Archiwum
-
ludzie maja fantazje jak za z fabii zrobic lexus'a za mizsza cene <!-- s:D -->
-
zdrowych i wesołych i mokrego poniedziałka :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Jajka już pomalowane? Kiełbaska wyświęcona?
Wesołych i Spokijnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa!
A w Święta wszystkim :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="Adaś"]prawdopodobnie polski Skyline <!-- s;) --> hyhy[/quote]
to moze wrzucisz foty jak bedzie -
...niech te Swieta Wielkanocne tuningowo zaczna wiosne, zeby zajac zamiast jaj w swym koszyku tlumnik mial i kurczaki niech swietuja nowe felgi nam szykuja i barany stoja wszedzie pewno nowy zawias bedzie....Wesolego Alleluja niech nam Fabia ostro hula.....
-
[quote="MŁODY"]a z 2 strony ma nalepke niepełnosprawnego , [/quote] Ale to tez do konca nie oznacza ze jest niepełnosprawny..Duzo osob ma taka naklejke ktorzy jeżdza czesto z niepełnosprawnymi..Albo kupil auto z tą nalepką i nie odkleił <!-- s;) -->
-
Wesołego jaja <!-- s;) -->
-
Wszystkiego dobrego na Święta i po świętach!Zajrzyjcie tu proszę http://apeiro.pl/jajo/<!-- m -->
-
[b]wasyl[/b] fajny link <!-- s:) -->
-
Zdrowych i wesołych świąt życzy mariuszek_eu
-
Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, mokrego śmigusa dyngusa klubowiczkom, klubowiczom i wszystkim gościom FCP życzy MirekS z rodzinką <!-- s --> .
-
albo hehe w salonie zamiast nalepki 'Luxus' dali Lexus <!-- s;) -->))))
-
[quote="Adaś"]fotki w dziale zamkniętym [/quote]
nie widze :zalamany: <!-- s:zalamany: --> nie moge znalezc czy juz tak ze mna zle? -
no to ja juz nie ogladne
-
Panowie to jest temat z życzeniami, więc nie wkładać mi tu wyścigów.
-
Spóźnione ale szczere życzonka świąteczne... oby były szczęsliwe pogodne mokre i rodzinne i ślicznie dziękuję za pamięc [b]Oskarusowi & Vanhouse [/b] :padam: oraz tym którzy zawsze pamiętają <!-- s;) -->
-
Yy no moje tez raczej <!-- s -->
-
ja nie ale sie bawiłem a o co chodzi moze pomogę :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="-oli-"]a ja navi mam w mojej Noki 3230 i smigam bezproblemowo :hurra: Wystarczy jakis telefonik z symbiane + myszka GPS + mapki (za free mozna z netu sciagnać) i mamy full wypas navi :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> Pozdro[/quote]
Mozesz blizej naprowadzic na ten temat?
Jakies nazwy oprogramowania itp.Co do Navi MIO - posiadam nie pamietam jaki model - ale ten z dotykowym wyswietlaczem.
Jest calkiem przystepna, tylko czasami prowadzi parkowymi alejkami tak mi sie zdarzylo w zime w Sosnowcu hehe.
Ogolnie oceniam na plus.Ojciec ma MFD i tez jest spoko, tylko jedna wada - bez zmieniarki nie mozna jednoczesnie sluchac muzy z plyty. Mapy Polski Blaupunkta sa dostepne.
-
Mnie mineły szybko... tak naprawdę w ogóle ich nie miałam z tradycji stał tylko stroik świąteczny nic więcej... :dobani: <!-- s:dobani: -->