[SPOT] Bielsko-Biała i okolice
-
I tak nie wiem jakie jest dokładnie to miejsce . A w Bielsku mogli byśmy zrobić spota koło 15.06.2013. Co wy na to :?: <!-- s:?: -->
-
jestem za <!-- s;) -->
-
Jeśli chodzi o Czechów to bedziesz chyba sam , chyba że przyprowadzisz kogoś z Czech <!-- s;) -->
-
O ile spot będzie po południu- w sobotę 15.6 chętnie się zjawię!!!
Co powiecie na Przegibek/Jezioro Międzybrodzkie jak będzie ładna pogoda? Przy deszczu chyba zostaje nam parking podziemny w Sferze :<
-
Hmmm, kuchnia blada a chciałem do BB jechać ale 15.06.2013 mam zajęty od rana do wieczora <!-- s:/ -->
Pozdrawiam
sid -
Tomek przyprowadze kolezanke z pracy z Fl fl , napewno sie ucieszy a termin proponuje raczej taki aby pasowal co najwiekszej ilosci ludzi jesli chodzi o mnie , to kazdy dzien mi pasuje <!-- s;) -->
-
Ja proponuję termin około 15.06 czyli może też być 16.06 jeśli będzie więcej uczestników . Miejsce jest jeszcze do dogadania się <!-- s:) -->
[b]JozziCZ[/b] > Cieszę się :hurra:
-
Moze bede, ale jeszcze sie nie deklaruje
Pozdrawiam
sid -
Mamy odrobinę czasu bo w piątek na wiecór przydało by się coś konkretnego widzieć <!-- s;) -->
-
Ja też się piszę <!-- s:) --> Będę uważnie śledził temat.
-
Do tego naszego spotu brakuje nam konkretów. Z racji że nie znam dobrze Bielska - Białej Proponuję .... yyyy nie wiem co . Myślę że spota zrobimy tak na 17:00 , 18:00 w niedziele . Co wy na to :?: <!-- s:?: -->
-
Piszę się na ten termin na 100%. Proponuję przy ładnej pogodzie szczyt Przegibek (droga na Żywiec przez Straconkę- ulicą Górską (boczna od Żywieckiej) aż na samą górę- jest duży parking pod schroniskiem/zajazdem, a w razie deszczu może poziom -2 parkingu podziemnego CH Gemini Park- tam też powinno znaleźć się dla nas miejsce <!-- s:) --> Co Wy na to? Jakieś lepsze pomysły?
-
Mi bardzo pasuje <!-- s:D -->
-
[quote="leshnikov"]Piszę się na ten termin na 100%. Proponuję przy ładnej pogodzie szczyt Przegibek (droga na Żywiec przez Straconkę- ulicą Górską (boczna od Żywieckiej) aż na samą górę- jest duży parking pod schroniskiem/zajazdem, a w razie deszczu może poziom -2 parkingu podziemnego CH Gemini Park- tam też powinno znaleźć się dla nas miejsce <!-- s:) --> Co Wy na to? Jakieś lepsze pomysły?[/quote]
Wklej jakieś mapki prosze
-
Wrzucam od razu StreetView- Schronisko na Przegibku- ogarnijcie jaka droga tam prowadzi- kupa zabawy!!! [url]http://goo.gl/maps/platt[/url]
-Gemini Park- zadaszony, darmowy parking, można palić <!-- s:) --> ale klimat nie ten co powyżej [url]http://goo.gl/maps/9t66s[/url]Co myślicie? :hurra:
Podaję nr telefonu do siebie- postaram się skoordynować spotkanie, czy doprowadzić do celu: 728 120 638
Po drodze na Przegibek, na ulicy Górskiej, koło serwisu oponiarskiego, trochę za stacją Orlen jest myjnia samoobsługowa- za 10zł można ładnie umyć sobie Fabiszona, żeby lepiej się prezentował!
street view: http://goo.gl/maps/IlI3Q -
mi pasi <!-- s:) -->
-
Oj widze że brak chętnych <!-- s:( -->
-
Lista :
Tomuś
Scobel89
Leshnikov
Jozzi CZ
Koleżanka od Jozziego
Sid ?to ostateczny termin 16.06 na 17:00 (dla leniwców i spóźnialców to na 18:00)
-
Gdzie się spotykacie? <!-- s:) -->
PS. a co to za koleżanka?
-
No i niestety plan u mnie się zmienił i niestety nie dam rady przybyć na spot <!-- s:( -->