Archiwum
- 

ludzie maja fantazje  jak za z fabii zrobic lexus'a za mizsza cene jak za z fabii zrobic lexus'a za mizsza cene <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

zdrowych i wesołych i mokrego poniedziałka :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> 
- 

Jajka już pomalowane? Kiełbaska wyświęcona? Wesołych i Spokijnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa! A w Święta wszystkim :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> 
- 

[quote="Adaś"]prawdopodobnie polski Skyline  <!-- s;) --> hyhy[/quote] <!-- s;) --> hyhy[/quote]
 to moze wrzucisz foty jak bedzie 
- 

...niech te Swieta Wielkanocne tuningowo zaczna wiosne, zeby zajac zamiast jaj w swym koszyku tlumnik mial i kurczaki niech swietuja nowe felgi nam szykuja i barany stoja wszedzie pewno nowy zawias bedzie....Wesolego Alleluja niech nam Fabia ostro hula..... 
- 

[quote="MŁODY"]a z 2 strony ma nalepke niepełnosprawnego , [/quote] Ale to tez do konca nie oznacza ze jest niepełnosprawny..Duzo osob ma taka naklejke ktorzy jeżdza czesto z niepełnosprawnymi..Albo kupil auto z tą nalepką i nie odkleił  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Wesołego jaja  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Wszystkiego dobrego na Święta i po świętach!Zajrzyjcie tu proszę http://apeiro.pl/jajo/<!-- m --> 
- 

[b]wasyl[/b] fajny link  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Zdrowych i wesołych świąt życzy mariuszek_eu 
- 

Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, mokrego śmigusa dyngusa klubowiczkom, klubowiczom i wszystkim gościom FCP życzy MirekS z rodzinką  <!-- s <!-- s --> . --> .
- 

albo hehe w salonie zamiast nalepki 'Luxus' dali Lexus  <!-- s;) -->)))) <!-- s;) -->))))
- 

[quote="Adaś"]fotki w dziale zamkniętym [/quote] 
 nie widze :zalamany: <!-- s:zalamany: --> nie moge znalezc czy juz tak ze mna zle?
- 

no to ja juz nie ogladne 
- 

Panowie to jest temat z życzeniami, więc nie wkładać mi tu wyścigów. 
- 

Spóźnione ale szczere życzonka świąteczne... oby były szczęsliwe pogodne mokre i rodzinne  i ślicznie dziękuję za pamięc [b]Oskarusowi & Vanhouse [/b]   :padam:  oraz tym którzy zawsze pamiętają i ślicznie dziękuję za pamięc [b]Oskarusowi & Vanhouse [/b]   :padam:  oraz tym którzy zawsze pamiętają <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Yy no moje tez raczej  <!-- s <!-- s --> -->
- 

ja nie ale sie bawiłem a o co chodzi moze pomogę :?: <!-- s:?: --> 
- 

[quote="-oli-"]a ja navi mam w mojej Noki 3230 i smigam bezproblemowo :hurra: Wystarczy jakis telefonik z symbiane + myszka GPS + mapki (za free mozna z netu sciagnać) i mamy full wypas navi :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> Pozdro[/quote] Mozesz blizej naprowadzic na ten temat? 
 Jakies nazwy oprogramowania itp.Co do Navi MIO - posiadam nie pamietam jaki model - ale ten z dotykowym wyswietlaczem. 
 Jest calkiem przystepna, tylko czasami prowadzi parkowymi alejkami tak mi sie zdarzylo w zime w Sosnowcu hehe. tak mi sie zdarzylo w zime w Sosnowcu hehe.
 Ogolnie oceniam na plus.Ojciec ma MFD i tez jest spoko, tylko jedna wada - bez zmieniarki nie mozna jednoczesnie sluchac muzy z plyty. Mapy Polski Blaupunkta sa dostepne. 
- 

Mnie mineły szybko... tak naprawdę w ogóle ich nie miałam  z tradycji stał tylko stroik świąteczny nic więcej...   :dobani: <!-- s:dobani: --> z tradycji stał tylko stroik świąteczny nic więcej...   :dobani: <!-- s:dobani: -->