Zdjęcia z imieniem klubowiczów w profilu
-
a nie mówiłem że mi tu zaraz wyedytują mojego posta :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
[quote="Wrona"]Ale moje foto jest w avatarze <!-- s;) -->[/quote]
No zauważyłem zmianę, avatara na tajemnicze zdjątko - dość ciekawe - to na jakąś specjalną okazję?
-
[b]pietrass[/b], a gdzie Twoje?? <!-- s;) -->
-
[b]Loni[/b], a gdzie Twoje?
-
[quote="dr O."][b]Loni[/b], a gdzie Twoje?[/quote]
... no właśnie :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
[quote="pietrass"][quote="Wrona"]Ale moje foto jest w avatarze <!-- s;) -->[/quote]
No zauważyłem zmianę, avatara na tajemnicze zdjątko - dość ciekawe - to na jakąś specjalną okazję?[/quote]
Hehe Dzięki
Foto jest stareeeee i znalazłam je gdzieś kiedyś na siakieś stronce. a zmiana avatara, bo robiłam porządek na dyskuLoni dołącz do naszego klubu fotkowego
-
[quote="Wrona"][quote="pietrass"][quote="Wrona"]Ale moje foto jest w avatarze <!-- s;) -->[/quote]
No zauważyłem zmianę, avatara na tajemnicze zdjątko - dość ciekawe - to na jakąś specjalną okazję?[/quote]
Hehe Dzięki
Foto jest stareeeee i znalazłam je gdzieś kiedyś na siakieś stronce. a zmiana avatara, bo robiłam porządek na dyskuLoni dołącz do naszego klubu fotkowego [/quote]
... spoko muszę ładnie uśmiechnąć się do[b] Sid[/b]-a :] może mi przerobi fotke tak żebym mogła ja w końcu dodać
-
[quote="Loni"][b]pietrass[/b], a gdzie Twoje?? <!-- s;) -->[/quote]
szukam coś ciekawego
-
Trochę się zakurzyło, więc wznawiam temat, jak z tymi zdjęciami, może co niektórzy by się zmobilizowali na wrzucenie zdjęć <!-- s:) -->
-
Reszta to olała <!-- s:P -->
-
Ale osochozi? o ile fotki widze, to imion już nie wszędzie... ;>
-
eeejjj... no tak się bawić nie będziemy :jacipokaze: <!-- s:jacipokaze: -->
-
Ale co ale jak w profilu czy w podpisie i o co Ci chodzi :] <!-- s:] -->
-
Nie moge, bo już mam 1 zdjęcie w profilu wstawiłem <!-- s:P -->
Odtajniaczyłem się trochę.
-
Ze tak sie spytam, reanimacja z fotkami? Bo bedzie oficjalny certyfikat :zabanowany: <!-- s:P -->
-
[b]Tofik[/b] a Twoja sweet focia gdzie? <!-- s;) -->
-
mi właśnie po zmianie skórki na forum zniknęło moje zdjęcie, chyba sida będę musiał pogłaskać :zabawa: Loni, do ciebie z chłopakami najdłużej się dopominamy <!-- s:P -->
-
[quote="Tofik"]... Loni, do ciebie z chłopakami najdłużej się dopominamy <!-- s:P -->[/quote]
Kurczę coś nie daje rady pewnie to znak żebym nie straszyła na forum haha
-
Chyba trzeba sweetaśnego spontana Tobie walnąć <!-- s:P -->