Archiwum
-
[quote="McsEb"]Raz się sam zatrzymałem na trasie jak policjant machał lizakiem, ale okazało sie ze to nie na mnie i kazał mi odjechać.[/quote]
Chyba miales cos na sumieniu skoro sie zatrzymales
"Uderz w stol a nozyce sie odezwa" -
[quote="Wojtas"][quote="Zygus"]... gdyz dawno juz nie bylem w kinie....
Po co przeplacac <!-- s:D -->A jak sobie przypomne jakis ciekawy film, to wpisze[/quote]
ale w kinie mozna robic kilka innych rzeczy a nie tylko slepic sie w film 8)[/quote]
Tak tak Wojtuś ma racje - albo do kina albo na film- a to już różnica
-
[quote="Zygus"][quote="McsEb"]Raz się sam zatrzymałem na trasie jak policjant machał lizakiem, ale okazało sie ze to nie na mnie i kazał mi odjechać.[/quote]
Chyba miales cos na sumieniu skoro sie zatrzymales
"Uderz w stol a nozyce sie odezwa"[/quote]No jechałem "na zająca" za gościem 120-130 i policjant tak machał długo lizakiem ze myślałem ze nas obu zgarnia <!-- s:) -->
-
Siostra dziś dostała prezent 300 zł, 8 punktów, a to wszystko za 45 km/h przekroczenia.
-
[quote="Wojtas"][quote="Zygus"]No ja tu widze klubowy trojkacik Loni + Adas + Wojtas[/quote]
no dobra przyznam sie ... to ja wydzwanialem wtedy do Adasia :oops: :oops: PPP <!-- s:P -->PPP[/quote]
Ojjj Wojtuś a to miała być naszej " trójki" tajemnica
-
Fajna ta wloska stronka. Wiekszosc klubowiczow wozi sie pewnie RSkami, ale widzialem tez 1.4 MPI na tych stronkach
-
[quote="mariano_z"]ja tez mam zajebista sprawa szczególnie jak jest ciemno wtedy moja fabka wygląda jak jakis radiowóz hehehe[/quote]
Załóż sobie stroboskopy to je dopiero wygląd -
Bida w kraju to i eReS-ek mało :beksa: :beksa: :beksa:
-
Nie stety niemam,ale jak chcesz to moge ci dać namiar na gościa kture takie robi.Efekt 1 klasa.
-
ja często widzę Rs-a z comsport'a, rzadko dłużej jak 30 sekund
-
[quote="mariano_z"]Ciekawe ile u nas w Polsce jeżdzi RS-ek?[/quote]
Napewno jeździ jedna koloru czarnego w północnej części Kraka, przynajmniej raz w tygodniu ją widzę, za kółkiem pan w wieku 50 - 55 lat.
-
Pewnie juz w kinie byl dawno, ale ja dzis dopiero go obejrzalem.
Mowa o filmie 13 dzielnica. Film francuski, z gatunku akcja
Bardzo przyjemny, polecam -
[quote="Zygus"]Pewnie juz w kinie byl dawno, ale ja dzis dopiero go obejrzalem.
Mowa o filmie 13 dzielnica. Film francuski, z gatunku akcja
Bardzo przyjemny, polecam[/quote]Także mogę go polecić bo mnie również się podobał i jest :spoko: /oczywiście jeśli ktoś lubi tego gatunku filmy/ <!-- s:D -->
-
Znowu wyjdzie nam temat na 10 stron i żeby sie dowiedzieć coś o jakimś filmie to trzeba bedzie szukac przez 10 stron. Ja nie wiem czemu lubujecie się w takich tasiemcowych tematach, nie mozna zrobic oddzielnego działu "filmy" :?: <!-- s:?: --> Tylko daje propozycje. Osobiście mnie coś takiego drażni, jest dział cały gdzie są tematy z przywitaniami nowych osób. Więc nie rozumiem po co robić zbiorczy tamat film, w którym bedzie masa stron. Daje to tylko pod rozwage.
-
[b]Łukasz[/b] ma rację dodajmy osobny dział filmy, a w nim każdy nowy film to nowy post. Ułatwi to bardzo sprawę.
-
Dzięki Mirku za zrozumienie. Takie tasiemcowe tematy naprawde nie sprzyjają przejrzystości. Więc błagam was koledzy i kolerzanki nie róbmy postów w stylu dajcie kolejne linki śmieszne, bo to ani skomentować ani nic...
Pozdrawiam, wasz nielubiany Warszawiak
-
[quote="Łukasz"]Pozdrawiam, wasz nielubiany Warszawiak 8)[/quote]
E tam nie lubiany, chyba raczysz zartowac :?
Wiesz to nie jest forum kinomaniaka, tylko fabiomaniaka, wiec osobny dzial poswiecony kinu, to chyba nie jest dobry pomysl
A pozatym to troche odbiegamy od glownego tematu -
Ja śmigam nawet często do kina, ostatnio widziałęm Braci Grimm nie polecam... można zciągnąć ale żeby płacić za bilet to nie, polecam natomiast Transporter II przesadzony ale ... fajna "bajka"
-
[b]40letni prawiczek[/b]
film jako ogol taki sobie ... ale na niektorych scenach "lalem" ze smiechu ..
Ogolnie jezeli Wam sie nudzi to mozna pojsc sie posmiac ...
Mnie osobiscie sie podobal :mrgreen:
-
[quote="Wojtas"][b]40letni prawiczek[/b]
film jako ogol taki sobie ... ale na niektorych scenach "lalem" ze smiechu ..
Ogolnie jezeli Wam sie nudzi to mozna pojsc sie posmiac ...
Mnie osobiscie sie podobal :mrgreen:[/quote]
zgadzam sie nic dodać nic ująć.
Ps.Wczoraj byłem na Harym "Portki" Potterze na 23 w kinie, film sie skończył o 2. Miło było wracać o takiej porze do domu <!-- s:D -->