Archiwum
-
[b]Dar0[/b] ten fotoradar był czynny bo przenośny i jeszcze beszczelnie błysnął mi w twarz :zdegustowany: [b]Zygus[/b] no licze że nie przyjdzie jak poprzednie dwa [b]MirekS[/b] ciężko mi odłożyć na wesele a co dopiero na mandat :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Ooo [b]Pinek[/b] wiesz ile byś musiał mandatów zapłacić by wesele zrobić. Hehe życia by Ci nie starczyło, no chyba że będziesz leciał te najwyższe po 1000 zł <!-- s:) --> .
-
Czolem!
Chciałem się podzielić moim hobby jako maniaka skodziarza od wielu lat w rodzinie Skody ('91) zbieram sobie powoli modele Skody w skali 1:43.
Jako że nie mam możliwości mieć je wszystkie w 1:1 mam a właściwie usiłuje je mieć w skali.Postanowiłem sie pochwalić modelami poprzez www i założyłem stronke http://www.skodascalemodels.prv.pl<!-- w --> .
Nie jestem biegły w htmlu wiec wybaczcie błędy itp. gafy w kodzie oraz to że jest wszystko w fazie budowy.Ale dzieki jeżeli macie jakieś uwagi nawet krytyczne.
Pozdrawiam.
Zaber -
Jestem pelen podziwu :padam: Nic dodac nic ujac.. Nie ma to jak hobby i pasja <!-- s;) --> Zycze zgromadzenia jak najwiekszej liczby modeli i dalszego rozwijania stronki.
-
Fajna sprawa. Hobby to zawsze coś godnego pochwalenia.
ps: A tego gościa ze skodovki znasz?
http://forum.skodovka.pl/viewtopic.php?t=25664<!-- m -->
jest tu mowa o octavi III ( czyli pewnie tej po liftingu) -
Brawo A strona nie jest złaa... jest DOBRA Wiem co mówię. Widywałem takie badziewia że szkoda gadać, a ta strona jest OKEJ <!-- s:) -->
-
Zaber :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
podoba mi się i to bardzo! Sam kleję modele kartonowe z MM albo KA tak więc wiem ile cierpliwości to wymaga <!-- s:) -->
-
Dzieki za opinie.
Dziekuje KOKO za linka, bardzo sie przyda, musze tylko wejsc z gosciem w kontakt.Ja tylko zbieram modele ze tak powiem juz "gotowe" i podziwiam tych co sami sklejaja lub co wogole jestem pelen podziwu sklejaja modele papierowe. Kiedys kupilem Fabie w wersji papierowej i mnie przerosla, nie mam tyle cierpliwosci i warsztatu do tego. Tak ze PODZIWIAM tych co sklejaja!
Jezeli macie jeszcze jakies sugestie co do wygladu strony, co poprawic itp to jestem otwarty na propozycje.
DZIEKI
ZABER
-
Ja też się dopiszę, kojarzę jak kiedyś dawałeś ogłoszenie ( chyba Ty ) o tym, że chcesz kupić modele skody i widzę, że masz parę ładnych igiełek. Hobby fantastyczne <!-- s --> .
-
[b]Adaś[/b] trzeba było s ... ć napewno by Cię doszli przy [b]Twej [/b]mocy.
-
jako ze nie umien znaleść Naszego starego tematu zmiana kółek na zimowe
dzisiaj zmieniłem kółka na zimowe i przy okazji opłukałem czarnuche <!-- s -->
-
[quote="MirekS"]Ja też się dopiszę, kojarzę jak kiedyś dawałeś ogłoszenie ( chyba Ty ) o tym, że chcesz kupić modele skody i widzę, że masz parę ładnych igiełek. Hobby fantastyczne <!-- s --> .[/quote]
dokladnie to bylem ja, teraz poluje na nowosci oraz cos straszego choc te starsze sa dosc drogie. Duzo daje mi to ze mam kontakty na ebayu UK tam mozna kupic modele taniej, moze dlatego ze Skoda nie jest tam az tak popularna albo ze takie hobby jest unikatowe.
-
super hobby, strona jak dla mnie rewelacja :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
ja się jakoś nie mogę zebrać do zrobienia stronki z moimi perełkami :kwasny: -
Piątek 07.11.2008 r
Orlen Gdynia ul. Wielkopolska
[b]PB 4,02[/b] :rotfl: <!-- s:rotfl: -->dawno takiej ceny na stacji nie widziałem
-
I ON spadł poniżej 4 zetów <!-- s:) --> .
-
PB95 -> 4.07
-
:przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> Warszawa stacja LUKOIL ( Ruski wynalazek co wykupił stacje Jet ) Zaryzykowałem i zatankowałem. [b]Pb 98- 3.97 zł.[/b] ( sam byłem w szoku) Ale taka niska cena tam panuje od jakiegoś czasu i na i nnych ich stacjach również.
-
[quote="szubi81"]ja się jakoś nie mogę zebrać do zrobienia stronki z moimi perełkami :kwasny: <!-- s:kwasny: -->[/quote]
A co to za perełki?
-
Jakie oponki zimowe do mojej fabi felga 15" oryginalne letnie to 195/55R15
Autko głownie jeździ po mieście raz na jakiś czas wypad na wieś do rodzinki
Coś co by nie zrujnowało budżetu domowego :evil: <!-- s:evil: -->