Archiwum
-
Classic Run 1.2 HT[color=red]P[/color] 12V
-
No to brawa. A za wyprawke od miasta, co o niej pisali ostatnio to pewnie samochodzik sie ztuniguje <!-- s:D -->
-
Ja dałem czadu z 4 osobami i zajebanym na maxa bagazem z WODZIA <!-- s:D -->
-
CLASSICK 1.4MPI
-
Stiuninguje ale wozek dziecięcy firmy Deltim Focus <!-- s:D --> .
-
taa jeszcze nos, turbo i bedzie startowal w klasie outlaw na 1/4 w zlobku <!-- s:) -->
-
GRATULACJE I ŻEBY SIĘ ZDROWO CHOWAŁ
-
TO CZEKAM Z NIECIERPLIWO¦CIË NA FILMIK I FOTY
-
Gratuluje, potomka. Miejmy nadzieje ze przybędzie nam nowy klubowicz, jest czym sie chwalic gratulacje.
A do wózka proponuje zamontowac pneumatyczne zawieszenie i chromowane felgi
pozdrowienia dla mamy
-
oznica jak dla mnie sie wydawalo ze na 5tce ma wiecej mocy <!-- s:) --> FOTKI wkrutce
-
No nareszcie, wkoncu nakleilem logo na swoje autko <!-- s:D --> rewelacja
-
A czemu zdecydowales sie tak pozno na ten krok ?? <!-- s:( -->
-
nie chcialem wczesniej naklejac bo zimno bylo i myslalem ze sie moze nei przykleic dobrze. A dzis bylo 15 stopni wiec przykleilem <!-- s:D -->
-
[b][color=red]GRATULACJE[/color][/b]
-
[quote="Adas - FCP"]NO TO GRATULACJE <!-- s:) -->
musisz jeszcze zamontować hydraulicznie sterowane podwozie co by w żłobku robił jakie¶ ewolucje w rytmie czarnego hip-hopu [/quote]
Wózek już ma trzy stopnie twardo¶ci na autostrady, na jazdę po mie¶cie i duże wertepy -
Ja to wsumie nie wiem co mam, jak sie nazywa wersja, z 13 calowymi kołami :?: <!-- s:?: -->
Podstawa podstawy a silnik to 1.4 MPI (60 KM) :?
dzisiej wrzucam fotki tylko sie nie ¶miejcie :?
-
[quote="Łukasz"]Ja to wsumie nie wiem co mam, jak sie nazywa wersja, z 13 calowymi kołami :?: <!-- s:?: -->
Podstawa podstawy a silnik to 1.4 MPI (60 KM) :?
dzisiej wrzucam fotki tylko sie nie ¶miejcie :?[/quote]
Podstawow± wersj± była BASIC
-
Zapraszam tu nowych uzytkowinikow forum, ktory mysal o wstapieniu do FCP, do wypowiedzenia sie na temat klubu. Co ich zainteresowalo, co im sie nie podoba??
Dlaczego zostana lub dlaczego nei zapisza sie do FCP??
Pomoze nam to zmienic klub na lepsze. Dziekuje za wszelkkie rady. -
Wtakim razie witamy nowego klubowicza. Juz niedlugo powinienes dostac gadzety klubowe.
Czy ciezko ci przyszlo zaplacenie skladki, bo niektorzy uwazaja ze jest ona nie potrzebna i ze odstrasza nowych ludzi. -
Fajna stronka, szkoda tylko ze nic sie nei dowiem, ze tez nie moga oni pisac po polsku