Archiwum
-
No całkiem całkiem mnie się podoba :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: -->
-
jak dla mnie już w ogóle nie przypomina porsche, nie mogę sobie wyobrazić takie auta na drodze
-
a mi sie podoba tylko fele bym zmienił
-
Zobaczcie na jakie furce testowali....
-
Srodek podobny do dzialania polskiego ceramizera.. tylko trzy razy drozszy - pewnie dlatego, ze z Rosji <!-- s:D -->
-
Jakoś nie ufam tego typu wynalazkom.......choć może to i dobre to jednak na swoim samochodzie tego bym nie testował. W programie , niestety nie pamiętam jakim , ale na TVNTurbo testowali ceramizer na Favoritce. No i kurde drugiej częsci nie widziałem <!-- s:( --> więc nie wiem z jaki efektem.
-
Jak znam życie efekt był pozytywny.
-
No właśnie nie koniecznie. Robili to chłopaki z klubu Opla czy Forda albo jakoś tak. Zrzucili się na Favorkę i ceramizer a tvn to filmował.
-
[quote]Modyfikator przedłuży żywotność silnika dwukrotnie, zwiększając jego moc, moment obrotowy i ograniczając zużycie paliwa.[/quote]
czegotonierobiący superspecyfik <!-- s:D --> -
ja bym powiedział że gruntowny lifting a nie nowa generacja Octavii <!-- s;) -->
-
http://www.remiza.com.pl/news/525/Cewice__Tragedia_na_drodze.html :szok: <!-- s:szok: -->
ten wypadek to typowy przykład bezmyślności małoletnich kierowców
-
Raczej tak. Lifting. I jak dla mnie to nawet udany.
-
przód wyładniał wg mnie. reszta tak samo super jak do tej pory
-
No qrcze, ale te boczne slupki dziwne zostawili - mogli cos z nimi ruszyc. Pomalowac na czarno czy cokolwiek..
Jesli chodzi o przod to od razu widac, ze mocno nawiazuje do superba nowego.. Ogolnie calosc mi sie nie bardzo podoba <!-- s:( --> bo mi ten przod przeszkadza. -
Bok passata, przód superb, tył octavia Mi sie nie podoba nie jest zła <!-- s;) -->
-
marzenia :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
jeszcze RS 4x4 itd
-
to raczej wygląda jak tańsza wersja Superba;) Mnie ogólnie nowy przód Skód się nie podoba, zawsze mi się przód kojarzyy z krótkim garbatym nosem i reflektorami jak chińskie oczy chociaż Superb wygląda perfekcyjnie i wyróżnia się z całej garbatej rodzinki
-
POlitycy to chorzy ludzie, ciągle musza kombinowac i coś na upór zmieniać i wcale nie na lepsze. Jeszcze OC i AC na każdy rower niech wprowadzą jak im się nudzi.
-
Ładna podoba mi się, wejście nowej budy spowoduje jeszcze szybszy spadek cen I octy.