Archiwum
-
Widze, ze niektorzy nie rozumieja mojego opisu przez to (domyslam sie), ze dmuchawa im dziala juz w pozycji 1 stacyjki. Ja niestety tak nie mam (owszem, radio mi dziala w pozycji 1, a nawet dziala bez kluczykow, ale [b]NIE DZIALA MI DMUCHAWA[/b]). Ten opis jest wlasnie dla tych, ktorym nie dziala dmuchawa w pozycji 1, a chca zeby dmuchawa chodzila im na postoju bez wlaczonej stacyjki, czyli bez zaswieconych wskaznikow stacyjki (przed zapaleniem silnika wszystkie kontrolki powinny sie zaswiecic, a niektore zgasnac). <!-- s;) -->
-
87,50 <!-- s -->
-
88,70 pln
-
no u mnie tak jest wlasnie. chodzi ci wolf o pozycje pomiedzy 1 a 2, tak??
-
Tak.. A dokladniej o jeden punkcik miedzy pozycja 1, a pozycja 2, czyli przed wlaczanymi wskaznikami.
-
89,90zl
-
[b]91,10zł[/b]
-
92.30
-
[b]93,50zł[/b] :hurra: :super: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
nie moge sciagnac zadnej z tapet ani ulotki ani skorek GG. Sciaga za to mi sie plik koszulka...tak mam gdy uzywam Mozilli, gdy sprytnie zminilem na Explorera nie mam nawet widocznego przycisku zeby moc cokolwiek probowac sciagnac <!-- s:P -->
-
wiem wiem caly czas jest problem ze zlymi linkami do pliku na serwerze. Taka pierdolka ale nie moge znalesc czasu by to poprawic.
-
94.70 juz nas dwuch zostało??????
-
95,90
-
[b]97,10zł[/b] :super: :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
98,30 pln
-
moja dostała dzisiaj 2 x z kershera , niestety ja ją nie myłem
ale mycie było juz konieczne aż wstyd mi było na spociku dobrze ze deszcz spadł
no ale zbliża sie sobota i mam zamiar zawitać na :?: <!-- s:?: --> zainteresowani wiedzą -
no wlasnie trzeba fabki wypucowac przed sobota. Oby tylko pogoda dopisala
-
u mnie w tej pozycji kluczyka (miedzy 1 a 2) dziala dmuchawa oraz tylnia wycieraczka <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]tylnia wycieraczka[/quote]
u mie pewnie tez by dziala, ale jej nie mam <!-- s:P -->
-
Ja też myłem fabkę w górach w środę, ale jutro trzeba jej jeszcze raz zrobić powtórkę z rozrywki przed wyjazdem i w drogę. Pogoda ma być, dziś już był jej przedsmak, a jutro myślę, że będzie spoko <!-- s -->