Czerwony sportowiec by mati190
-
Gratulacje
P.S Piękne podkładki
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]P.S Piękne podkładki :-)[/quote]
a mina ludzi w ASO - bezcenna <!-- s:) -->Gratuluje nowego nabytku - super wnętrze
-
[quote="sid"]Gratulacje
P.S Piękne podkładki :-)[/quote]
Dzięki x2 <!-- s:D -->
[quote="kapi"]
a mina ludzi w ASO - bezcennaGratuluje nowego nabytku - super wnętrze [/quote]
dlaczego bezcenna, jak sie ma "swojego człowieka" który ci sprzedaje samochód to nic nie dziwi.
Dzięki -
a felgi na sezon letni jakie?;>
-
[quote="Havier"]a felgi na sezon letni jakie?;>[/quote]
Koniec tajemnic na lato trafią felgi Skoda model Avior
czyli to:
[img]http://thumbs.autobazar.eu/809/2698058_big.jpg[/img]Co by nie bylo że nic sie nie dzieje, to mimo mrozów kilka fotek przed jednym z poznańskich centrów handlowych, mieszkańcy rataj powinni je znać
I taka mała zagadka co sie zmieniło wzgledem stanu z dnia odbioru (czyli wczoraj <!-- s:D --> )
-
ladne <!-- s:) --> nawet bardzo ladne powiem^^ sadzac po oponie to 16'' ?;>
-
[quote="Havier"]ladne <!-- s:) --> nawet bardzo ladne powiem^^ sadzac po oponie to 16'' ?;>[/quote]
W moim przypadku będzie to 15''
-
[quote="mati190"]I taka mała zagadka co sie zmieniło wzgledem stanu z dnia odbioru (czyli wczoraj <!-- s:D --> )[/quote]
Chlapacze?
-
cholera [b]rufus[/b], mnie wyprzedzil^^ mialem tez napisac ze chlapacze sa
-
[quote="rufus"][quote="mati190"]I taka mała zagadka co sie zmieniło wzgledem stanu z dnia odbioru (czyli wczoraj <!-- s:D --> )[/quote]
Chlapacze?[/quote]
Trafiony zatopiony, ale nie do końca
[quote="Havier"]cholera [b]rufus[/b], mnie wyprzedzil^^ mialem tez napisac ze chlapacze sa ;P[/quote]
Co z tego ze uprzedził, jak zmieniło sie coś jeszcze
-
ze brudniejszy? xD
-
I dekielki na miejscu.
-
[b]K0_VOITH[/b], ktore dekielki?;>
-
[quote="Havier"]ze brudniejszy? xD[/quote]
Nie <!-- s:( -->
-
[quote="mati190"][quote="Havier"]ze brudniejszy? xD[/quote]
Nie <!-- s:( -->[/quote]
taki dowcip to mial byc w moim samochodzie felgi juz sa czarne... niestety od brudu, nie od lakieru (
-
[quote="K0_VOITH"]I dekielki na miejscu.[/quote]
Od odbioru są na miejscu, wiec są tam już od wczoraj
-
wlasnie stad moje pytanie "ktore dekielki" bo tez widzialem ze byly^^
[b]mati190[/b], czy ta zmiane wgl widac od zewnatrz?;>
-
[quote="Havier"]wlasnie stad moje pytanie "ktore dekielki" bo tez widzialem ze byly^^
[b]mati190[/b], czy ta zmiane wgl widac od zewnatrz?;>[/quote]
Z zewnatrz nie wewnatrz też raczej nie, zmiana jest niewidoczna dla oczu poza jednym wyświetlaczem
-
[quote="mati190"]
Z zewnatrz nie wewnatrz też raczej nie, zmiana jest niewidoczna dla oczu poza jednym wyświetlaczem[/quote]Bedzie że przebieg? ;> I pewnie stan paliwa w zbiorniku.
-
[quote="K0_VOITH"][quote="mati190"]
Z zewnatrz nie wewnatrz też raczej nie, zmiana jest niewidoczna dla oczu poza jednym wyświetlaczem[/quote]Bedzie że przebieg? ;> I pewnie stan paliwa w zbiorniku.[/quote]
No i 2x trafiony zatopiony <!-- s:) -->