[Inne] Przyciemnianie szyb - temat zbiorczy
-
[quote="MARKO"]zależy jaką folą robi. ja 350zł zapłaciłem za całe auto[/quote]
pytałem jaką folią to robią, powiedział ze to sobie wybieram.. -
[b]zdono[/b], rob tylko i wylacznie folia 3M
-
[b]Wojtas[/b], ok będę pamiętał.. ale poszukam jakiegoś innego zakładu w okolicy.. bo jeśli [b]MARKO[/b] zrobił całe autko za 350zł to może znajdę coś taniej.. <!-- s:) -->
-
Też mi się wydaje że 350 zł za tył powiedział Ci za dużo ja chciałam 35 % ale chyba zrobię 50 % wiem że to tak za fajnie nie będzie wyglądało ale cóż.... lepsze to niż nic <!-- s:P -->
-
Dzwoniłem po kolejnych zakładach i w Bielsku Białej powiedział mi 250zł.. a szukając na necie dowiedziałem się ze w mojej miejscowości też jest zakład specjalizujący się w tym, dzwoniłem o powiedzieli ze od 320 do 380zł w zależności od folii jaką wybiorę..
Jak myślicie czemu wszędzie tutaj mówią mi 350zł a w BB 250zł? -
[quote="zdono"]Jak myślicie czemu wszędzie tutaj mówią mi 350zł a w BB 250zł?[/quote]
może duż akonkurencja jest , albo dopiero zaczynają... zapytaj o referencje i dzieła jakie zrobili...
albo zalezy też od materiału jako używają. Może w garażu robią, albo nie rozliczają sie z fiskusem ... :???: <!-- s:???: --> -
Dzisiaj spotkałem sie z opinią ze folie przyciemniające szybko blakną... czy to prawda? czy zależy to od firmy?
Co sądzicie o piecowym przyciemnianiu szyb? czy ktoś wie jaka jest różnica cenowa? czy ktoś tutaj ma tak przyciemnione? -
jak sie dowiadywalem piecowo ok 6 lat temu to chcieli 1200 za cale auto .. [b]zdono[/b], ja zalozylem folie 3M w 2004 roku w maju takze 7 lat temu .. w temacie o gwincie MTS sa aktualne fotki mojej fabii to mozesz ocenic czy wyblakly <!-- s:) --> ja bynajmniej tego nie zauwazylem
-
to piecowe tak z ciekawości pytałem... jak się jutro wyrobie to zajadę zapytać jakie mają folie i jak będą mieć tą 3M to zostawiam im odrazu auto.. <!-- s:) -->
[b]Wojtas[/b] a powiedz mi jeszcze jaką przejrzystość tam masz? -
ja mam Panther 35 .. teraz to sie jakos inaczej nazywa ale cyfry sie nie zmienily .. ja bym teraz bral 50 cale auto
-
[b]Wojtas[/b] ale tą co masz 35% super wygląda ale wiadomo ja też będę brała 50% <!-- s:) -->
-
[b]Loni[/b], tylko powiedz to Panom w stacji kontroli pojazdow albo miskowi na drodze ze fajnie wyglada <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"][b]Loni[/b], tylko powiedz to Panom w stacji kontroli pojazdow albo miskowi na drodze ze fajnie wyglada <!-- s:) -->[/quote]
... aaaajjjj tam idzie się dogadać że się nie widziało że tak nie wolno
-
[quote="anubis"]Nie dogadasz się Loni, ja po założeniu folii przez tydzień szukałem diagnosty który mi podbije dowód, ale znalazłem, choć sporo za krk[/quote]
... na szczęście mam takiego miłego Pana to nie będzie większych problemów <!-- s:) -->
-
[quote]... na szczęście mam takiego miłego Pana to nie będzie większych problemów[/quote]
no nie ukrywajmy że kobietom łatwiej załatwić coś jeżeli diagnostą jest facet.. <!-- s:D --> -
[quote="zdono"][quote]... na szczęście mam takiego miłego Pana to nie będzie większych problemów[/quote]
no nie ukrywajmy że kobietom łatwiej załatwić coś jeżeli diagnostą jest facet.. <!-- s:D -->[/quote]hehe czasami różnie to bywa w innych przypadkach bycie kobietą nie pomaga a czasami nawet szkodzi
-
a oprócz 3M jakie są inne firmy folii liczących się na rynku?
-
[quote="anubis"]http://www.carsolar.com.pl/ - ja tam robiłem sezon temu i jestem zadowolony[/quote]
ile płaciłeś/ktore szyby?, ile czekałeś? -
[quote="anubis"]400 zł, 5 szyb w 3 h
pozdrawiam[/quote]
a jaka folia?
-
Jak w temacie macie może znajomego gdzieś?:D Na terenie śląska do przyciemnienia szyb Fabia combi wszedzie chca 360zł a słyszałem że da się taniej chycic