Archiwum
-
Moja tez na sobotę została wypucowana, dosłownie przed samym spotem <!-- s:) -->
Szybko się uwijałem, a i tak mi się zjebka dostała od mojej ukochanej, że za dużo czasu myję auto -
Powstał nowy klub Fabii dla ludzi z Pomorza
http://www.fabiapomorze.pun.pl<!-- w -->
Prosze rejstrujcie się !!! -
[b]vanhouse[/b] tak ale tamte forum sie popsuło <!-- s:( -->
-
zrobiło sie cieplutko, postanowiłem umyć i wywoskować maleństwo
-
ja tez swoja wczoraj wypucowałem i na woskowałem i ujrzałem dużo rysek na niej ;(
P.S. fajne fele -
Mogłeś to dać w Temat "Wpisywać sie tylko po umyciu Fabki" Fajne wyglądają Felgi tak inaczej bo w Combi to nie spotykane dość często szczególnie taki wzór <!-- s;) -->
-
[quote="vanhouse"][b]mariuszek_eu[/b], kolejna Twoja akcja z forum? Już chyba jedno zakładałeś?
Może zamiast się rozdrabniać na mniejsze fora pomożesz Nam np. zrobisz nowy styl?[/quote]
jestem rówiez za szkoda czasu na kilka forum ( sam dziennie czytam kilka a zabiera to troche czasu )
tutaj możesz wrzucać nowe pomysły
mozna zrobic rówież oddzielny dział na " Pomorza "
jezeli zajdzie potrzeba itd itp <!-- s --> -
[quote="vanhouse"][b]MŁODY[/b] zawsze możesz założyć da się potem zapisać tam <!-- s:) -->
[quote="Loni"]awet nie wiem czy to są w ogóle nawet użytkownicy Naszego forum :niepewny: [/quote]
Potwierdzam że są to osoby od Nas z FCP[/quote]
... skoro jesteś pewny to oki
-
No ja jako były zadowolony posiadacz fabii też sobie pozwoliłem wysłać zaproszenie na naszej klasie do FCP <!-- s:D -->
-
[quote="vanhouse"]Zaraz wejdę i akceptuje[/quote]
Dzięki <!-- s:D --> -
[quote="vanhouse"][b]Lestek[/b], jak masz konto to podaj namiary <!-- s:) -->[/quote]
Leszek Strzępek
-
No to super!!! Cieszę się i trzymam kciuki... no i oczywiście gratuluję <!-- s:) -->
-
No to powodzonka w nowej pracy życzę.
-
Zielona fabiula w ostatni weekend również się ładnie umyła <!-- s:) --> .
-
Już kiedyś pisałem, ale się powtórzę, [b]rozdrabnianie forów to zło[/b].
-
[quote="vanhouse"]Drogi [b]Mirku[/b] Temacik pod tytułem święta:) nie tylko życzenia. A że [b]Adaś[/b] był na świątecznym spocie <!-- s;) -->
Utworzyłem ten temat nie tylko po to aby życzenia sobie składać. Ale ogólnie temacik o świętach, jak minęły, kto co robił
Dlatego zapytałem jak święta[/quote]
No to :padam: trochę to inaczej zinterpretowałem
-
No to super, szerokości w takim razie życzę mobilku <!-- s:) --> .
-
Witam
Chciałbym zasięgnąć informacji czy ktoś wie czym najlepiej zapezpieczyć nowy lakier?Chciałbym nałożyć wosk samodzielnie. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie, jaki wosk najlepszy, jak nakładać ???
Piotr
-
Tu masz
http://www.meguiars.pl/<!-- m -->
-
Ale czy te 1700 jest na rękę czy musisz jeszcze w to wliczyć paliwo i amortyzację :?: <!-- s:?: -->