Archiwum
- 

fabuła nawet nawet, ale Michalinka jest rewelacyjna!!!!!! 
- 

I do tego obie czarne, pewnie spod jednego pędzla wyszły :mrgreen: 
- 

[quote="annetka"]ty jestes syjamski  Loni a jaki masz kolor tapicerki ? niebieski czy szary? bo jak niebieski to mozna smialo mowic, ze blizniaczki  :-)[/quote] Loni a jaki masz kolor tapicerki ? niebieski czy szary? bo jak niebieski to mozna smialo mowic, ze blizniaczki  :-)[/quote]Hmmm coś pomiędzy :mrgreen: ale chyba bardziej niebieski  
- 

Dokladnie .. film "Tylko mnie kochaj" jest godny polecenia  Texty Michaliny byly powalajace :shock:  
- 

[quote="Loni"]Hmmm coś pomiędzy :mrgreen: ale chyba bardziej niebieski :-)[/quote] Chyb araczej biala, o ile mnie pamiec nie myli. 
 Przynajmnije tak mi sie zdawalo jak bylem na tylnim siedzeniu :mrgreen:
- 

[b]Loni i Annetka[/b] jest tylko jeden sposob aby sie o tym przekonac .. porobcie fotki Waszych tapicerek i wrzuccie na forum  
- 

[quote="Zygus"][quote="Loni"]Hmmm coś pomiędzy :mrgreen: ale chyba bardziej niebieski :-)[/quote] Chyb araczej biala, o ile mnie pamiec nie myli. 
 Przynajmnije tak mi sie zdawalo jak bylem na tylnim siedzeniu :mrgreen:[/quote]Zyguś nie pij tyle następnym razem  napewno nie była biała hihihiiii napewno nie była biała hihihiiii 
 Oki mam fotke to przesle :mrgreen:
- 

Oki żeby nie było to ja wysyłam fotkę sami osądzcie jaki ma kolor niebieski szary a może jednak biały :roll: 
 Kurcze a może ja już poprostu podlegam daltolizmowi   [url=http://img457.imageshack.us/my.php?image=10lw1.jpg][img]http://img457.imageshack.us/img457/8061/10lw1.th.jpg[/img][/url] 
- 

[quote="annetka"]Ja tam daltonistka nie jestem ale nie umiem okreslic tego koloru  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]Hihihiii to nie jestem sama co do określenia tego "orginalnego" koloru :mrgreen: 
- 

A macie taki sam wzor tapicerki :?: <!-- s:?: --> Jak dla mnie to tapicerka u Loni w fabce ma lekki odcien niebieskiego .. stwierdzam to po boczku na drzwiach  
- 

2002 :mrgreen: 
- 

Annetka ma taki sam wzor tapicerki jak ja tylko tyle ze niebieski a ja mam szary. Ale wszystko wyjasniaja plastiki .. starsze wersje fabek mialy dwukolorowa deske rozdzielcza. 
- 

Ja mam ten sam kolor co Loni, niestety te środki są podatne na zabrudzenia, trzeba uważać. Jest to taka mieszanina kolorków, że trudno jednoznacznie ocenić. Jednak uważam, iż to bardziej wpada w jakiś dziwny odcień zieleni. 
- 

Ojjj i to jak się brudzą szkoda pisać  właśnie szukam całych czarnych pokrowców na siedzienia bo przez zimę wyszły na nich palmy właśnie szukam całych czarnych pokrowców na siedzienia bo przez zimę wyszły na nich palmy 
- 

Ja miałem pokrowce przez około rok, właśnie czarne ale stwierdziłem, że szpecą autko i ściągłem, a co jakiś czas pięknie czyszczę tapicerkę i mam zawsze ładnie  . Doszedłem do wniosku, iż oszczędzanie nie ma sensu - przecież nie sprzedam kiedyś fabki z nówką tapicerką i ktoś się będzie cieszył, a ja nawet nie skorzystam. Ale to już kwestia gustu . Doszedłem do wniosku, iż oszczędzanie nie ma sensu - przecież nie sprzedam kiedyś fabki z nówką tapicerką i ktoś się będzie cieszył, a ja nawet nie skorzystam. Ale to już kwestia gustu 
- 

[quote="MirekS"]Ja miałem pokrowce przez około rok, właśnie czarne ale stwierdziłem, że szpecą autko i ściągłem, a co jakiś czas pięknie czyszczę tapicerkę i mam zawsze ładnie  . Doszedłem do wniosku, iż oszczędzanie nie ma sensu - przecież nie sprzedam kiedyś fabki z nówką tapicerką i ktoś się będzie cieszył, a ja nawet nie skorzystam. Ale to już kwestia gustu . Doszedłem do wniosku, iż oszczędzanie nie ma sensu - przecież nie sprzedam kiedyś fabki z nówką tapicerką i ktoś się będzie cieszył, a ja nawet nie skorzystam. Ale to już kwestia gustu [/quote] [/quote]ja tez nie mam ...a co do czyszczenia to strasznie dlugo to schnie...ale za to pozniej ladnie pachnie :mrgreen: sorry za ot 
- 

Kurcze anetka ale masz zajefajna tapicerke. W sam raz do mojej niebieskiej strzaly  
- 

Ogladał ktos może film [b]"Sky fighters"[/b] bo nie wiem czy opłaca sie do kina wybierać. 
- 

No do mojej fabki też by pięknie pasowała, ale to była tapicerka na zamówienie :?: <!-- s:?: --> , bo nie widziałem jeszcze fabki z taką. 
- 

Tez sie ostatnio dodałem i chyba jestem na samym dole  Fajna sparawa z ta mapka Fajna sparawa z ta mapka