Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 421707 Views
  • [quote="DAX"][quote="WRC"][quote="MirekS"]Naszemu [b]WRC[/b] trochę jeszcze brakuje do niej, ale cały rok przed nim 🙂 <!-- s:) -->[/quote]
    Jo by mu pokazoł jako sie jeżdzi ino mom kombika. :rotfl: :chytry: 🙂 [/quote]
    NIE ŁAM SIE WRC. NADWOZIE NIE ROBI WIELKIEJ RÓŻNICY. 😛
    COMBI TO PRAWIE JAK HB... 😄 [/quote]

Dokładnie, jak co to boscha i trochę przytniemy i będzie HB :hyhy:

• dzieki za info o ABS
    z tym ze ja mam plik "ryginalny" Skody a tam jest ze ma 1.4 74kw i 1.9 TDI 74kw
    wiec w sumie moglbym zostawic ze posiada samochod ABS ale moge dodac jak co gwiazke ze tylko w tych najwyzszych silnikach byl montowany seryjnie ABS

ZABER

• Napisalem juz wczesniej, ale powtorze czeka cie prawdziwa syzyfowa praca.
    Skoda chyba sama nie wie ile wersji wypuscila, dlatego ci nie odpisala.
    Co roku bylo cos innego w wyposazeniu.
    A moze jesli masz dostep do takich danych, posegregowac je rocznikowo, tzn.

1. wersje dostepne w 99 roku
    2. wersje dostepne w 2000roku
      itd.
  • Ach ta RS-ka 🙂 <!-- s:) -->

• Nono, szkoda tylko ze tak skonczyla. U mnie bylo by jej lepiej 😄 <!-- s:D -->

• u mnie tez 🙂 <!-- s:) -->

• No to znowu ja się wpisuję...
    Wczoraj obejrzałem

[b]Mission: Impossible III[/b]
    No cóż, amerykańska bajka dla dużych dzieci, którą jednak bardzo fajnie się oglądało. Dużo szybkich akcji i dwie godzinki minęły raz, dwa.
    Porównywalna do części pierwszej i zdecydowanie lepsza od dwójki.

Jak ktoś lubi kino akcji to polecam.

• [quote="PIO69"]Dużo dużo gorszy niż pan i pani smith.
    [/quote]
    Pan i Pani Smith doatkowo było zabawne, co podnosiło atrakcyjność

• Dzis dosc rozpedzona czarna fabia na duuzych kolach, ze zmienionym grillem i (przypuszczalnie) przyciemnionymi szybkami siadła mi na ogonie :hyhy: .. no i jeszcze tak dziwnie cos buczalo 😉 no ale nie zdarzylem pomachac bo akurat skrecalem do domu 😛 <!-- s:P -->
    Mrugac trzeba, machac i trabic a nie 😛

• Hehe, no jak szybki Loni przyciemnila to juz wogole kozak bryka 😄 <!-- s:D -->
    Loni pochwal sie i fotki pokaz.

• No wlasnie z tymi szybkami to mialem wrazenie, ze tylko tylne byly przyciemnione - w lusterku tak to wygladalo 🙂 <!-- s:) -->

• No proszę to trza mieć farta tylko jedna klubowiczka w polsce i spotkana na drodze, [b]wolfmk[/b] jesteś w czepku urodzony 🙂 <!-- s:) --> .

• No [b]Wolfik[/b] tez Cie widziałam 😛 miałam trabic i wogole ale tak jakoś mi sie :zawstydzony: :zawstydzony: :zawstydzony: i pojechałam dalej :zawstydzony: zresztą był ze mna pilot Wojtas i troszke sie wkurzyl ze nic Ci nie dałam znać 😉 wiec przepraszam :padam: nastepnym razem dam o sobie znać :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

• [quote="Loni"]... zresztą był ze mna pilot Wojtas i troszke sie wkurzyl ze nic Ci nie dałam znać 😉 <!-- s;) --> ...[/quote]

e tam zaraz sie wkurzyl 😛 Myslalem ze pogadamy z [b]Wolfem[/b] :hyhy: .. no ale skoro [b]Loni[/b] mowisz ze nastepnym razem to 3mam za slowo 😄 teraz [b]Wolfik[/b] masz przechlapane 🙂 sproboj wyjechac z domu a bedziesz namierzany przez czarna fabke :hyhy:

• [b]Wolfik[/b] a gdzie reklama FCP :?: 😛 <!-- s:P -->:P

• A jak z tymi szybkami??
    Przyciemnilas Loni czy nie??

• [quote="Zygus"]A jak z tymi szybkami??
    Przyciemnilas Loni czy nie??[/quote]

Niestety jeszcze szybek nie mam przyciemnionych :zalamany: ale to tylko kwestia czasu /mam nadzieje/ kilku dni :hyhy: 😛 <!-- s:P -->

• U samej gory jest baner fcp 😛 <!-- s:P -->

• [quote="wolfmk"]U samej gory jest baner fcp 😛 <!-- s:P -->[/quote]

troche malo czytlene FCP jest.
    I jak juz wejdziesz na ktoras z podstron to banner nie dziala 🙂

Log in to reply