Archiwum
- 

trzeba sobie pomagać  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Shell w Powsinie Pb 95-4,99 Pb98 - 5,06 
- 

[quote="and61"]Shell w Powsinie Pb 95-4,99 Pb98 - 5,06[/quote] 
 Piątka pekła !!!! :przestraszony: :przestraszony: :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
- 

PB 95 4.57 
 PB 98 4.87
- 

Lotos PB 95 4.65 
 Lotos PB 98 4.86
 Lotos NO 4.75
- 

Orlen Gdańsk Grunwaldzka pb95 4,75 zalałem 40 litrów - 190 zł z portfela ubyło - bardzo miła Pani  na stacji powiedziała że niedługa za ta ilość paliwa 200 lekko zostawie na stacji powiedziała że niedługa za ta ilość paliwa 200 lekko zostawie <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

Obie fabiule umyte  <!-- s:) --> . <!-- s:) --> .
- 

Fabia umyta, odkurzona, nic tylko jeździć  <!-- s:) --> . <!-- s:) --> .ps. Sprzątana była wczoraj, ale jak na razie gołębie jej nie zasrały  
- 

Podkarpacie ON z Ukrainy - 3,80zł/litr  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
 (benzyna w tej samej cenie 
- 

Szukałem tego typu tematów z niepowodzeniem, wiec postanowiłem założyć 
 Ja jestem z Lubaczowa, podkarpackie <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 A więc wpisujcie
- 

No siurka nie widac , to chyba kobieta        <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Juz byl taki pomysl, na podstawie dodawania kolejnych punktow na mapce. 
 Temat: Mapa fcp - http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=1056&start=0<!-- m -->
 Link do mapki: http://www.frappr.com/fabiaclubpolska
 Jakis czas temu juz temat "ostygl", ale zawsze mozna go odgrzac 
- 

Jak myślicie? Ile ten filtr przeciwpyłkowy ma lat? 
 Dodam że liście i inne paprochy z niego wyskubałem <!-- s:) --> Dziś zmieniałem na nowy. <!-- s:) --> Dziś zmieniałem na nowy.
- 

może mieć nawet dopiero pół roku... 
- 

ok.80tyś i ok.7lat  <!-- s:D --> no może troche mniej <!-- s:D --> no może troche mniej
- 

Daje rok :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
- 

Hmmm..mój ma 4 latka i jest o połowę bielszy.Tak na oko że 6 wiosen. :mysli: <!-- s:mysli: --> 
- 

Nie podam prawidłowej odpowiedzi, bo sam nie wiem ile ma  <!-- s:) --> Mam to auto z 3 lata i wiem że napewno wymieniany był filtr powietrza do silnika, ale tego sobie nie przypominam xD <!-- s:) --> Mam to auto z 3 lata i wiem że napewno wymieniany był filtr powietrza do silnika, ale tego sobie nie przypominam xD
- 

To co to za quiz bez podania prawidlowej odpowiedzi ?? :jacipokaze: <!-- s:jacipokaze: --> 
 Zolta kartka dla Ciebie :zabanowany: 
- 

Chciałem poznać Wasze zdanie  hehehe ja nie mam pojęcia ile on ma lat ale sądząc po zapachu i tym co w nim znalazłem sądzę że tak jak niektórzy mówią od 3 do  7 hehehe ja nie mam pojęcia ile on ma lat ale sądząc po zapachu i tym co w nim znalazłem sądzę że tak jak niektórzy mówią od 3 do  7 <!-- s:) --> <!-- s:) -->