Zdono
-
ale to tak jak rozmawialismy ?? i tak jak ci narysowalem ?? znalazlem tego plusa zmiennego ??
-
[quote="wroni"]ale to tak jak rozmawialismy ?? i tak jak ci narysowalem ?? znalazlem tego plusa zmiennego ??[/quote]
Tak, tak jak rozmiawialiśmy, + znalezione i wszystko sterowane z manetki <!-- s;) -->[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 19-05-2012, 21:18[/i] ][/size]
Jest możliwość montażu wlewu gazu po klapką wlewu PB. Koszt 150złSpryskiwacze reflektorów
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ABXcu6h0fZ0&feature=youtu.be[/url] -
Długie zimowe wieczory zmusiły mnie do myślenia nad modami na sezon 2013 <!-- s;) -->
Coś zaświtało i już jestem w posiadaniu czegoś co odmieni trochę moją fabkę
Mam nadzieję, że do końca stycznia skończę. Ale narazie jestem na etapie rozbierania fabii
-
"podglądowe" foto mile widziane....
-
TESTY <!-- s:P -->
[url]http://img22.imageshack.us/img22/1614/20130105212139.jpg[/url]Niestety na razie nie idzie to po mojej myśli.. Ale może coś z tego będzie.
-
Fajne autko i te felgi jakby znajome <!-- s:P -->
A co do planu no foto testowe nie wygląda zachecajaco ale niebieski jest to jakaś koncepcja -
jeszcze jakies dodatki planujesz w tym kolorze np.lusterka czy cos..?
-
Tak, będą dodatki <!-- s;) -->
-
No Zdono kolorek elegancki :super: Jestem bardzo ciekaw efektu końcowego <!-- s:) -->
Pozdrawiam i powodzienia w modach...
-
Całość całkiem nieźle wygląda tylko je teraz wykończyć i na przyszły sezon new image auta jak sie patrzy
-
ciekawie.. wczesniej miales w czarnym macie? beben w tym samym kolorze czy cos innego...czym malowales?
-
Na żywo wygląda to całkiem inaczej <!-- s:P -->
Tak, był czarny mat. Bęben będzie dalej czarny.
Niebieskia będzie jeszcze dokładka zderzaka i zaślepki spryskiwaczy reflektorów, zastanawiam się nad kratką halogena którą teraz jest srebrna, ale nie wiem czy nie będzie tego za dużo..
-
Kratki zostaw takie jakie są. Ja bym tu jeszcze widział lusterka w kolorze felg <!-- s:D -->
-
no tak, o lusterkach zapomniałem, ale to jak będzie już ciepło <!-- s;) -->
-
czyli szykuje sie zamiana z wersji srebrno czarnej na srebrno niebieską napewno będzie ciekawie i nietypowo. To czekam na fotki auta po skończeniu prac już w setupie letnim
-
[b]mati190[/b] można tak powiedzieć <!-- s:P -->
Na gotowo będzie jak się zima skończy
Albo dopiero na Zlocie -
Jeżeli to 2 opcje do wyboru to zdecydowanie ta pierwsza, a co do zlotu to może sie wybiore tylko rezerwuje miejsce obok ciebie <!-- s:P -->
-
Smeerf! <!-- s:P -->
-
[quote="Tofik"]Smeerf! [/quote]Oj tam, oj tam.. ja mam tylko "buty" niebieskie a smerf jest cały niebieski :] <!-- s:] -->
Dziś podjąłem decyzję, że fabia pójdzie jeszcze na dół
-
mozesz jeszcze pokrecic gwintem czy jakas inna opreacja sie szykuje....