[SPOT] Bielsko-Biała i okolice
-
my sie piszemy wstepnie :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Manii no to super:) czekamy na wiecej chetnych!
-
tylko sklaniamy sie ku niedz 14-go bardziej by nam pasowala
-
wstepnie jestem na tak, muszę z żonką pogadać <!-- s:P -->
-
Fajnie panowie moze byc 14-go. Czyli co, jest nas narazie 3 + żony <!-- s:) --> Czekamy na reszte!
-
bedzie dobrze :rotfl: <!-- s:rotfl: --> a moze by tak PW rozeslac? ze slaska tez jest nie daleko...
-
Ja odpadam w oba weekendy <!-- s:( --> , w pierwszy na długie wolne przyjeżdżają do mnie znajomi z nad bałtyku by trochę zobaczyć górzyste poludnie polski, w wakacje z kolei ja jadę do nich nad morze, a w drugi mam wesele z którego nie mam możliwości się wykręcić.
-
Mirek a tam na wesele bedziesz szedł! Wpadnij, grilka sobie zrobimy i taniej cie to wyjdzie <!-- s;) -->
-
Gdyby nie to, że wesele jest blisko to bym pewnie i nie szedł, a tak to nie mam wyjścia.
-
no i jak panowie kto chetny i jakie dokladnie plany ... 14 niedz tuz tuz :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
-
mnie nie bedzie pije już od wczoraj i nie wsiadam do auta w ogóle <!-- s:D -->
-
Manii i Zygus proponuje zebyscie wpadli do mnie do Andrychowa ze swoimi połówkami:) skoro nie ma wiecej chetnych. Pokaze wam moje okolice. Wyskoczymy do parku linowego a pozniej bysmy sie wybrali do zajebistej karczmy. Co wy na to :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
no i po spociku dzieki Pinek za wycieczke w twoje strony powiem tak ze lokale macie extra a jakie kobietki z nami byly......ehh... kto nie byl niech zaluje <!-- s:P -->
-
No to super, że Wam się zlocik udał, mi imprezka też, nie powiem była super, czas wracać do pracy po długim weekendzie.
-
No było supeeer. Manii nastepnym razem trzeba bedzie sie zmobilizowac i przejsc ta trase w parku linowym albo pozjezdzac na linie chociaz <!-- s:) -->
-
Witam wszystkich <!-- s:) -->
Na forum FC padł temat jako by zorganizować spocik na ruinach zamku w Kozubniku nie daleko Żywca. Kilka osób jest już chętnych więc proponuję również spocik wszystkim klubowiczom FCP.
Więcej można przeczytać w temacie: [url=http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?p=150497#p150497]spotu[/url]. Wszystkich serdecznie zapraszamy -
Kurde....egzamin mam wtedy <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
ja wtedy jestem na weselu w Kołobrzegu ... a szkoda bo bym pojechal <!-- s:) -->
-
Ja też na weselu się bawię :tanczy: <!-- s:tanczy: -->
-
Tak kolego [b]anubis[/b], 9 to sobota, zbieramy się o 16 pod tesco w Żywcu przy Alei Wolności bądź ul. Legionów zależy od której strony się jedzie <!-- s:) -->
Stamtąd ekipą jedziemy do Kozubnika na grillaMoże jeszcze znajdą się jacyś chętni??