Archiwum
- 

A w aucie jeszcze lepiej się prezentuje :super: <!-- s:super: --> 
- 

Ok fotki porobie. Kolor w radiu narazie cały czas się zmienia bo tak jest ustawione nawet fajnie to wygląda jak się kolory co chwilkę zmieniają. Dziś zakupiłem u city mana w gdańsku gałeczkę zmiany biegów ale nie chromowaną tylko czarną mam nadzieje że będzie sie ładnie prezentować. Niedługo zamieszczę zdjęcia gałki i radia. 
- 

Ja swoją fabka na autostradzie wycisnąłem 180 km/h z silnikiem 1,4 MPI 68 KM. Pozdrawiam  <!-- s <!-- s --> -->Próba na trasie Konin-Łódź [url=http://img368.imageshack.us/my.php?image=zdjcie003ko1.jpg][img]http://img368.imageshack.us/img368/2222/zdjcie003ko1.th.jpg[/img][/url] [size=75][color=blue]Staraj się dodawać fotki na zewnętrzne serwery np z tego http://www.imageshack.us/ edit by vanhouse.[/color][/size] 
- 

[b]Zygus[/b], zapomniałem o tym  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Pb 98 - 4,79 zl Pb 95 - 4,54 zl 
- 

A ja napiszę taką ciekawostkę, parę dni temu, miałem przymusową rundkę po mieście i co zauważyłem, chodzi o DIESEL EXTRA: 
 Shell na opolskiej - 4,39
 Shell koło M1 - 4,16
 Shell na zakopiance - 4,46
 Shell na Wielickiej - 4,21
 Wszystkie ceny są z jednego dnia z obrębu około 5h, naprawdę nie wiem czym to idzie - czyjeś widzimisię :idiota: <!-- s:idiota: -->
- 

A ja moge tylko powiedziec ze w Sosnowcu na Dańdówce 
 Orlen LPG - 2,19
- 

Jakie macie zdanie na temat myjni automatycznych 
 Tak zie zastanawiam czy nowym autem spokojnie można jechać na taka myjnie czy lepiej na ręczną:evil: <!-- s:evil: --> 
- 

No ja tam jeżdżę - ale moje autko ma juz 12 lat, i taka myjnia to nie jest najgorsze przeżycie  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 Ale mam znajomych którzy by za żadne skarny nie pojechali, ale co kto lubi i jak lubi
- 

ja tam nie jeżdżę nigdy. Wolę na ręczną samoobsługową i sam swoje kochanie wymyć  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 Tata kiedyś jeździł na takie automatyczne, ale skończył jak wyjechał z porysowanym lakierem
- 

Ach szkoda ze u nas w mieście nie ma ręcznych samoobsługowych :dobani: <!-- s:dobani: --> Jestem skazany na myjnie automatyczna 13zł lub ręczną 20 zł :rozpacz: 
- 

U mnie samemu umyć nie da rady bo mieszkam w bloku 
 Wiec jestem skazany na myjnie jedynie jak sie wybiorę od czasu do czasu do szwagra to mogę sobie sam umyć ale nie chce mi sie specjalnie naginać w jedna stronę 44 km żeby auto umyćWiec tylko albo automatyczna albo ręczna automatyczna tańsza ale boje sie o lakier a wydawać co tydzień na ręczną 20zł to trochę szkoda 
- 

Niestety aut rysuje, ja unikam jej jak ognia. 
- 

czy ktoś wie ja jak można wyciąć jakąś np. postać i przenieść na inne tło :?: <!-- s:?: --> 
 z góry dzięki i pozdrawiam
- 

[b]vanhouse[/b] oki dzieki 
- 

sciagnij sobie jakies tutoriale, bo photoshop jest bardzo fajnym programem z ogromem funkcji 
- 

Znalazles jakiegos tutorialka z wycinaniem [b]kornat[/b]?? 
- 

Wczoraj umyta, wywoskowana, odkurzona  <!-- s <!-- s --> -->
- 

Autko wczoraj umyte i odkurzone  <!-- s <!-- s --> -->