Archiwum
-
Kurna kolejne zdjecia widzialem, porazka po calej linii, za wysokie czyli za bardzo przypominajace swifta, przod roomster i cos czuje ze cena bedzie adekwatnie wyzsza tak wiec niestety nie poszaleja w salonach a juz pewnie zacierali rece ze bedzie kolejny hit, nie to zebym napierd****al ale sami zreszta widzicie, zero oryginalnosci coz......
-
No coz, mozna powiedziec ze zatracili styl ta Fabia.
Ale z drugiej strony projektowanie auta trwa teraz troche czasu i nie dojdziemy kto byl pierwszy Swift czy Fabia z tym designem.
Dodac mozna ze Skoda probuje robic nowy design ktory zapoczatkowal Roomster ale nie wyobrazam sobie zeby tak wygladaly przody Octavii czy Superba.
Mnie jest szkoda "bialego C"
Ale mimo wszystko podoba mi sie choc trzeba sie bedzie "opatrzec".
Jak weszla "nasza" Fabia tez jakos mnie nie zucila na kolana ale jak ja zobaczylem na parkingu zakochalem sie. Widac czas gra na korzysc moze i tym razem.Co do cen to zalezy czy bedzie Fabia nowa i "classic" bo jesli tak to bedzie z 20% drozsza jak nic, jesli "nasza" odejdzie do historii to ceny moga byc porownywalne.
Ale wiadomo kazdy chce zarobic na nowosci (oby nie przejechali sie tak jak Fiat na nowosci Stilo)
Zobaczymy...
-
No wlasnie, miejmy nadzieje ze Skoda nie zapomni ze jest autem dla wiekszej ilosci ludu, a dotychczasowe sukcesy w sprzedazy zawdzieczala stosunkowi jakosci do ceny. Jesli teraz zaszalaeja z cena, to nie wroze sukcesu.
-
[quote="mp cossy"]krotka beznadziejna, moze kombi bedzie jak zwykle ladniejsze, swiatla przednie ok ale srodek sredni dupa do wymiany..[/quote] masz racje 100% zgadzam sie ztabą[quote="zaber"]No coz, mozna powiedziec ze zatracili styl ta Fabia.
[/quote] z taba tez po przednia wersja bardziej mi sie podoba -
[quote="Zygus"]No wlasnie, miejmy nadzieje ze Skoda nie zapomni ze jest autem dla wiekszej ilosci ludu, a dotychczasowe sukcesy w sprzedazy zawdzieczala stosunkowi jakosci do ceny. Jesli teraz zaszalaeja z cena, to nie wroze sukcesu.[/quote]
Uważam podobnie jak Zygus - Skoda Fabia kojarzyła sie przede wszystkim najlepszym stosunkiem cena / jakość oraz pewnego rodzaju uniwersalnością, jeżeli chodzi o użytkowników.
Myśle ze jeśli chodzi o sam wyglad zewnętrzny - jest kwestia czasu przyzwyczajenia sie do niej. Podobnie było z naszymi - wielu krytykowało w HB wykończenie tylnej częsci samochodu, jednakze z czasem głosy te ulegly stonowaniu.
-
Mi też przypomina swifta, w każdym razie narazie czekam na prezentację w salonie.
-
Wygląda jakoś tak niewyjściowo....... :dobani: <!-- s:dobani: -->
Moze jak na live zobacze to bedzie lepiej.
Za bardzo to to Roomstera przypomina -
Mam taka mala fotke nowej Fabii tutaj
http://www.worldcarfans.com/spyphotos/6060613.002/6060613.002.mini5L.jpg<!-- m -->
i co najwazniejsze ta ma z tylu "biale C"ale to tylko wariacja grafika na temat nowej fabii
-
Kurwa mix swifta z golfem IV no to to juz przegiecie
-
Realia są takie, że nowe autka zaczynają przypominać inne modele, pomału inwencja twórcza stylistów zaczyna się wyczerpywać <!-- s:( --> .
-
[url=http://www.autokrata.pl/lod/1017/pierwsza_jazda_nowa_skoda_fabia/]TUTAJ[/url] jest kilka fotek nowej fabii .. rozne kolory oraz jest filmik z parkingu gdzie stoi pelno tego paskudztwa <!-- s:) -->
-
Niestety po fotkach nowa fabia nie ma za fajnej bryłki :dobani: no ale cóż może na live nie będzie aż taka zła <!-- s;) -->
-
Obszerna galeria
http://motoryzacja.interia.pl/galerie/motowspolczesne/skoda-fabia-w-albufeira,10150<!-- m -->Jak dla mnie jest za wysoka, i zbyt taka jakas nijaka
-
Im częściej ją oglądam tym mi się mniej podoba, niech wreszcie się pojawi w salonach.
-
Dzisiaj pojawił się nowy numer motoru - jest w nim test nowej fabki.
-
No teraz to wszedzie beda tetsy nowej fabki. W auto swiecie chyba tez jets
-
Kurde nie wiedizalem ze Roomster jest az tak pakowany <!-- s:D -->
http://www.dusky.sk/halbot/?id=2875 -
:hyhy: pakowny to on może i jest, ale nie zmienia to faktu, że za wysoki i brzydki <!-- s:( -->
-
A mi tam sie juz podoba <!-- s:D --> przywyklem do niego
-
mnie też się podoba - szczególnie czarny... no i całkiem nieźle się prowadzi... <!-- s:) -->