Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 421687 Views
  • [quote="TomekL"][quote="Wojtas"][quote="TomekL"]RS i wszystko jasne 😄 <!-- s:D -->[/quote]

moze odwiedzisz nas na zlocie :twisted: ?? w dniach 30 kwietnia - 2 maj ...szczewgolnie 1ego jest Rajd Grudziadzki organizowany przez Automobilklub torunski, PZMot oraz FCP z pucharami i nagrodami 🙂 wiecej w dziale Zloty 😄 [/quote]

Chetnie, ale w tym terminie to niemozliwe - mam juz zaplanowany i przedplacony wyjazd z przyjaciolmi.[/quote]

trudno 😞 moze nastepnym razem :lol:

• ciekawe nawet bardzo ciekawe, ale z tym odświerzaniem Wojtas to żeś troche przesadził 😎

• [quote="Łukasz"]ciekawe nawet bardzo ciekawe, ale z tym odświerzaniem Wojtas to żeś troche przesadził 8)[/quote]

sorry :oops: myslalem o minutach a napisalem o sekundach :glupek2:

• No fajna stronka tylko szkoda ze obraz malo czytelny z kamerki. Ale sie dowiedzialem, a nei wiedzialem ze w krakowie sa takie kamerki 😄 <!-- s:D -->

• [quote="zygus"]No fajna stronka tylko szkoda ze obraz malo czytelny z kamerki. Ale sie dowiedzialem, a nei wiedzialem ze w krakowie sa takie kamerki 😄 <!-- s:D -->[/quote]
    Są koło witka cztery i nad rondem koło makro, parę też.

• no te kolo witka to widze, bo nieraz czesto tamtedy jezdze, ale na 29 listopada to nie widzialem, jeszcze na zakpiance jest chyba jak jzu sie wyjezdza z krakowa.

• Tam kamerki to pikuś, to jest tylko do sprawdzania natężenia ruchu gorsze fotoradary.

• 1.4 MPI classic RUN

• wszystkich zachecam do kupna badz przegladniecia najnowszego numeru MAXI TUNING. Co w nim takiego ciekawego, otoz drodzy koledzy i kolezanki, jest tam informacja o naszym klubie. Wkoncu o Fabia Club Polska, beda mogli sie dowiedziec ci ktorzy nie maja internetu 😛 <!-- s:P -->
    Oto zeskanowana notka z gazety, nie moglem sie powstrzymac i kupilem :lol:

[url=http://img209.echo.cx/my.php?image=skanuj00014sk.jpg][img]http://img209.echo.cx/img209/8162/skanuj00014sk.th.jpg[/img][/url]

• Zaje... :twisted: Zygus :brawo: <!-- s:brawo: -->

• no Panowie Fabiacy - brak słów 😄 <!-- s:D -->

duże :brawo: dla zarządu

oczywiście obiecuje pomoc w czym sie da ( mam jakieś tam doświadczenie z IKS )

jeszcze raz duże :brawo:

• [quote="MŁODY"]

duże :brawo: <!-- s:brawo: --> dla zarządu [/quote]

hmm w FCP nie ma zarzadu (przyanjmniej ja nie wiem o jego istnieniu 😛 ) ale jak cos to wszyscy sa zarzadem ... kazdy cos robi dla klubu :twisted:

• tak jak piszesz dla wszystkich co sie udzielają w FCP duże :brawo: <!-- s:brawo: -->

• Panowie, zaras przyjdzie "mądry" z FC i powiem że mamy gównianą strone. Ale tak poważnie to jestem pod dużym wrażeniem , nie ma totamto zajebi***. Ciesze sie że jestem z WAMI 😎

• Ja to jeszcze do teraz nie moge ochlonac, mam gazetke w domu i co chwile sobie czytam :lol: <!-- s:lol: --> az mi sie cieplej na serduszku robi.

• No, jesteśmy niesamowici :spoko: dla każdego kolejka :zdrowie: .

• dokladnie, niech kazdy wezmie sprawy w swoje rece, to my tworzymy ten klub. Jesli ktos ma jakies mozliwosci, badz pomysly, to smialo, nie bedziemy sie smiac, nawewt z najglupszych :lol: <!-- s:lol: -->
    tylko jesli macie cos konkretnego to dzial SPRAWY KLUBOWEGO jest najbardziej odpowiedni do tego typu pisania

• [b]a tutaj sie chwalimy[/b] 😛 <!-- s:P -->
    [b]kto, za co, i ile $ i pkt. [/b] :lol: 😛

moze zaczne ...wiec jak narazie:

1. mandat za niezapiete pasy (ktore byly zapiete) 100zl 2pkt
    2. jazda rownolegla po chodniku 250zl 0pkt
  • [quote]2. jazda rownolegla po chodniku 250zl 0pkt[/quote]

lol 😄 <!-- s:D -->

1. Mandat za stluczke 200 zl , 5 pkt
    2. Mandat za postoj w miejscu niedozwolonym 100 zł , 0 pkt
  • 1.Zakaz wjazdu - 50 zl 0 pkt.

Zostalem zlapany przez kolobrzeski oddzial Pacific Blue 😄 <!-- s:D -->

Log in to reply