Zdjęcia z imieniem klubowiczów w profilu
-
widzę MARKO że nie możesz się zdecydować na fotkę <!-- s;) -->
-
Również dodałem <!-- s;) -->
-
Muszę przyznać, że jest to bardzo dobry pomysł, teraz faktycznie na spotach czy zlotach łatwiej będzie się rozpoznać <!-- s:) -->
-
Na spota przyjadę z cukrem to też mnie poznacie <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[b]Sid[/b] Ty nie kombinuj bo ten ... no właśnie nawet nie wiem co to dokładnie jest - jakiś wypłoch czy coś takiego tak czy siak ta fota się nie liczy więc dawaj real foto <!-- s:D -->
-
No sid,pięknie wyszedłeś ,ale tak jak Loni pisze to zapodaj faktyczne zdjęcie :] <!-- s:] -->
-
ja tam sie boje zdjec robic....
-
[b]Sid[/b] ma leniwca z Epoki, a [b]Loni[/b] gdzie ma foto? <!-- s:) -->
-
ej ej ale tak to sie nie bawimy oficjalnie [b] comfort [/b] prosze Cie przypilnuj [b]sid[/b]a żeby dał normalna fotkę to raz a dwa żeby dał normalne dane do profilu o fabii bo jak nie to sie nie bawie w zdjęcia <!-- s:D --> no i oczywiście resztę też przypilnuj
-
[b]enemik [/b] jak profesor...
-
jedyne zdjęcie które się do czegoś nadaje
-
[b]manii[/b], a Ty kiedy wstawisz ?
-
Manii Co jest z tą fotką :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->
Musisz wstawić fotkę,oj!!!bo się zdenerwuje,a tego byśmy nie chcieli :krzeslem: -
Wy macie takie lekko pijackie te fotki a ja jak jestem gotów do fotografowania to zawsze się rozmazuje....
-
jak dobrze pójdzie to jak będe do aski jechał to osobiście cykne Ci fotke podrodze także lepiej sie zbieraj z ta fotka <!-- s:P -->
-
[quote="manii"]Wy macie takie lekko pijackie te fotki a ja jak jestem gotów do fotografowania to zawsze się rozmazuje....[/quote]
manii nie wymiguj się,bo rzucę fotkę za ciebie,a tego byśmy nie chcieli <!-- s:) --> -
ja cos zarzuce w weekenda <!-- s:) -->
-
[b]Wojtas[/b], to zmobilizuj jeszcze [b]Loni[/b] <!-- s:) -->
-
[b]Voytaz[/b], to juz od niej zalezy <!-- s;) -->
-
Oj tam!!! To ja was Wojtas i Loni przypilnuję <!-- s:) -->