Archiwum
- 

Rzeczywiscie jakos lyso wyglada ta twoja kiera. Mogli tam wstawic jakis chromowany elem, a nie puste miejsce zostawiac. 
 W aso mozesz zapytac, powiedz ze ci sie porysowal w twojej Rs'ce i chcesz sobie wymienic <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

pozatym 1 tys przy kwocie 20 tys to tak naprawde % nie wiele. A auto ma na miejscu, nie musi jezdzic gdzies po Polsce ogladac. 
 Zapewne wyszlo by na to samo.
- 

Tak do tego podchodzę,kupić najtańszy nie zawsze znaczy zapłacic najmniej(łącznie ) ale i tak chyba sprzedający mnie zwodzi (odwleka ) i nie wiem co ostatecznie z tego wyjdzie. 
 :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
 :cenzura:
 :cenzura:
- 

Fabia umyta myjką ciśnieniową odkurzona. Jednym słowem lśni jak by dopiero wyjechała z salonu. :super: <!-- s:super: --> 
- 

poczekam do pon :dobani: <!-- s:dobani: --> 
- 

Moja tez umyta pare dni temu i juz cala brudna, tak to jest jak sie parkuje przy ulicy 
- 

Moja też przeszła małe mycie i już cała bee ... 
- 

Do dupy ta pogoda, auta brudne i co chwila trzeba odsniezac :dobani: <!-- s:dobani: --> 
- 

Czy wiecie, że Skoda Fabia była w 10.2007r. najchętniej kupowanym samochodem w Polsce! 
 :hurra: <!-- s:hurra: -->
 Wg Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego, wiecej na http://www.samar.pl/
 :zdrowko:
- 

Popieram nic nas to nie kosztuje a w jakis sposob pomagamy 
- 

Oby nie bylo tak ze jedna reklama z 10 jest ta mikolajkowa. 
- 

dziekuje za pierwsze zyczenia  :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
- 

nie bede pisał ............... po prostu :zdrowko: dziecinko :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> 
- 

wszystkiego NAJ :piwo: <!-- s:piwo: --> 
- 

No to zdrowko :zdrowko: za tych co wyjezdzaja  <!-- s:P --> wszystkiego naj i powodzenia <!-- s:P --> wszystkiego naj i powodzenia
- 

a może by taką fabię sobie zafundować 
 http://pl.youtube.com/watch?v=L1AsUzTJN5E<!-- m -->
 co wy na to??
- 

A to i ja się dorzucę: Dużo bezawaryjnych tysięcy kilometrów, zawsze czystego autka i ogólnie wszystkiego najlepsiejszego :zdrowko: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> 
- 

a ja ci karlusku życze sto lat ,i dużo dzieci, :piwo: :idea: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: <!-- s:piwo: --> 
- 

:ups: Oj vanhous nie tylko poszerzona  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 to jest fabka w specyfikacji WRC wiec prawdziwy samochod rajdowy naped na 4 kola itd itp duzo by opowiadac zbudowany na bazie RS nawet Colin McRae tym jezdzil a tu masz dane tego cacka a tu masz dane tego cacka 
 Silnik: 4-cylindrow, 20V, 2xOHC, 5 zaworów na cylinder 
 Średnica tłoka: 82,5 mm
 Skok tłoka: 93,5 mm
 Współczynnik sprężania: 8,7:1
 Pojemność skokowa: 1997 cm³
 Moc maksymalna: 220 kW przy 5500 obr/min :super:
 Maksymalny moment obrotowy: 600 Nm/3500 min
 Skrzynia biegów: 5-stopniowa, sekwencyjna, półautomatyczna
 Napęd: 4 x 4
 Koła: 8,0J x 18" (asfalt), 7,0 J x 15" (szuter), 5,5 J x 16" (śnieg)
 Wymiary:
 Długość: 4002 mm
 Szerokość: 1770 mm
 Wysokość: regulowana przed każdym rajdem
 Rozstaw kół: 2462 mm
 Waga: 1230 kg
- 

No [b]Wojtuś[/b] wsio, wsio naj, naj. Dużo radości w codzienności, miłości i ciepła przy [b]Loneczce[/b]  <!-- s <!-- s --> -->