Skodillac guli
-
guliwerkrknh
Imię -MarcelMiasto:krakow nowa-huta
E-mail: <a href="mailto:guliwerkrk@wp.pl">guliwerkrk@wp.pl</a><!-- e -->
Dane dotyczące Fabii:
Model: -Hatchback
Wersja wyposażenia: ELEGANCE(tarcze hamulcowe tylnej belki,el.szyby przód +tył,el.regulowane podgrzewane lusterka,podgrzewane fotele przednie,dzielona kanapa tylna,dzielone oswietlenie w podsufitce,podswietlany klimatyzowany schowek pasazera z podwojnym dnem,klimatyzacja,schowki pod fotelami kierowcy i pasażera,ABS,klimatyzacja,oswietlenie bagarznika,siatka na zakupy w tylnej półce,bagarznik otwierany z zewnątrz,wlew paliwa otwierany z kabiny,audio 8 głosników(4 niskotonowe+4 wysokotonowe)czujnik poziomu płynu spryskiwaczy,grzane dysze spryskiwaczy,komputer pokładowy,tempomat,obwod spalonego włókna żarówki,antena dachowa ze wzmacniaczem,wyciszenia w osłonach przeciwbłotnych,lakier metalizowany,4x air bag,(chrom pakiet wnętrza-klamki,ręczny,drążek)
Rok produkcji: -2002
Kolor: -żółty
Pojemność silnika: -1.9 TDI ATD 101km/74kw( BPX 1.9 TDI )
ZMIANY ----------------------------------------------------------------------------------------------
Silnik -swap 1.9 TDi 160km (200km+) BPX
hyu
Układ wydechowy -katalizator + przelotowyZawieszenie -stabilizator,przednie tuleje gumowe wachaczy +tylnej belki "cupra"
sprezyny -20mm cupra , amortyzatory blistein B8Hamulce -przód 320mm/tył seria (tarczowe)ESP,ASR
Wygląd zewnętrzny - zderzaki RS + emblematy (przedni grill,tylna klapa)
czerna okleina dachu + bocznych słupków drzwiWygląd wewnątrz -aluminiowe nakładki na pedały(hamulca,przyspieszenia,sprzegła)
aluminiowe obwódki tarcz zegarów
białe tarcze zegarów + wskaznik cisnienia doładowaniaAudio -głosniki seria 8szt.+ skrzynia basowa + wzmacniacz
radio KenwoodFelgi -Lato 17"
-Zima16"Opony -205/40/17
-205/55/16
ZDJĘCIA---------------------------------------------------------------------------------------------
-
Ogrom informacji.. :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->
-
Niieeee no kolego, fabka miażdzy <!-- s:D -->
A tak serio, to chyba stworzyłeś wątek i kot przebiegł Ci po klawiaturze kończąc enterem.
-
hehe nie kot (a tak pozatym to z kśd wiecie ,ze posiadam takiego siersciucha?:P),zabrałem sie za opis i nie skonczylem wkleje za chwile:]
-
Jeszcze foto oczywiście fabki <!-- s:D -->
-
Nooo po przeczytaniu tego opisiu Czekam ze zniecierpliwieniem na fotki <!-- s;) -->
-
zrobie jej kiedys sesje jak będzie czysta:)
-
Konkret:D
Fajny FMIC, nie za duży trochę? Bardzo zderzak musiałeś przycinać? -
Ładnie, pięknie i cudownie Uważaj tylko żeby nie uwadzić niczego dołem IC. Co do mocy to plany na 200 + czy już jest? No i jaki moment <!-- s;) -->
-
Piękne auto z zewnatrz to tylko RS w rzeczywistosci jeszcze sporo wiecej
Pozdrawiam i szerokosći -
Szacun :padam: <!-- s:padam: --> .
Jak z mocą silnika ? -
no to juz wiem czyja fabka mnie na bora czasem mijała dość charakterystyczna przez jasny sśodek <!-- s:) -->
-
a widziałem kiedys czerwone kombi,zaj...e krwisty ten czerwony:)
-
nom to mówimy chyba o tym samym miejscu i czasie :d bo miałeś odpucowaną fabke i pierwsze co RS jee fajny <!-- s:D --> drugie 2 hmm ciekawy środek 3 czemu jeszce nie klubowa:)
-
...
-
Te 17'' są z Ibizy Cupry ?
-
seatowskie ogólnie ,bywaly takie tez w leonach tylko w wersji cupra r
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 08-04-2012, 16:24[/i] ][/size]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ffdc7d3593266d6a.html<!-- m -->jak mozna kupic żółtą skode
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 08-04-2012, 17:25[/i] ][/size]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9da669d2369acffe.htmlzaciski tez juz sie pomalowały
-
Ładna ta jajecznica <!-- s:P -->
-
Guliwer niezła żarówka hehe Czekam na efekty po przełożeniu gratów, choć pewnie będą podobne do poprzedniczki <!-- s:) -->
-
temat przeniesiony witamy w gronie klubowiczów :super: <!-- s:super: -->