Archiwum
-
[quote="MirekS"]Hahaha fajne :mrgreen: , juz się dodałem ale nie zasłoniłem Łukasza ciekawe dlaczego? Za to dymek zrobił się o wiele grubszy i czień ma mocniejszy.[/quote]
Jak to dlaczego, nie wiesz
Admini maja pierwszenstwo :twisted: -
[quote="Zygus"][quote="MirekS"]Hahaha fajne :mrgreen: , juz się dodałem ale nie zasłoniłem Łukasza ciekawe dlaczego? Za to dymek zrobił się o wiele grubszy i czień ma mocniejszy.[/quote]
Jak to dlaczego, nie wiesz
Admini maja pierwszenstwo :twisted:[/quote]Hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ale jesteś dowcipny .
-
Loni skarbie dodalem cie na mapke, bo mowilas ze masz jakies problemy z tym
-
Ooo dziękuje bardzo skarbie :oops: W końcu jestem na mapce - ale super
-
To super ale w Chrzanowie nie ma nic ciekawego
-
W sprawie wymiany szyby w Puławach czy W-wie to nie doradzę, natomiast naklejkę z numerem rej. wystawiają od ręki w wydz. komunikacji - druczek, znaczek skarbowy i opłata chyba 20-30 zł
Natomiast jak oddawałem w poprzednim aucie szybę do wymiany załatwiłem naklejkę a jak odbierałem auto to naklejka była na nowej szybie - sądząć po wyblakłych kolorach odzyskali starą. -
[b]Serce nie sługa (Prime)[/b]
Co prawda nie gustuję w komediach romantycznych - żona mnie zmusiła - to nie żałuję że poszedłem na ten film.Zabawny film o parze dwudziestotrzylatka i trzydziestosiedmiolatki. Nie było by w tym nic zabawnego, gdyby nie fakt, że łączy ich pewna osoba. Matka chłopaka jest jednocześnie psychoterapeutką dziewczyny. A sesje terapeutyczne to głównie zwierzenia miłosne i rady sercowe. Owe rady udzielane dziewczynie są dalekie od konserwatyzmu, namawiają na swobodne korzystanie z życia, natomiast prywatnie psychoterapeutka jest głęboko wierzącą żydówką o konserwatywnym nastawieniu, która nigdy nie pozwoliłaby synowi na robienie rzeczy, które doradza pacjentom. Hece zaczynają się dziać kiedy wychodzi na jaw kto jest kim.
Film miły, łatwy i przyjemny, zdecydowanie poprawia humor.
-
No Panowie dopisywac sie do mapki :mrgreen:
-
q...wa nie umiem sobie z tym poradzć - miał ktos napisać "LEGENDE" ( krok po kroku )
-
Panowie szpece od masturbacji przy klawiaturze prosza nas tam (Młodego Bytom a mie WRC rybnik )ulokować
-
Oki narazie dodalem WRC, ciebie mlody dodam poznije, bo narazi enie moge, nie wiem czemu mi sie zablokowalo.
A jak nie to sprobuj sam:- Otwierasz mape
- Znajdz tabelke "STEP 1 - ADD YOURSELF"
- Wpisz jako
NAME: MLODY
LOCATION: BYTOM wtedy pojawic ci si epowinno male okienko(dymek), w ktorym pisze BYTOM, SLASKIE (POLAND), musisz w to kliknac - Dodatkowo musis zpodac chyba adres e-mail
- wciskasz ADD ME
- Jestes na mapce
-
Dzieki Zygus
-
Dzis ogladnalem film Zatopieni (submerged).
Film wylacznie dla fanow Steavena Seagal, ja go lubie wiec film mi sie podobal
Jak go ktos nie lubi, to film dla niego bedzie kiepski -
Mlody wlasnie zostales dodany do mapy FCP
PS. Dodalem rowniez fotke FCP, i poprawilem swoja lokalizacje
-
[b]Jarhead[/b] Nie polecam.
Przydługawy i nudnawy film o niczym z wojną w zatoce w tle.
Można obejrzeć w domu, ale kasy na kino nie warto wydawać. -
Pozwoliłem się dodać do mapki, niestety nie ma mojej miejscowości, więc wpisałem oddalony odemnie o 9 km Miechów.W końcu mieszkam w jego okolicy
-
[quote="abenek"]Pozwoliłem się dodać do mapki, niestety nie ma mojej miejscowości, więc wpisałem oddalony odemnie o 9 km Miechów.W końcu mieszkam w jego okolicy :-D[/quote]
Musiales popelnic blad, bo nie ma cie na mapie!!
Przynajmniej u mnie Na mapie mam 15 osob. -
Coś poklikałem i już powinienem być widoczny
-
[quote="abenek"]Coś poklikałem i już powinienem być widoczny[/quote]
No teraz jestes juz :mrgreen:
-
W naszej czesci "[url=http://www.fcp.pl/forum/dload.php?action=category&id=3]download[/url]" znajduja sie tapety o tematyce klubowej stworzone przez klubowicza FCP [b]Wolfmk[/b]
Moze ktoras przypadnie Wam do gustu i zamiescicie ja na swoim pulpicie