Czerwony sportowiec by mati190
-
[quote="Havier"]ciekawe ja zrobie 850 km powinno wyjsc jakies 50-55 litrow jak dla mnie <!-- s:) --> sprawdze, napisze itp.itd[/quote]
No i wtedy b臋dziemy mogli por贸wna膰, tylko we藕 pod uwage ze moja jeszcze na dotarciu, a Twoja ju偶 po
-
jak jechalem do Polski pierwszy raz byla na dotarciu <!-- s:) --> zobaczymy jak bedzie teraz^^
-
Ma艂e drobiazgi a ciesz膮, kto zgadnie co to:
-
Dwa komplety za艣lepek wentylk贸w <!-- s:P -->
-
[quote="K0_VOITH"]Dwa komplety za艣lepek wentylk贸w <!-- s:P -->[/quote]
szybszy byles ode mnie ) tez tak mysle wlasnie na poczatku myslalem ze na sruby do felg ale szybko przeszlo patrzac na rozmiar
-
To kt贸re na zime a kt贸re na lato?
-
Plastiki na zim臋, a chromki na lato <!-- s;) -->
-
[quote="Tofik"]Plastiki na zim臋, a chromki na lato <!-- s;) -->[/quote]
Tez tak my艣le, troche sie boje o te chromki w kontakcie z sol膮 i innymi cudami kt贸re zim膮 l膮duj膮 na naszych drogach
-
W zimie czerwone bedzie przynajmniej wida膰 <!-- s:P -->
-
przyznaj sie, ile te czerwone ?;> chyba sobie kupie do moich czarnych felg.. :???: <!-- s:???: -->
-
[quote="Havier"]przyznaj sie, ile te czerwone ?;> chyba sobie kupie do moich czarnych felg.. :???: <!-- s:???: -->[/quote]
Dosta艂em gratis
-
o... gdzie? ja tez chce!! <!-- s:D -->
-
[quote="Havier"]o... gdzie? ja tez chce!! <!-- s:D -->[/quote]
Na konkurencyjnym forum, licze 偶e nikt sie nie obrazi jak zamieszcze link [url=http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?f=10&t=15406]Kapturki na wentyle[/url]
-
kurde no jeszcze jedne klub fabii to troche za duzo dla mnie^^ juz jestem w 3 klubach w sumie <!-- s:D --> moze jeszcze zastanowie... a nie daloby sie zalatwic przez Ciebie jednego kompletu dla mnie? ;>
-
[quote="Havier"]kurde no jeszcze jedne klub fabii to troche za duzo dla mnie^^ juz jestem w 3 klubach w sumie <!-- s:D --> moze jeszcze zastanowie... a nie daloby sie zalatwic przez Ciebie jednego kompletu dla mnie? ;>[/quote]
Pisz do mnie na Pw to podam ci jego maila
-
[quote="Havier"]kurde no jeszcze jedne klub fabii to troche za duzo dla mnie^^ juz jestem w 3 klubach w sumie <!-- s:D --> moze jeszcze zastanowie... a nie daloby sie zalatwic przez Ciebie jednego kompletu dla mnie? ;>[/quote]
A nie lepiej alu kupi膰 np. na alledrogo?
http://allegro.pl/aluminiowe-nakretki-na-wentylki-4-szt-czerwone-i2189161551.html -
i we藕 zostaw na tydzie艅... raz ju偶 zostawi艂em w alusach tak na tydzie艅 chromki nakr臋tki i dok艂. tydz. potem ich ju偶 nie by艂o... zamontowa艂em plastiki, to nie tkn臋li z艂odzieje jedne <!-- s:/ -->
-
ja w Polsce mam wlasne podworko,w niemczech garaz^^ na dluzsze wypady raczej nie jezdze wiec o to sie nie martwie tak barzdo <!-- s;) -->
-
W艂a艣nie, w Reichu nie kradn膮 zakr臋tek tylko ca艂e auta <!-- s:P -->
-
ciekawe, jakby wygl膮da艂o k贸艂ko stalowe z nakr臋tk膮 chromow膮 i ko艂paczkami, kt贸re mam aktualnie ^^