spadła. A miałeś tego presidenta na dużej podstawie czy małej :?: <!-- s:?: -->, ja mam dużą.
-
Witam,
jakis rok temu borykalem sie z tym samym problemem, a ze mieszkam w miescie gdzie wszystko kusi zlodzieja <!-- s:) --> profesjonalna osoba podpowiedziala, ze pod kierownica jak zdejmiesz platikowa oslone (nad kolanami masz tam wolna koncowke z pradem). Wiec moje radio jest na ramce nad kolanem po prawej stronie. -
a myśle nad przystosowaniem schowka pod kierownica po lewej na CB (ten otwierany), kwestia tylko czy będzie za nim odpowiednia ilośc wolnego miejsca.
-
Za schowkiem masz złącze diagnostyczne, wiec chyba nie jest to najlepsza lokalizacja dla cb.
-
a to psikus, nie wiedziałem o tym, choć do ASo moje autko i tak jexdzić nie bedzie, a złacze diagnostyczne na codzień potrzebne nie jest, trzeba by tylko oprasować jakiś sposób na wmiare wygodny demontaz radia