Zdjęcia z imieniem klubowiczów w profilu
- 

Nie wiem czy taki temat już był,bo szukałem,ale znaleźć nie mogłem. :lamer: <!-- s:lamer: --> 
 Tak myślałem o tym czy by nie dodać do swojego profilu zdjęcia użytkownika naszych fabek z imieniem i nazwą klubowicza. ,bylibyśmy lepiej rozpoznawalni na spotach lub zlotach. ,bylibyśmy lepiej rozpoznawalni na spotach lub zlotach. 
 Co o tym myślicie??? 
- 

ja również jestem za  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

No proszę elek jaka fotka  <!-- s <!-- s --> -->
- 

Diękuję  Diękuję Diękuję A co trzeba się pochwalić A co trzeba się pochwalić <!-- s <!-- s --> -->
- 

Do wieczora wszyscy mają mieć fotki  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

tak trzymaj comfort  <!-- s <!-- s --> -->[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 05-10-2011, 14:33[/i] ][/size] 
 anubis ,super fotka :zdrowko:
- 

Wybaczcie dodatkową zawartość, ale dziwnym trafem mam tylko takie  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

No proszę super chłopaki  <!-- s <!-- s --> -->
- 

[quote="anubis"]no przynajmniej w odpowiednim miejscu tankujesz, ten znak w tle, hahaha :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote] 
 :brawo: :brawo: :brawo: :rulez: :piwo:
- 

Trzeba poważne zdjęcie zrobić, bo na razie nie posiadam haha :rotfl: <!-- s:rotfl: --> 
- 

Jak wszyscy władują takie fotki to nie wiem czy nam miesięcznego transferu wystarczy :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
- 

Roger that  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Wziąłem pierwsze z brzegu :zdziwko: - 50 post :idea:

- 

[b]mari0[/b], czyżby z nad morza  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 Moje za to z gór Fabki SG śmigają po całej Polsce jak widać Fabki SG śmigają po całej Polsce jak widać 
- 

[quote="Voytaz"][b]mari0[/b], czyżby z nad morza  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 Moje za to z gór Fabki SG śmigają po całej Polsce jak widać Fabki SG śmigają po całej Polsce jak widać [/quote] [/quote]Dokładnie, morze  Nad morzem był Focus :kwasny: Bo ma klime  
- 

Do wieczora mieli mieć wszyscy... co jest? Bo zacznę dawać :ban?: :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
- 

Comfort niektórzy jeszcze fotki strzelają i nie wiedzą którą tu wybrać. Śmiało dawać,ale w miarę aktualne :] <!-- s:] --> 
 Nie wstydźcie się Panie i Panowie 
- 

dajcie jakiś link gdzie można zmniejszy fotke do wymaganych rozmiarów 400x85 W imageshack.us nie ma takich możliwości.  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

A macie - możecie mnie podziwiać :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
- 

MARKO - albo w nowym paint. Jeżeli nic nie masz to zainstaluj Irfanview, chyba najlepszy i najprostszy program do tego typu zabaw. 
- 

No w końcu ogarnełem. Oczywiście foto z nektarem Bogów.  <!-- s:) --> <!-- s:) -->Ale zmienię na wersję Świąteczną