Archiwum
-
A czy był ktoś w tym niedawno otwartym interze na górce borkowskiej. Bo o nim jeszcze nic nie wiem. Jeśli pójdzie w ślady tego na Kocmyrzowskiej to kaput.
-
Dzisiaj zaliczylem ostatni egzamin <!-- s:D --> :twisted: jeszcze tylko 28ego obrona pracy licencjakiej i znow 3 miesace W A K A C J I !!! :twisted: :twisted: :jupi:
Wlasnie zmierzam na molo gdzie spaceruja maturzystki w skapych spodniczkach oraz na :piwko: .. i napewno na jednym sie nie skonczy
-
Gratulacje wojtas, i powodzenia przy obronie.
Ja dopiero zaczynam sesje, ktora potrwa do konca czerwca.
wiec narazie wszytsko przede mna <!-- s:( --> -
:brawo: GRATULUJĘ :brawo: <!-- s:brawo: -->
Widzę, że zapowiada się bardzo ciekawe popołudnie na tym molo :xxx: -
ja mam egzaminy za 2 tygodnie, tylko 3, reszta to 6 prac które zciągnołem z neciku. Dzięki ci Boże ze http://www.sciaga.pl <!-- s:D -->
-
ja jeszcze dwa w sob i mam nadzieje ze o wrzesien nie zachacze
-
Ni z tego ni z owego zaczal sie kolejny cykl .. ale ten bedzie krotki .. <!-- s:P --> Powodzenia na Waszych egzaminach !!
PS. Nie dziekowa
-
Wojtas czyli mamy rozumieć że ten "cykl" to tylko wprawka, przed cyklem, jaki bedzie po obronie :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="Łukasz"]Wojtas czyli mamy rozumieć że ten "cykl" to tylko wprawka, przed cyklem, jaki bedzie po obronie :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Widze ze juz mnie znasz na wylot :twisted:
-
[quote="Wojtas"][quote="Łukasz"]Wojtas czyli mamy rozumieć że ten "cykl" to tylko wprawka, przed cyklem, jaki bedzie po obronie :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Widze ze juz mnie znasz na wylot :twisted:[/quote]
co ja no :?: co ty
-
[quote="Kraft"]KONIEC SESJI !!! <!-- s:D -->
Teraz imprezy, kobitki, pijanstwo i odpoczynek.[/quote]Wszystko juz zaliczone, czy druga runda we wrzesniu??
Ja sie jeszcze mecze, ostatni egzamin mam 29 czerwca -
A co Wy sie tak przejmujecie - wyglada na to ze ja bede mial na wrzesien 3 egzaminki <!-- s:D -->
-
no i 2 na wrzesien zostaly
-
Ja pierdziele, u mnie we wrzesniu bede mial powtorke z rozrwyki, czyli znowu wszytskie egzaminy <!-- s:) -->
Jeszcze czekam na wyniki, ale gorzej byc nie moglo -
Fresh 1.4 16v 75KM
-
Ciekawy jestem jakie max V udało się Wam osiągnąć w fabkach. Proszę o podanie przy tym rodzaju silnika. Oczywiście wskazania licznikowe <!-- s:) -->
U mnie 185 km/h
Silnik 1.4 44kW -
No to przykro , ale dobrze, że Ci dowód zostawili i mandatu nie dostałeś <!-- s:) --> .
-
Dlatego nie przyciemniam szyb :?
-
Wskazania licznikow sa niezle przekrecone
175 km/h co jest oczywiscie niemozliwe..
Predkosc maksymalna mojej wynosi 160 km.h...
Ponadto nie wszedlem w zakres czerwonych obrotow. :?
Dodam - silnik 1,2 HTP 64KM -
Silnik 1.2 HT[color=red]P[/color] Vmax = 180km/h ale w 3 osoby na pokladzie, i na czerwone pole nie doszlem, ale nie bylo juz prostej