Fabia by mari0
-
Jako że stare emblematy wyglądały jakby na nie ptak narobił (zeszła folia ochronna) .. przyszedł czas na montaż nowych.
Model z Citigo / Rapid
Dzięki jozzi <!-- s:) -->
-
niema za co prezetuje sie zajebi....cie <!-- s;) -->
-
jest GIT <!-- s;) -->
-
Wygląda zacnie, ale... może zdjęcie przekłamuje, albo ja mam oczopląs... czy nie jest aby krzywo? <!-- s;) -->
-
[quote="ensai"]Wygląda zacnie, ale... może zdjęcie przekłamuje, albo ja mam oczopląs... czy nie jest aby krzywo? <!-- s;) -->[/quote]
Może minimalnie, mi odpowiada ta tolerancja błędu
Tył jest ok .. przód to będzie dramat
-
[quote]Tył jest ok .. przód to będzie dramat[/quote]
Mam rozumieć, że montaż nie należy do najprostszych?
Pokazuj, pokazuj <!-- s:) --> -
Citigo ma znaczek o 4mm większy niż F1 (dobrze mówię Jozzi ?).
W F1 masz na grilu wcięcie na znaczek i dedykowany fajnie się osadza, montując z Citigo musisz wypełnić tą lukę bo rant zachodzi na zewnątrzną część chromu grila.
Połączyłem to poxiliną, teraz schnie. Nie będzie to idealne, od góry odstaje mi na milimetr. Nie będzie za bardzo widać, trzeba się przyglądać.
Foty rano <!-- s:P -->
Btw, jest opcja żeby poprawić mocowanie tylnego zderzaka ? W mojej F1 jest to fabryczne, a przypatrzyłem na mieście że większość tak ma. Zderzak trzyma na 3 zatrzaskach tylko i jest nierówny.
-
[quote="mari0"]Btw, jest opcja żeby poprawić mocowanie tylnego zderzaka ? W mojej F1 jest to fabryczne, a przypatrzyłem na mieście że większość tak ma. Zderzak trzyma na 3 zatrzaskach tylko i jest nierówny.[/quote]
Mi też tak odstawał, mam dobrą radę na to: Wymień zderzak na RS'owy <!-- s;) --> -
mariO , zgadza sie ale bedzie rewelka, zobaczysz z tym zderzakiem , jest pewnie na dole zbyt wygiety i dlatego dolny rant tak odstaje , zerknol bym czy przypadkiem ktures mocowanie niejest poluzowane , albo jesli niebyl bity na tyl i belka niejest przesunieta, zazwyczaj to byla przyczyna <!-- s;) -->
-
Poradziłem sobie również z przodem
[img]http://i.imgur.com/lnBLE.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/PaBIZ.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/5AYBS.jpg[/img]
-
bomba to co zamawiamy dekielki na kola ? <!-- s;) -->
-
Mari0 jest cool <!-- s -->
-
[quote="jozziCZ"]bomba to co zamawiamy dekielki na kola ? <!-- s;) -->[/quote]
Chętnie
Jak mam komplet to mogę teraz stwierdzić że jestem pierwszy w Polsce :rotfl:
-
[quote="mari0"][quote="jozziCZ"]bomba to co zamawiamy dekielki na kola ? <!-- s;) -->[/quote]
Chętnie
Jak mam komplet to mogę teraz stwierdzić że jestem pierwszy w Polsce :rotfl: [/quote]
Pierwszy był kolega z OCP z nowymi znaczkami
Pozdrawiam
sid -
Jedno nowe foto.
-
masz farta na fajne plenery <!-- s;) -->
-
[quote="jozziCZ"]masz farta na fajne plenery <!-- s;) -->[/quote]
Wpadnij do Gliwic, też Ci coś porobię
Twoje foto z miniaturki też daje radę, jaki program/efekt ?
-
Efekt tylko podbita jasnos na ps expres for iphone ale do Gliwic podjechac musze <!-- s:D -->
-
iPhone suxx <!-- s:P -->
Wpadaj, zapraszam
-
Nie zapraszaj publicznie, bo całe Czechy wraz z Polską zajadą na Śląsk hehe <!-- s:D -->
Ładne ujęcia