Witaj na forum Fabia Club Polska

Czerwony sportowiec by mati190

Topic created 289 Posts 55294 Views
  • owszem, ma:) ciekawe tylko jak sie kompnuje z szarymi felgami 馃槃 <!-- s:D -->

• [quote="Havier"]owszem, ma:) ciekawe tylko jak sie kompnuje z szarymi felgami 馃槃 <!-- s:D -->[/quote]

Nie przekonamy sie jak nie zobaczymy, zawsze po sezonie felgi te偶 mo偶na oklei膰 na bia艂o

• w sumie tak^^ bede jutro kolo salony skody to zobacze czy maja jakies z bialym dachem i "normalnymi" felgami 馃檪 <!-- s:) --> jak cos bede to pstrykne fote^^

• [quote="Havier"]w sumie tak^^ bede jutro kolo salony skody to zobacze czy maja jakies z bialym dachem i "normalnymi" felgami 馃檪 <!-- s:) --> jak cos bede to pstrykne fote^^[/quote]

B臋de wdzieczny, niby z bialym ju偶 mia艂em te pierwsze fotki z placu ale przy oklejonej masce to inaczej wygl膮da

• Bia艂y kojarzy mi si臋 z Mini Cooperem.

• ok, to jutro postaram sie co nie co pstryknac 馃檪 widzialem ostatnio ze stala granatowa z bialym dachem 馃檪 <!-- s:) --> moze i czerwona bedzie^^

• [quote="Havier"]ok, to jutro postaram sie co nie co pstryknac 馃檪 widzialem ostatnio ze stala granatowa z bialym dachem 馃檪 <!-- s:) --> moze i czerwona bedzie^^[/quote]

Licze na to i z g贸ry dzi臋ki

• [b]mati190[/b] musisz si臋 zastanowi膰 nad stylizacj膮, ale z tego co widz臋, u [b]Ciebie[/b] kr贸luj膮 jasne dodatki: fele, 艣rodek to i dach pasuje jasny. Natomiast [b]Havier[/b] idzie w czer艅 to tam czarny daszek pasuje.

• A mo偶e bia艂o-czarna kratka? :] <!-- s:] -->

• no i bylem dzis w ASO Oberursel, a tu jak na zlosc... na placu ze 30 samochodow... z tego polowa to Fabie... i wszystkie jednokolorowe... :mad: :mad: :mad: <!-- s:mad: --> jak na zlosc... zapytalem co i jak i gdzie sa te co byly.. a sprzedawca do mnie "nie schodzily u nas, pojechaly do innego salonu w Neu Anspach"...
    Takze, wybacz [b]mati190[/b], ale nie udalo mi sie zrobic dzis zdjecia... postaram sie moze cos na ulicy wychaczyc:D

przy okazji bylem w ASO i facet stwierdzil ze mgla na swiatlach dziennych/przecimglowych to normalne...

• [quote="Havier"]no i bylem dzis w ASO Oberursel, a tu jak na zlosc... na placu ze 30 samochodow... z tego polowa to Fabie... i wszystkie jednokolorowe... :mad: :mad: :mad: <!-- s:mad: --> jak na zlosc... zapytalem co i jak i gdzie sa te co byly.. a sprzedawca do mnie "nie schodzily u nas, pojechaly do innego salonu w Neu Anspach"...
    Takze, wybacz [b]mati190[/b], ale nie udalo mi sie zrobic dzis zdjecia... postaram sie moze cos na ulicy wychaczyc:D

przy okazji bylem w ASO i facet stwierdzil ze mgla na swiatlach dziennych/przecimglowych to normalne...[/quote]

Spoko to normalne, a co do mg艂y to prawda i kazdy w ASO ci tak powie 偶e lampy paruj膮 i to normalne

[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 24-02-2012, 19:24[/i] ][/size]
    [quote="K0_VOITH"]A mo偶e bia艂o-czarna kratka? :] [/quote]

Je偶d偶aca szachownica?

• mi powiezdieli ze problem bedzie dopiero jak krople beda w lampach 馃槈 <!-- s;) -->)

zawsze mozesz dodac taka folie jaka ma numer katalogowy 5J0071733C 馃檪 albo ten sam numerek tylko z B na koncu^^

• [quote="mati190"]Je偶d偶aca szachownica?[/quote]

karnacja by w og贸le by nie pasowa艂a...

• [quote="Tofik"][quote="mati190"]Je偶d偶aca szachownica?[/quote]

karnacja by w og贸le by nie pasowa艂a...[/quote]

Co by nie pasowa艂o?

Tofik nie wydurniaj si臋, pisz normalnie 馃槢 <!-- s:P -->

• no i sta艂o sie pierwsza d艂uzsza trasa ju偶 za nami jak wiadomo ferie by艂y i sie sko艅czy艂y, kto艣 siostre odebra膰 z wakacji musia艂. Pad艂o na mnie od rana pogoda nie nastraja艂a pozytywnie zimno i deszcz, ale naszemu duecikowi (ja i moja czerwona lady) takich rzeczy sie nie boimy. Pierwszy post贸j na trasie w臋ze艂 Komorniki i tankowanie (do pe艂na oczywi艣cie) Pokiwali艣my zapracowanemu Majkiemu i w droge. Kolejna stacja punkt poboru op艂at na autostradzie (zdzierstwo bior膮c pod uwage jako艣膰 nawierzchni) niestety ca艂膮 droge pod wiatr co odbi艂o sie na spalaniu (nie by艂o sie za kim schowa膰, droga zupe艂nie pusta), 艣rednio wysz艂o 8,5l/100km ale mimo przeciwnosci pogodowych poradzi艂a sobie bez problem贸w. Przez ca艂a drog臋 towarzyszy艂 mi zesp贸艂 Doors z utworem Riders of the storm (dodatkowe g艂o艣niki i lepsze radio okaza艂y sie trafion膮 inwestycj膮) Stacja ko艅cowa Frankfurt nad Odr膮, czas przejazdu 1h 25min (w tym post贸j na tankowanie) Jak to z kobietami bywa na miejscu troche kr臋cenia sie po mie艣cie celem dokonania "ostatnich" zakup贸w i powr贸t juz w lepszych warunkach w towarzystwie utwor贸w Saragossa Band. Tempo nieco wzros艂o i a powr贸t wystarczy艂a 1h i 5min Gdzie艣 po drodze licznik przekroczy艂 granice 1000km teraz mamy ich 1392 (a autko w moich r臋kach nieca艂y miesiac) Po drodze 偶adnych k艂opot贸w po trasie cz艂owiek wysiada wypocz臋ty zupe艂nie jakbym dopiero co wsta艂 z 艂贸偶ka 馃槢 Silniczek mimo oszcz臋dzania peda艂u gazu (jeszcze ci膮gle na dotarciu) zaskakiwa艂 wi臋kszo艣膰 wi臋kszych aut z mocniejszymi silnikami.

Poni偶ej kilka zdje膰 z podr贸偶y (przepraszam ze brudna ale aura nie sprzyja myciu, a w obce r臋ce jej nie oddam)

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-vgJAstWn3ic/T0f-u815D6I/AAAAAAAAA2o/hTqYXmpZtis/s640/SAM_1711.JPG[/img]

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-YWwFAwbgIcs/T0f-xw5-S6I/AAAAAAAAA2w/lE75kDG9r1w/s640/SAM_1716.JPG[/img]

W drodze powrotnej ma艂a sesja na autostradowym parkingu (ju偶 po polskiej stronie)

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-aw52lrcMuA4/T0f-zFrgJHI/AAAAAAAAA24/lMkqsza1GFs/s640/SAM_1720.JPG[/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-bqLlgr_aQXo/T0f-013fNhI/AAAAAAAAA3A/lYFDrbWUVLg/s640/SAM_1729.JPG[/img]

• fajna sesja 馃檪 fajny opis i ogolnie super 馃檪 <!-- s:) -->

patrzac na spalanie chyba deptales ja mimo dotarcia, co?;> ja jadac z niemiec (nie wiem czy pod wiatr czy z wiatrem) w okropnym deszczu nie przekraczajac 130km/h mialem spalanie 6,2l/100km. wiem, ze u mnie Diesiel a u Ciebie Benzynka, ale w skodzie zapewniaja ze pala tyle samo^^

• [quote="Havier"]fajna sesja 馃檪 fajny opis i ogolnie super 馃檪 <!-- s:) -->

patrzac na spalanie chyba deptales ja mimo dotarcia, co?;> ja jadac z niemiec (nie wiem czy pod wiatr czy z wiatrem) w okropnym deszczu nie przekraczajac 130km/h mialem spalanie 6,2l/100km. wiem, ze u mnie Diesiel a u Ciebie Benzynka, ale w skodzie zapewniaja ze pala tyle samo^^[/quote]

Do Frankfurtu mam kawa艂ek, a przejecha艂em to w nieco ponad godzinke i to z tankowaniem, to ju偶 samo za siebie m贸wi jakie pr臋dko艣ci osiaga艂em na autostradzie 馃槈 Zazacze tylko ze balansowa艂em na granicy przepis贸w

• [quote="mati190"]
    Do Frankfurtu mam kawa艂ek, a przejecha艂em to w nieco ponad godzinke i to z tankowaniem, to ju偶 samo za siebie m贸wi jakie pr臋dko艣ci osiaga艂em na autostradzie 馃槈 <!-- s;) --> Zazacze tylko ze balansowa艂em na granicy przepis贸w[/quote]

Tak myslalem^^ moze i ja zrobie podobna sesje jak do PL bede jechal... postaram sie tez sam policzyc spalanie bo komputery podobno sciemniaja 馃檪 sprawdzales?;>

• [quote="Havier"][quote="mati190"]
    Do Frankfurtu mam kawa艂ek, a przejecha艂em to w nieco ponad godzinke i to z tankowaniem, to ju偶 samo za siebie m贸wi jakie pr臋dko艣ci osiaga艂em na autostradzie 馃槈 <!-- s;) --> Zazacze tylko ze balansowa艂em na granicy przepis贸w[/quote]

Tak myslalem^^ moze i ja zrobie podobna sesje jak do PL bede jechal... postaram sie tez sam policzyc spalanie bo komputery podobno sciemniaja 馃檪 sprawdzales?;>[/quote]

Sprawdzalem, przjecha艂em w sumie 352 km i zosta艂o mi nieco poni偶ej 0,5 baku, a tankowa艂em do pe艂na

• ciekawe 馃檪 ja zrobie 850 km 馃檪 powinno wyjsc jakies 50-55 litrow jak dla mnie 馃檪 <!-- s:) --> sprawdze, napisze itp.itd

Log in to reply