Archiwum
-
[quote="vanhouse"]Fabia II jest nie ładna i kiepsko się prezentuje. A RS to RS[/quote]
racja tez tak sadze -
Za te 36 tys wzialbym uzywana RSke, albo jakas mlodsza fabie I z dobrym silnikiem i na full wypasie. Brac F2 golasa nie widze sensu.
-
Najgorsze w tym wszystkim ze znowu za cudze bledy zaplaca kierowcy. 70zl za wymiane prawka, bo ktos tam nie dopisal czegos. Skoro jakis urzednik albo lekarz zaniedbal swoje obowiazki to niech poniesie konsekwencje i zaplaci za wymiane praw jazdy.
-
pierdoły :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Wyłącznie [b]RS[/b].
-
Myślalem, ze bedziecie rozmyslac miedzy nowa a uzywana Fabia w tej cenie a tu prosze, tak jak moglem sie spodziewac po fanach FCP :super: <!-- s -->
Ci co sie nie znaja na samochodach wybiora oczywiscie Nowa Fabie :mur: bo sa przekonani iz "nowe = lepsze" jednak znawcy tej marki docenia Rs'a nawet jako uzywane auto :super:
Sam kupilem Fabie za grubo ponad 40 tys. a gdy bym mial teraz taka sytuacjie i takie obeznanie w tych modelach to bez wachania wzialbym RS'ke -
170 w RS samym programem ciężko by było zrobić, trzeba również zmienić IC.
Mimo wszystko warto ... mi po takim zabiegu hamownia zmierzyła 172 KM :super: <!-- s:super: -->
Wybierając pomiędzy nową Fabką a RSem brał bym RSa ... albo Leona za troszkę więcej ale na większej płycie podłogowejPozdrawiam,
-
Ponizej fotek kilka Fabki poczawszy od jej pierwszych dni pod moim wladaniem poprzez drobne i drobniejsze zmiany.... oczywiscie matamorfozy ciag dalszy nastepuje i prace nad Fabcia trwaja..... pozdrawiam i zapraszam do ogladania....
Rozpoczelo sie tak:
-
Mi by wystarczyło te 130 KM i 310 Nm ale ze "w miare jedzenia rosnie apetyt" to pewnie bym ja podkręcił Jesli chodzi o moc to przeczytalem ze mozna wykrecic 180 KM i 405 Nm całkiem sporo jak na 1.9 TD[color=red]i[/color] Znajomy mimowil ze te moduly od podnoszenia mocy sprawdzaja sie tylko do 100 tys. km Prawda to :?: <!-- s:?: -->
-
150 KM :?: to ciekawe czemu zanizaja sobie dane producenci :?: <!-- s:?: -->
Ciekawilo mnie to dlaczego Seat Ibiza FR czy Polo GTi w porownaniu do Fabii RS maja po 1.9 TDi i 150 Km a RS 130 KM a przeciez to taki sam motor :!: -
Mi sie zdaje ze walona była,albo te zdjęcia tak wyszły.Zobaczcie na klapę bagażnika jakoś nie dochodzi do końca,powyżej świateł (zdjęcie od strony kierowcy),i te tylne boczne drzwi na dole też od strony kierowcy.A silnik jaki wypucowany
-
no bo masz do czynienia z profesionalistami <!-- s:D -->
-
Vanhouse mogę sie mylić,na zdjęciach różnie wychodzi.Najlepiej sprawdzić mierząc lakier.Ta fabia stoi w autohandlu a wiadomo jakie tam sie cuda wyprawia żeby wyglądała jak nowa.A co do silnika to u mnie po roku był już cały brudny,chyba że tam zimy i deszczów niema,a silnik tam wygląda jak nowy(myty).Spójrz na zbiorniczek od płynu chłodzącego,albo od płynu hamulcowego niemówiąc już o tym co amortyzator jest przykręcony (nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa)koło filtra powietrza to dopiero daje po oczach,pełen połysk
-
A moze zamiast tutaj, stworzysz swoj temat w dziale KLUBOWICZE
http://www.fcp.pl/forum/viewforum.php?f=39<!-- m -->I tam bedziesz kontynuowal swoja historie??
Chyba ze masz jakies tajemnice i nie chcesz sie z nimi dzielic calemu swiatu, tylko zaufanym klubowiczom -
Ludzie :cisza: <!-- s:cisza: -->
Ja przed kupieniem uzywanego auta i tak bym pojechal na diagnostyke a ptm sprawdzenie historii autka (a jak nie ma jej to odpada). Jesli wszstko by sie zgadzalo to bym ja brał nie patrzac na to czy ma jakies luzy na klapie bagaznika
Poza tym uwazam ze bagaznik na tym zdjeciu byl nie domkniety jednak co do emblematy VRS jest naklejony ponownie bo jest za nisko -
Wg. mnie jest bita. Kto sporwadza auto z niemiec, by je potem sprzedać? Musiała być bita. Pytanie jak bardzo i jak dobrze jest zrobiona.
-
[quote="vanhouse"]Chyba jestem już przemęczony umysłowo :rotfl: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->[/quote]
chyba od tych studiow -
Mlody mial do sprzedania chyba brewki, chyab ze juz komus opchnal
-
No mi jeszcze sporo zostalo. Ale pocieszam ze ostatni semestr <!-- s:D -->
-
Zielona znów czyściejsza, ciekawe jak długo.