Archiwum
-
To zdjęcie jest przypadkiem znalezione w necie. Może ktoś rozpozna i poda adres. :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
No rzeczywiscie dobry pomysl. Ktos zna jakis zlom gdzie stoi jakas Fabia??
-
No właśnie gdzie? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
ojjj przydałoby się co nie co ze złomów poskładać -
Pomysł :super: , tylko, że ja nie znam żadnego, myślę, iż w tym temacie [b]Hildek[/b] nam pomoże <!-- s:) -->
-
[b]Wojtuś - Łukaszku[/b] ciekawym który z Was będzie miał rację <!-- s:) -->
-
jeżeli chodzi o nasze sesje to właśnie dziś zakończyłem I stopień edukacji wyższej <!-- s;) -->
obrona = 5 minut wstydu i dyplom na całe życie
-
No[b] Lestuś[/b] [glow=red]GRATULACJE [/glow] :hurra: to na najbliższym spociku :zdrowko: ??? :hyhy: <!-- s:P -->
-
Jeden jest w Karwinie w CZ
-
[quote="Loni"] to na najbliższym spociku :zdrowko: ??? :hyhy: <!-- s:P -->[/quote]
no jasne
PS.
dlatego najlepiej, jakby ten spocik był dwudniowy :hyhy: :hyhy: :hyhy: -
Gratulejszyn bardzo! :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
SUPER mecz !
Bramki przednie!
I jak tu postawić kaske na Niemców czy Brazylijczyków, którzy juz dawno są w domu.... -
Kapitalne zakończenie meczu.
Coś niesamowitego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :padam: :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Mecz Włochy- Niemcy był super :padam: <!-- s:padam: -->
I tak jak obstawiałam Włochy wygrali więc coś mi się wydaje że w finale zagrają z Francją :] no ale zobaczymy :hyhy: -
I po MŚ. Moi pupile zdobyli puchar, a ja sie troche wzbogacilem. Zaluje tylko ze tak malo postawilem na Wlochow <!-- s:D -->
-
Super film ostatnio ogladalem. Tytul [b]Przekręt doskonały (Confidence)[/b]
Naprawde polecam, bo film jest interesujacy i zaskakujacy do samego konca -
[quote="Zygus"]I po MŚ. Moi pupile zdobyli puchar, a ja sie troche wzbogacilem. Zaluje tylko ze tak malo postawilem na Wlochow <!-- s:D -->[/quote]
Szczęśliwy :hurra:
A ja nie trafiłem :mur:
-
[quote="Zygus"]I po MŚ. Moi pupile zdobyli puchar, a ja sie troche wzbogacilem. Zaluje tylko ze tak malo postawilem na Wlochow <!-- s:D -->[/quote]
No to Zygus pochwal się ile postawiłeś i ile na tym zarobiłeś.......
-
[quote]No to Zygus pochwal się ile postawiłeś i ile na tym zarobiłeś.......[/quote]
Za kazda postawiona 1zl dostawales 9 :super: <!-- s:super: -->
ja postawilem niewiele, bo moje studenckie konto nie pozwala na zbytnia nonszalancje. -
[quote="Zygus"][quote]No to Zygus pochwal się ile postawiłeś i ile na tym zarobiłeś.......[/quote]
ja postawilem niewiele, bo moje studenckie konto nie pozwala na zbytnia nonszalancje. [/quote]He he he :hyhy: zawsze lepsze coś niż nic :super: gartulacje :zdrowko:
-
[quote="Loni"][quote="Zygus"][quote]No to Zygus pochwal się ile postawiłeś i ile na tym zarobiłeś.......[/quote]
ja postawilem niewiele, bo moje studenckie konto nie pozwala na zbytnia nonszalancje. [/quote]He he he :hyhy: zawsze lepsze coś niż nic :super: gartulacje :zdrowko: [/quote]
I moje gratulacje też.