Sylwester 2011/2012
-
Zbliża się Sylwester, a ja jak co roku nie mam jeszcze planów. Chciałem jechać gdzieś w góry z moją Lubą, ale Wisła, Ustroń, Szczyrk, czy też Zakopane są już u mnie trochę oklepane, bywam tam za często <!-- s:P -->
Czy znacie jakieś ciekawe miejsca na południu Polski, gdzie można by się udać na te kilka dni na przełomie roku ?
** Deska, narty odpada - z roku na rok odkładam kurs nauki jazdy na tym sprzęcie
-
No właśnie ja bym proponowała Białkę Tatrzańską ale to bardziej na białe szaleństwo deska narty , gorące baseny... a tak to hm... :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
A może spot sylwestrowy w jakimś większym ośrodku ?? <!-- s:) --> tak żebyśmy się wszyscy zmieścili?
-
Tylko trzeba zaklepać na Bank ile ma być osób chyba, że będzie bez ograniczenia to spoko <!-- s:) -->
-
Jeśli chodzi o wybór lokalizacji dla większej ekipy, to mam aktualnie na mailu jakieś 190 ofert z górskich miejscowości <!-- s:P -->
-
To znaczy że coś się szykuje spocik sylwestrowo-noworoczny ?
Pozdrawiam
sid -
Było by fajnie Gorzej, że pewnie kilka osób ma już plany na sylwestra więc teraz już może być ciężko zebrać ekipę <!-- s:) -->
-
Ja też zarzuciłem swego czasu taki pomysł i nadal go popieram <!-- s;) --> .
-
[quote="Voytaz"]Gorzej, że pewnie kilka osób ma już plany na sylwestra więc teraz już może być ciężko zebrać ekipę[/quote]
Ja na razie nie mam <!-- s:P -->
-
No ja też uważam że to jest całkiem spoko pomysł na klubowego sylwestra <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
I temat umarł...
Pozdrawiam
sid -
Osobiście , jestem nadal zainteresowany <!-- s:) -->