Archiwum
-
[quote="Loni"]Niestety to było do przewidzenia chociaż nie dawali się tak łatwo - jednak nie udało się <!-- s:( -->[/quote]
godołec wom gorole niczego nie zagrajom -
Mój faworyt [b]HOLANDIA[/b] znów zwyciężyła <!-- s:) -->, a Argentyna przeszła samą siebie 6 goli wlepić to niezła statystyka.
-
piękna brama DECO w meczu Portugalia- Iran. :szok: <!-- s:szok: -->
-
Wieczorny mecz to bylo cos.
2 bramki 3 czerwone kartki :szok: sedzia sie nie patyczkowal <!-- s:D --> -
a i jeszcze jedno pepiki dostały w dupa a mogło być 5-0
-
[b]POLSKA - KOSTARYKA 2 -1[/b]
I tym to wynikiem polska konczy swoją przygodę w mistrzostwach , jedyny wygrany mecz <!-- s:/ --> .
-
POLSKA lepsza niż Francja 4 lata temu!!!!!!!!
gdyż dwukrotnie trafiliśmy do brami, a trikolors tego nie dokonali..... <!-- s:D -->
-
Rzeczywisice pod wzgledem przygotowania fizycznego i checi do gry bylysmy najgorsza druzyna na tych mistrzostwach. Graczy mamy calkiem niezlych, ale Janasowi nie udalo sie stworzyc z tych graczy zadnego przyzwoitego zespolu.
Ale znowu nie ma co narzekac. Nasza reprezentacja po naprawde chudych latach drugi raz z rzedu grala na MŚ. To jest sukces i z tego trzeba sie cieszyc <!-- s:D --> Nic innego nam nie pozostaje.
Mam tylko nadzieje ze Janas dotrzyma swoich zapewnien. Chodzi mi o jego zapewnienia ze bierze calkowita odpowiedzialnosc za swoje decyzje. Wyjsc z grupy nie wyszedl, zatem powinien podac sie do dymisji. Jesli tego nie zrobi to dla mnie bedzie gorzej niz zerem :kwasny: -
[quote="Łukasz"]Modle sie żeby nowym trenerem reprezentacji był Henryk Kasperczak on ma nowoczesne podejście do piłki...[/quote]
To bylaby chyba najlpesza decyzja <!-- s:D -->
Ale w necie czytalem ze dopiero w polowie lipca maja decydowac czy Janas zostanie czy nie. Bo pewnie ten ciul nie ma sobie nic do zarzucenia i nie poda sie do dymisji :kwasny: -
no i poloki strzelili dzisiej 5 bramek
Bosacki 2
Klose 2
Podolski 1 -
[quote="Adaś"]ja kibicuję pani ze Szwecji <!-- s;) -->[/quote]
Ja pozostaje wierny bialo-czerwonym
-
Jest jednak coś z czego możemy być Dumni po tych mistrzostwach (oczywiście dla naszej reprezentacji do której aż wstyd się przyznać :zdegustowany: <!-- s:zdegustowany: --> )
Takich kibiców nie ma żaden kraj, i to jest powód do dumy po wyczynach tych pseudo na naszych boiskach........ :padam: :padam: :padam: :padam: :padam: :padam:
-
No panowie rozpoczyna się wielki mecz na który długo czekałem [b]HOLANDIA - ARGENTYNA[/b]
Moja skromna osoba oczywiście kibicuje [b]HOLANDI[/b] <!-- s:) --> -
[url=http://sport.onet.pl/0,1248702,1343253,wiadomosc.html]Przeczytajcie sami[/url]
<!-- s:( --> -
[quote="MirekS"][url=http://sport.onet.pl/0,1248702,1343253,wiadomosc.html]Przeczytajcie sami[/url]
<!-- s:( -->[/quote]Najbardziej szkoda tych pamiatek, napewno mial to ubezpieczone, ale pieniadze to nie to samo.
-
Myśle ze jak by mu zależało na pieniądzach, to by nie powiedział że porshe carrera można kupić a to też swoje kosztuje... mysle ze dla Dudka te rzeczy były bezcenne. Szkoda no ale co począć...
-
W klubie nie ma tego silnika, ale wiem u źródła, że ten silnik to porażka.
-
[b]karolls[/b] daj sobie spokuj z tym silnikiem... mało dynamiczny, głośny MirekS długo sie nie rozwodząc nazwał go po imieniu <!-- s:) -->
-
Dokladnie silnik jest na tyle nowy, ze malo kto go ma u nas na forum. Pewnie sprzedawcy z ASO go zachwalaja, ale cos musza. Napewno bedzie sie dalo tym jezdzic, z tym nie ma problemu. Z awaryjknoscia ciezko cos powiedziec, wyjdzie w praniu. Nie wiem ile kosztuje fabka z tym silnikiem, ale jesli to ma byc diesel, to tylko 1.9 <!-- s:D -->
Gdybym mial teraz kupowac auto, wolalbym kupic 2-leniego 1.9 TDI niz nowe auto z innym silnikiem -
Naszczescie angielska policja dziala o niebo lepiej i szybciej niz polska.
Przedmioty skradzione Dudkowi, zostaly odnalezionehttp://pilka.interia.pl/news?inf=763582<!-- m -->