Zdono
-
[quote="dr O."]Moim zdaniem powinieneś zejść poniżej 15s.[/quote]To samo napisał mi MSS
I ja też tak myślę, ale już nie w tym roku... <!-- s;) -->
-
Super !!! :super: [b]zdono[/b] w takim razie możemy się pościgać <!-- s;) -->
-
[b][color=#FF00FF]Loni[/color][/b] nie wiem czy odważył by się stanąć w szranki z Twoim potworem <!-- s;) -->
-
[quote="zdono"][b][color=#FF00FF]Loni[/color][/b] nie wiem czy odważył by się stanąć w szranki z Twoim potworem <!-- s;) -->[/quote]
[b]zdono[/b] przynajmniej na stracie masz spore szanse bo to pudełko jest mega ciężkie więc się zbiera się oj zbiera... :hyhy:
-
[b][color=#FF00FF]Loni[/color][/b] Taaa, na starcie.. a co dalej? <!-- s:P -->
Napisz coś więcej co to masz
-
zdono nie wywoluj Loni z lasu <!-- s;) -->
-
[quote="Tofik"]zdono nie wywoluj Loni z lasu <!-- s;) -->[/quote]
moge se.. -
Jakiś wyścig się szykuje?Kto prowadzi zapisy?
-
[quote="zdono"][b][color=#FF00FF]Loni[/color][/b] Taaa, na starcie.. a co dalej? <!-- s:P -->
Napisz coś więcej co to masz [/quote]
A dalej to juz moze byc tylko kurz
Ojjj tam... ja NIC takiego nie mam czasem tam sie zdarzy sti 2,5 300 KM
Ale ostanio mialam mega zdziwko jak po przejechaniu ok 60 km poszlo benzynki za ok 50 zl... no fakt na trasie na obwodnicy bylo male sciganko z bmw m3,w sumie srednie spalanie przy ekonomicznej jezdzie wychodzi ok 10l ale zeby tak szybko wypompowac paliwo :szok: eh... te bajerki z oznaczeniem [b]S[/b] kusza ojjj kusza :oczami:
-
[b]Loni[/b] 2,5 STI 300 km?Cóż to za potwór?
-
chyba "impreza GD STI" tak? :] <!-- s:] -->
-
[quote="zdono"]chyba "impreza GD STI" tak? :] <!-- s:] -->[/quote]
GH
cosik takiego podobnego
-
EEEEEEE [color=#FF00BF]Loni[/color] słabo hehehe ale momentu mam więcej <!-- s:) -->
-
Autko fajne ale.... KONIEC z tym SPAM'em w moim temacie <!-- s:P -->
-
Po długich oczekiwania dotarł do mnie element który zwieńczy prace w komorze silnika.
[img]http://images70.fotosik.pl/248/510dc1989207cd36gen.jpg[/img]
-
[quote="zdono"]Po długich oczekiwania dotarł do mnie element który zwieńczy prace w komorze silnika.
[img]http://images70.fotosik.pl/248/510dc1989207cd36gen.jpg[/img][/quote]
panele..? :szok: <!-- s:szok: --> pod maską?!? tego jeszcze nie grali..Zdono bedzie pionierem w tej kwestii, a tak serio to fajna rozporka czerwone sa szybsze.. szkoda ze nie ze srubka rzymska nie wzioles
piekny projekt zdono jeszcze nie pisalem ale zaszalales mlodziencze
tera srodek w pol/skorze + alcantara :hyhy:
-
Normalnie aż muszę wybrać się na jakiegoś spota i zobaczyć to Twoje cudo :] <!-- s:] -->
-
Rozpórka założona ale nie mam fotek bo już nie miałem sił zrobić po 6 godzinach walki z poduszką amorka.. :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
W czwartek jest planowane mycie i przygotowanie do Świąt mojej F1 więc jakąś fotkę zapodam -
Pokaz lepiej jak jezdzi a nie sie wymigujesz myciem <!-- s:P -->