Zdono
-
[quote="zdono"]Ostatnio nic się nie dzieje w fabii, ale... szykuję się nowy soft silnika :hurra: <!-- s:hurra: -->[/quote]
to był jakiś "stary" soft ?
-
[quote="marcing040381"]No to czekamy czego przybędzie?Momentu czy kucy?[/quote]Przybędzie wszystko co dobre <!-- s;) -->
[quote="dr O."]to był jakiś "stary" soft ?[/quote]Pisząc soft chodziło o mapę silnika czyli strojenie
-
Na razie nici ze strojenia <!-- s:( -->
-
W pierwszym poście aktualizacja zdjęć <!-- s;) -->
-
Spojrzałam na zdjęcia Twojej fabki i stwierdzam, że pojadę jutro na myjkę, ale swoją fabką <!-- s;) -->
Profesjonalną sesję jej zrobiłeś?
-
[quote="Wrona"]Profesjonalną sesję jej zrobiłeś?[/quote]
Nie Kilka szybkich fotek :hyhy: <!-- s:hyhy: --> -
Lubi szybkie foty, powiadasz... Oby nie te czarno - białe z dziwnymi cyferkami <!-- s;) -->
-
[quote="Wrona"]Lubi szybkie foty, powiadasz... Oby nie te czarno - białe z dziwnymi cyferkami <!-- s;) -->[/quote]
Tych jeszcze nie poznała -
Oby jak najdłużej, ale wiesz że to od Ciebie zależy, nie od niej? <!-- s;) -->
-
Owszem dlatego jeżdżę przepisowo :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
[size=85]* Wymiana oleju.[/size]
-
Dobry dowcip na wieczór <!-- s;) -->
-
Tak potwierdzam ze jeździ przepisowo przynajmniej w ostatnią Niedziele (tj.02.11) bo sam widziałem <!-- s:P --> bo jechałem przed Tobą xd
-
oo a gdzie to mnie widziałeś? <!-- s:D -->
-
[quote="zdono"]oo a gdzie to mnie widziałeś? <!-- s:D -->[/quote]
A jechało sie na w kierunku Wisły z jakim typem ale przy Szyndzielni na światłach straciłem Cie z lusterka bo poszedłem w długą lewym
-
To tyś je wariat <!-- s:D -->
-
Nie kojarzę, ale skoro tak mówisz.. <!-- s;) -->
PS. Następnym razem mrugaj, trąb itp :]
-
[quote="zdono"]Nie kojarzę, ale skoro tak mówisz.. <!-- s;) -->
PS. Następnym razem mrugaj, trąb itp :] [/quote]
Next Timie to Cie zatrzymam to pogadamy -
[b]Liga[/b] > proponuję abyś Ty wstąpił do klubowiczy i jeździł z naklejką lub ramkami. Wtedy szybciej się poznacie na ulicy <!-- s:) -->