[SPOT] Bielsko-Biała i okolice
-
Wiosenny spocik proponuje w Bielsku jak juz wczesniej była mowa tez mozemy wyskoczyc na kregle. Ale to sie jeszcze dogadamy! Pozdrawiam
-
Pinek wirza w Ciebie że rozrywek nam u Ciebie niebraknie.
-
[quote="Pinek"]No było bardzo zajebiescie. Ciesze sie ze poznałem nowych klubowiczów:) Wiosenny spocik proponuje w Bielsku jak juz wczesniej była mowa tez mozemy wyskoczyc na kregle. Ale to sie jeszcze dogadamy! Pozdrawiam[/quote]
Mysle ze z tym poczekamy do wiosny, zreszta gadalem o tym na gg z adasiem, i fajnie by bylo si espotkac w bielsku ale jak juz bedzie sloneczko i moze troche powedrowac po pieknych okolicach
-
[quote="Adaś"]No właśnie, myślałem o czerwcu, bo wtedy juz w górach śngu nie ma i można by troche połazić po nich <!-- s:) -->[/quote]
I tu się panie mylisz na rysach śnieg jest cały rok :mrgreen:
-
[quote="Adaś"]No bez przesady, aż tak sie nie najebe żeby na Rysy się wspinać :mrgreen:[/quote]
Ty to mnie umiesz rozbawić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
Jak w czerwcu? no nie mowcie ze sie nie zobaczymy juz przed zlotem? Ja myslalem o kwietniu! sniegu juz nie bedzie
-
Spocik u Pinka musi być wcześniej jak w czerwcu !!
-
Jasne że tak W kwietniu będzie super :mrgreen:
-
jezeli spocik zbiegnie z moim pobytem na poludniu to tez bede ... prezes w koncu musi byc na kontroli :mrgreen:
-
A kiedy to ów prezes wybiera się na południowe krańce polski :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="MirekS"]A kiedy to ów prezes wybiera się na południowe krańce polski :?: <!-- s:?: -->[/quote]
a np jade w czwartek i Mirus bede mial do Ciebie maly romans :oops: spodziewaj sie telefonu ode mnie w czwartek :oops:
-
Ha, ciekawe czy prezes tym razem przywiezie ramki dla Nas
-
[quote="Zygus"]Ha, ciekawe czy prezes tym razem przywiezie ramki dla Nas 8)[/quote]
Pewnie znow zapomni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobra w czwartek bede czekal na info od Ciebie
-
[quote="Zygus"]Ha, ciekawe czy prezes tym razem przywiezie ramki dla Nas 8)[/quote]
i tu Was Panowie nie rozczaruje Niestety nie mialem miejsca w torbie bo troche musialem zabrac po feriach do szkoly .. ale spokojnie .. na poczatku marca beda
-
Nio i prezes zasłużył na wielkiego "BABANA" :mrgreen:
-
[quote="Wojtas"][quote="Zygus"]Ha, ciekawe czy prezes tym razem przywiezie ramki dla Nas 8)[/quote]
i tu Was Panowie nie rozczaruje Niestety nie mialem miejsca w torbie bo troche musialem zabrac po feriach do szkoly .. ale spokojnie .. na poczatku marca beda :-P[/quote]
a ciekawe co było w tej torbie"UNIMIL SOBIE ŻYCIE"a mówiom że studenci maja żle
-
[quote="WRC"]a ciekawe co było w tej torbie"UNIMIL SOBIE ŻYCIE"a mówiom że studenci maja żle :-)[/quote]
WRC kto by sie bawil w takie niepotrzebne wynalazki
no ale starczy OT to temat o spocie w BB :mrgreen:
-
No wlasnie wracajac do spotu, to ja bym jednak obstawal przy czerwcu.
Juz tlumacze dlaczego. Otoz 16 kwietnia sa organiozwane zawody sprawnosciowe w Czestochowie, adas powie wiecej pewnie na ten temat
No i pomyslalem ze mozna by zrobic sobie rozgrzewke przed rajdem w Grudziadzu.
Co wy na to?? -
Hmm :roll: Ja osobiście to się dostosuje Jeśli tylko czas pozwoli to postram się przyjechać i do Częstochowy i do BB a co do daty to już zależy od Was :mrgreen:
-
[quote="Zygus"]Otoz 14 kwietnia [/quote]
Będzie problem bo większość pracuje