Archiwum
-
[quote="Theghost"]Ja moze nie bede nic pisal bo zajelo by to strone całą Wiec napisze tak... Drugie prawo jazdy <!-- s:P -->[/quote]
mega lol :lol: :lol:
A ze tak zapytam - kiedy zrobiles i ile miales pierwsze?? -
- Parkowanie w strefie - 50zl, 0 pkt
- Wyprzedzanie na przejsciu dla pieszych - 0 pkt, 100zl zaplacone na miejscu
-
- jazda pod prad - 200zl
- postoj na zakazie - blokada - 0zl ( straz miejska strata blokady - sprawa w toku <!-- s:D --> )
-
No nie moge, ale piraci drogowi z was :lol: <!-- s:lol: -->
-
Parkowanie 2 przednimi kolami na trawniku i mandat 50 zl od strazy miejskiej za niszczenie zieleni <!-- s:) -->
-
[quote="Siemion"]...2. jazda po chodniku (bo na ulicy był korek był <!-- s:D --> )
0 pkt 250 zł...
[/quote]hehehe widze ze to samo wykroczenie :twisted:
-
- Przekroczenie predkosci w Gliwicach 77km na 50km po negocjajcjach 50zl (nie zaplacone do dzis <!-- s:) --> i 2 pkt )
- Przekroczenie predkosci w Tychach 79km na 50km po negocjacjach jw.
moze to nie wiele ale za darmo jak narazie
-
[quote="kola"]500 zł 10 pkt - za ściganie się z Modeo V6 <!-- s:P -->[/quote]
Jak mu dokopałeś to warto było.
A ja chyba bede miał najdroższe zdjęcie od fotografa :? mam nadzieje ze ładnie wyszedłem narazie czekam...
-
i kolejan dobra wiadomosc. Kolejna gazetka donosi o nas na swoich lamach. Tym razem tuningowe GT pisze o nas, jest krotkie info o raz zdjecie z jednego ze spotow. :lol: <!-- s:lol: -->
-
[quote="zygus"]i kolejan dobra wiadomosc. Kolejna gazetka donosi o nas na swoich lamach. Tym razem tuningowe GT pisze o nas, jest krotkie info o raz zdjecie z jednego ze spotow. :lol: <!-- s:lol: -->[/quote]
heh niezle :lol: :lol: -
No jazda na calego, teraz pracuje nad tym aby bylo glosno o nas w wiadomosciach i faktach na tvn :lol: <!-- s:lol: -->
-
nie chce nic mówic ale przegladałem Tuning Świat i tam w zlotach na rok 2005 , nie było naszego Grudziądzkiego tylko.... "konkurencyjny" :?
-
[quote="Łukasz"]nie chce nic mówic ale przegladałem Tuning Świat i tam w zlotach na rok 2005 , nie było naszego Grudziądzkiego tylko.... "konkurencyjny" :?[/quote]
To byla mala wpadka, ze strony redkacji, w nastepnym wydaniu maja si epoprawic
-
no ja myśle ze to wpadka bo jak zobaczyłem to mało okulary mi nie spadły <!-- s:D -->
-
I kolejna informacja o Nas w prasie, tym razem, wycinek z gazety grudziadzkiej, dotyczacy rajdu Fabia Club Polska
[url=http://img152.echo.cx/my.php?image=skanuj00498dy.jpg][img]http://img152.echo.cx/img152/5919/skanuj00498dy.th.jpg[/img][/url]
kliknij by powiekszyc!
-
[quote="szyk"]witam polecam najnowsze GT rowniez tam jest opisane . własnie przez ta gazete dowiedzialem sie o naszym klubie . pozdrawiam :o[/quote]
Cieszymy sie ze nasza praca, nie poszla na marne i przynosi efekty.
TEn tekst juz niedlugo tez wrzucimy, bo wojtas ma zeskanowac -
[quote="fabia"]Zygus podoba mi sie two podpis...jesteś naprawde super
8)[/quote]Stary jak bys wygral puchar w pierwszym starcie w twoim zyciu, to tez bys sie cieszyl. Ja sie ciesze jak cholera, i nie chce o tym wydarzeniu zapomniec.
Pozatym jest to puchar Fabia Club Polska, skoro go wygralem to jestem mistrzem <!-- s:P -->
Kurde niedlugo w samozachwyt wpadne :twisted: -
[size=150]oto zapowiadany wczesniej artykul z magazynu GT
[/size] -
no i bardzo dobrze klub musi byc widoczny <!-- s:P -->
-
[url]file:///C:/WINDOWS/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/CXGXIVGP/ja_i_fabia%25201%2520%5B1%5D.pps#285,29,Slajd 29[/url]
klikajcie i ogladajcie zdjecia i opis same przeskakuja