Archiwum
-
Dzięki kapi ! Kolega dostał fotke z Witowa i też mu się umiejscowienie tablicy nie zgadza <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
No czegoś takiego jeszcze nie widziałem ... bez komentarza.
-
No ładne wózki, jak będę kiedyś w tamtych stronach to luknę.
-
[b]and61[/b], sam się wybierałem do tego muzeum, ale niestety uraz którego doznałem podczas urlopu troszkę pokrzyżował mi plany;
Jak ktoś się będzie wybierał w te strony to także warto zobaczyć Gdyńskie Muzeum Motoryzacji
znajduje się ono około 500 m od początku obwodnicy trójmiasta (tzn w Gdyni)
http://www.gdynskie-muzeum-motoryzacji.pl/<!-- m --> -
tan artykuł wydaje mi się trochę "naciągnięty"
-
ten uchwyt z paska jest bardzo wąski około 1,5 - 2 cm wysuwa się w poziomie
już też z tym kombinowałem bo miałem akurat taki uchwyt -
ciekawe z jakiej to gazety. rozwalil mnie tekst:
"gapił sie w jego dupe i na zdjecie, ale nie chcialo byc inaczej. Fotomontaz. I to chujowy...."
ciekawe jaka gazeta by to opublikowala <!-- s:D --> -
[quote="Zygus"]ciekawe z jakiej to gazety....[/quote]
Tygodnik [b]NIE[/b] <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid -
jest taka gazeta NIE ona jest chyba od 18nastego roku życia. E-mail redaktorki wskazuje że to artykuł z takiej gazety.
-
zdjęcia z fotoradarów maja widoczna rejestrację w innym miejscu niż w rzeczywistości jest to na zasadzie lustra które odbija tablice w dół czy jakoś tak z policyjnego zuradu zdjęcie wygląda podobnie tablica przednia jest w przypadku fabii na asfalcie niestety widziałem dwa całkiem ładnie fabka wychodzi ale trochę drogie odbitki sa całe szczęście obeszło się bez punktów <!-- s:D -->
-
[b]Zygus[/b],
tak jak napisałeś artykuł napisany jest "blokerskim" slangiem,
w necie znalazłem artykuł o Pani red. Malinie - jest jedną z najmłodszych redaktorek "NIE" - podejrzewa się że jest nieślubną córką redaktora naczelnego -
To żaden fotomontaż. Też takie dostałem z rejestracja na dole i z boku. Tak robią . A napewno moję bo geba sie zgadza i miejsce oraz to ,że nawet widziałem jak błysnęło.
-
dziś byłem na przeglądzie rejestracyjnym, wszystko było ok do momentu wyciągnięcia legalizacji UDT na zbiornik gazu. Pan technik poinformował mnie, że musi być legalizacja z TDT, a nie z UDT i nie może mi wbić przeglądu. Gaz zakładany w tym roku w lipcu w Krakowie na Zbożowej.
Co zrobić z tym fantem? Przegląd kończy mi się 8 września <!-- s:/ -->
-
do gazownika on załatwi nowe papiery ja tak miałem w seicento a na przegląd jedz gdzieś indziej <!-- s;) -->
-
Niech mi ktoś poleci (np. PW), gdzie w Krakowie lub okolicy mógłbym skutecznie zrobić przegląd, gdyby gazownicy się ociągali. Będę szalenie zobowiązany.
-
[b]zlloty[/b] ja mam kolegę, jednak nie gwarantuję, że podbije jeśli papiery są niezgodne. Info wysyłam [b]Ci [/b]na PW.
-
Witam szukam i szukam po necie jak można dorobić w domku interesuje mnie wszystko co zwiazane z zarabianiem <!-- s;) --> może ma ktoś jakieś miejsca gdzie można tanio zakupic jakieś rzeczy które można potem sprzedać na allegro ?? proszę o propozycje na gg 4654799 lub na priva z góry dziękuje za zainteresowanie
aha dziś zagrałem w to http://puzz.waw.pl/?p=chj7bM84xsrq wygrałem 10zł hehhe
-
Sprawa wygląda tak - na rynek małopolski trafiła seria zbiorników Irene z niewłaściwą legalizacją. Chłopaki w Alfa LPG na Zbożowej stanęli na wysokości zadania i udało mi się sprawę załatwić. Niemniej tym, którzy zakładali gaz i jeszcze nie robili przeglądu okresowego zalecam sprawdzić, kto wystawił legalizację na zbiornik, żeby uniknąć podobnych historii.
-
Czy macie jakąś sprawdzoną firmę kurierską? Muszę wysłać aparat foto i chcę mieć pewność ,że nie nawalą. Nigdy jeszcze nic nie wysyłałem kurierem i jestem totalnie zielony w temacie :dontgetit: <!-- s:dontgetit: --> . Oczywiście pozostaje jeszcze szanowna poczta polska.
-
Jeśli chodzi o mnie to odradzam ci GLS'a. Nie dość że czekałem na paczkę przeszło tydzień czasu (rzekomo zaginęła na sortowni głównej) a kiedy przyszła okazało się że jest w opłakanym stanie a zawartość uszkodzona. U mnie w firmie paczki wysyłamy za pośrednictwem UPS i jak dotąd nie mieliśmy z nimi żadnych problemów.