Czerwony sportowiec by mati190
-
[quote="Havier"]ciekawe ja zrobie 850 km powinno wyjsc jakies 50-55 litrow jak dla mnie <!-- s:) --> sprawdze, napisze itp.itd[/quote]
No i wtedy będziemy mogli porównać, tylko weź pod uwage ze moja jeszcze na dotarciu, a Twoja już po
-
jak jechalem do Polski pierwszy raz byla na dotarciu <!-- s:) --> zobaczymy jak bedzie teraz^^
-
Małe drobiazgi a cieszą, kto zgadnie co to:
-
Dwa komplety zaślepek wentylków <!-- s:P -->
-
[quote="K0_VOITH"]Dwa komplety zaślepek wentylków <!-- s:P -->[/quote]
szybszy byles ode mnie ) tez tak mysle wlasnie na poczatku myslalem ze na sruby do felg ale szybko przeszlo patrzac na rozmiar
-
To które na zime a które na lato?
-
Plastiki na zimę, a chromki na lato <!-- s;) -->
-
[quote="Tofik"]Plastiki na zimę, a chromki na lato <!-- s;) -->[/quote]
Tez tak myśle, troche sie boje o te chromki w kontakcie z solą i innymi cudami które zimą lądują na naszych drogach
-
W zimie czerwone bedzie przynajmniej widać <!-- s:P -->
-
przyznaj sie, ile te czerwone ?;> chyba sobie kupie do moich czarnych felg.. :???: <!-- s:???: -->
-
[quote="Havier"]przyznaj sie, ile te czerwone ?;> chyba sobie kupie do moich czarnych felg.. :???: <!-- s:???: -->[/quote]
Dostałem gratis
-
o... gdzie? ja tez chce!! <!-- s:D -->
-
[quote="Havier"]o... gdzie? ja tez chce!! <!-- s:D -->[/quote]
Na konkurencyjnym forum, licze że nikt sie nie obrazi jak zamieszcze link [url=http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?f=10&t=15406]Kapturki na wentyle[/url]
-
kurde no jeszcze jedne klub fabii to troche za duzo dla mnie^^ juz jestem w 3 klubach w sumie <!-- s:D --> moze jeszcze zastanowie... a nie daloby sie zalatwic przez Ciebie jednego kompletu dla mnie? ;>
-
[quote="Havier"]kurde no jeszcze jedne klub fabii to troche za duzo dla mnie^^ juz jestem w 3 klubach w sumie <!-- s:D --> moze jeszcze zastanowie... a nie daloby sie zalatwic przez Ciebie jednego kompletu dla mnie? ;>[/quote]
Pisz do mnie na Pw to podam ci jego maila
-
[quote="Havier"]kurde no jeszcze jedne klub fabii to troche za duzo dla mnie^^ juz jestem w 3 klubach w sumie <!-- s:D --> moze jeszcze zastanowie... a nie daloby sie zalatwic przez Ciebie jednego kompletu dla mnie? ;>[/quote]
A nie lepiej alu kupić np. na alledrogo?
http://allegro.pl/aluminiowe-nakretki-na-wentylki-4-szt-czerwone-i2189161551.html -
i weź zostaw na tydzień... raz już zostawiłem w alusach tak na tydzień chromki nakrętki i dokł. tydz. potem ich już nie było... zamontowałem plastiki, to nie tknęli złodzieje jedne <!-- s:/ -->
-
ja w Polsce mam wlasne podworko,w niemczech garaz^^ na dluzsze wypady raczej nie jezdze wiec o to sie nie martwie tak barzdo <!-- s;) -->
-
Właśnie, w Reichu nie kradną zakrętek tylko całe auta <!-- s:P -->
-
ciekawe, jakby wyglądało kółko stalowe z nakrętką chromową i kołpaczkami, które mam aktualnie ^^