Archiwum
-
Polecam [b]Monachium (Munich)[/b]
Trochę polityczny, trochę sensacyjny.
Mimo, że trwa prawie 3 godziny daje się obejrzeć z zainteresowaniem. -
Dla kogoś kto lubi się troszkę bać to polecam film "Zejście"
-
[b]Zejscie[/b]
Film jest o 6 kobietach, ktore schodza w glab ziemi (jaskinie)...po drodze zawala im sie jedyne wejscie. W trakcie poszukiwania innego wyjscia odkrywaja ze nie byly pierwszymi istotami w tej czesci jaskin...Zaczyna sie walka o zycie... Film opiera sie glownie na efektach dzwiekowych i scenach walk oraz bardzo realistycznie wygladajacych ran :mrgreen:
-
[b]Z ust do ust (Rumor Has It...)[/b] [i]Jennifer Aniston, Kevin Costner[/i]
Przyjemnie zakręcona komedia, zdecydowanie poprawia humor. Warto się wybrać ze swoją druga połową. Polecam -
[b]"Mgła" [/b] fajny film typu mini horror fabuła o duchach, można kilka razy się troszkę przestraszyć oczywiście polecam dla tych co lubią taki gatunek filmu
-
a ja właśnie dzisiej ida z żonką do kina na randkę .Leci film pod tytułem A ja wam jeszcze pokaże.
-
[quote="WRC"]a ja właśnie dzisiej ida z żonką do kina na randkę .[/quote]
Ale Ci zazdroszczę, ja mam randkę w domu w towarzystwie mojego małego szkraba :mrgreen:
-
[quote="MirekS"][quote="WRC"]a ja właśnie dzisiej ida z żonką do kina na randkę .[/quote]
Ale Ci zazdroszczę, ja mam randkę w domu w towarzystwie mojego małego szkraba :mrgreen:[/quote]
Miruś to też fajna randka :mrgreen:
-
[quote="WRC"]a ja właśnie dzisiej ida z żonką do kina na randkę [/quote]
do kina czy na film :oops: :?: <!-- s:?: --> :mrgreen:
-
[quote="Wojtas"][quote="WRC"]a ja właśnie dzisiej ida z żonką do kina na randkę [/quote]
do kina czy na film :oops: :?: <!-- s:?: --> :mrgreen:[/quote]
w kinie przeważnie są filmy :roll: :mrgreen:
-
[b]Mgła/b Film opowiada o malym miasteczku na niewielkiej wyspie na srodku oceanu. Pewnego dnia do wyspy dociera mgła, która nie jest tylko zwyklym zjawiskiem atmosferycznym...W miasteczku zaczyna sie walka o przezycie...
-
Ja ostatnia prace zaliczeniowa oddalem 10ego lutego i wszystko mam do przodu :mrgreen:
Jeszcze tylko 2 semestry i koncze szkole z tytulem mgr :oops: :twisted:
-
A u mnie jak co semestr przerabane.
Naszczescie uporalem sie juz z zaleglosciami z poprzedniego semestru :mrgreen: -
ehh, szkoda ze w moim przypadku czasy dlugich wakacji minely bezpowrotnie... teraz codziennie praca na 8 rano... a oprocz tego jeszcze szkola... na szczescie jesli chodzi o cos o nazwie SESJA czyli - System Eliminacji Studentow Jest Aktywny to obie mam juz do przodu na szczescie:D
teraz pozostaje tylko napisanie 2 prac lic. i 2 obrony w czerwcu/lipcu - to nie bedzie przyjemne.... :? :shock:
-
A ja oprócz codziennej pracy też 2 szkółki :mrgreen: to jest życie gdy coś się dzieje - zero rutyny
Ps. Nie martw się [b]Lestek[/b] dasz radę wszystko będzie dobrze szkoda że nie masz obrony przed zlotem ale byśmy zaszaleliiiii :mrgreen:
-
[b]Loni[/b], ale zawsze jeszcze bedzie okazja zeby kolejny zlocik zorganizowac pod pretextem oblewania pozdawanych rzeczy;]
[b]Annetka[/b] - tak, przyszlo mi 2 kierunki robic, a do tego wszystkiego doszla jeszcze praca - czyli widze ze z Loni na jednym wozku jedziemy nie ma co narzekac - przynajmniej nie ma czasu na nude <!-- s:D -->
-
Dokładnie [b]Lestek[/b] zgadzam się z Tobą :mrgreen: i co do jazdy też hihihiiii na maxa
-
no chyba sie zapisza na studia bo nimom co pisać w tym pościku.
-
[quote="WRC"]no chyba sie zapisza na studia bo nimom co pisać w tym pościku. :-)[/quote]
He he he zawsze [b]WRC [/b]możesz napisać jakby to było jakbyś studiował :mrgreen: i egzaminy zadawał np: pijąc razem z wykładowacami
-
Nie no ludzie szkola to jest temat taboo o tym sie nierozmawia